AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.784
- Πόντοι
- 4.546
Μαλβίνα θα λες.Πάμε για αλλά για την ώρα το κρέμασε το στρινγκ … είναι και έγκυος
Μαλβίνα θα λες.Πάμε για αλλά για την ώρα το κρέμασε το στρινγκ … είναι και έγκυος
εν τω μεταξυ εχουμε κανει ραντεβου...απλα η κοπελα δεν ξερει ποιος ειμαι!!!!!!ΑΝ είσαι πια σε κλειστό κύκλο, τι στο διάολο κάνεις σε αυτό το νήμα..?
Κράτα τους πελάτες τους και καβλαντισε εκεί.
Και κάνε και το προφίλ όσο πιο κλειστό γίνεται, ή ακόμα καλύτερα κλειστο.
Αρχικα δεν μπαίνω ΠΟΤΕ από μόνη μου εδω,εκτος αν μ αναφέρει κάποιος. Κατά δεύτερον,χρειάζομαι την αδεια σας αγόρια για να κάνω οτιδήποτε;Νομίζω οχι,κι απορω γιατί ασχολείστε με πράγματα που δεν σας αφορούν..ΑΝ είσαι πια σε κλειστό κύκλο, τι στο διάολο κάνεις σε αυτό το νήμα..?
Κράτα τους πελάτες τους και καβλαντισε εκεί.
Και κάνε και το προφίλ όσο πιο κλειστό γίνεται, ή ακόμα καλύτερα κλειστο.
εν τω μεταξυ εχουμε κανει ραντεβου...απλα η κοπελα δεν ξερει ποιος ειμαι!!!!!!
Η πλειοψηφία μιλάει για σένα θες δε θες..τώρα αν ένας στους 100 πει κ καμία μλκ ότι κ αν είναι αυτό δεν τρέχει κ τπτ,η άποψη είναι σα τη κωλοτρυπιδα...όλοι έχουν κ από μια...Αρχικα δεν μπαίνω ΠΟΤΕ από μόνη μου εδω,εκτος αν μ αναφέρει κάποιος. Κατά δεύτερον,χρειάζομαι την αδεια σας αγόρια για να κάνω οτιδήποτε;Νομίζω οχι,κι απορω γιατί ασχολείστε με πράγματα που δεν σας αφορούν..
Το αν θα παραμείνω ,αν θα καυλαντιζω, αν θα δέχομαι νέους η μόνο παλιούς ,η θα κρεμιέμαι από το ταβάνι στο γαμήσι,ΔΙΚΟ ΜΟΥ θέμα.Εσεις (γενικά,οχι προσωπικά κε Αλεξ)μ ανέφερετε ξανά και ξανά εδώ μέσα ,κι απορω εφόσον ειμαι αδιάφορη σε κάποιους,η μήπως δεν είμαι τελικά..;!
'Τσακωθείτε "μόνοι σας αγόρια, ουτε διάθεση ,ουτε χρόνος υπάρχει απο την πλευρά μου για τέτοια.
Εγω παραμένω στο νημα μου ως έχει κι αυτο δεν αλλάζει.
Θα το εκτιμούσα να μην μ αναφέρει πλεον κανείς στο θρεντ εδω,είτε για καλό είτε για κακό,εφόσον δεν υπάρχει λόγος κατά τα λεγόμενα σας,φυσικα δεν μπορώ να το επιβάλω,επιθυμία και μόνο εκφράζω,απο εσάς εξαρτάται -κούρασε όμως μετα απο τοσα χρόνια..
Ευχαριστώ!
Καλή φαίνεται αν είναι αληθινές οι φωτογραφίες...Για αυτήν ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω?Yanine
sexorama.eu
Καλή φαίνεται αν είναι αληθινές οι φωτογραφίες...
Μάλλον καμία μουφαΚαι το τηλέφωνο που έχει λιγο περίεργο είναι.
Γαλλικός αριθμός δείχνει ότι είναιΚαι το τηλέφωνο που έχει λιγο περίεργο είναι.
Παιδιά ξέρουμε τίποτα εδώ;Καλησπέρα παιδιά, το πρώτο μου post νομίζω.
Ξέρουμε κάτι για την κοπέλα; Φαίνεται καλό
Καλά εσύ χάνεις, εγώ τις παίζω κ τις τρεις στα δάχτυλα πάντως
Υπάρχει κινητό που ξεκινάει από 644 ;Και το τηλέφωνο που έχει λιγο περίεργο είναι.
lol. Καποτε ολα 64 ηταν πριν μπει αναμεσα το 9Υπάρχει κινητό που ξεκινάει από 644 ;
Και βέβαια.....Υπάρχει κινητό που ξεκινάει από 644 ;
Τι λες ρε μαλακαΚαι βέβαια.....
εγινες 100% καλα βλεπω ε???Τι λες ρε μαλακα