nickthegreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 132
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε σε ποιο;η Κλειώ κοντούλα πήγε σε γραφείο
Ξέρουμε σε ποιο;η Κλειώ κοντούλα πήγε σε γραφείο
αν παρεις απο γραφειο σχεδον ολες ερχονται στο σπιτι.....τωρα για τις ανεξαρτητες τελειως προσωπικα ειναι οπου κατσει η φαση της...Καλησπερα υπαρχει καποια που να εχετε στο σπιτι η ολες κανουν ραντεβου ΜΟΝΟ σε ξενοδοχεια αν γνωριζετε κατι???
Σε ποιο γραφειο ησουν;
Δεν ειπα και κατι.Γιατί τόσο ενδιαφέρον για την Νικόλ ; Από ότι βλέπω είσαι καινούργιο μέλος. Υπάρχουν τόσες κοπέλες όπου έχουν εξίσου καλό πρόγραμμα.. θα σου πρότεινα να ρωτήσεις το ΚΜ.. Εγώ όταν ξεκίνησα, αυτόν ρώτησα. Ας είναι καλά η κοπέλα, όπου και να βρίσκεται.. πελάτης ήμουνα δικός της και τώρα την έχω χάσει..επομένως ας την αφήσουμε ήσυχη σε όποια απόφαση και να πήρε.
Μύριζε λίγο αλλά δίνει λωκο❤ ANABELLA ❤ 6983065302
εξτρα εχω κωλο, golden shower, outcall, fetish προγραμμα dom h sub, βιντεο μόνο μηνύματα whats up 6983065302kanesex.com
για εδω ξερουμε κατι?
Ναι φιλεΓια τη Ρουμανα ροξυ λες?
Τα 120 είναι αν θέλεις δεύτερη εκτόνωση στη ώρα . Αν δε θες σου παίρνει 100. Πάντα το έλεγε . Στο γραφείο που ανέφερες δε ήταν ήταν όμως σε αλλά είναι γεγονόςΜακριά, η κοπέλα δεν κάνει. Την είχα δοκιμάσει καιρό πριν. Πεταμένα λεφτά, άσε τους αγαπουλιδες να λένε. Κοροϊδεύει η κοπέλα τον κόσμο. Σου λέει 100 ευρώ και από κοντά σου λέει 120. Αν σκεφτείς ότι έχει αλλάξει δεν ξέρω και εγώ ποσα γραφεία και τα τελευταία χρόνια είναι ανεξάρτητη. Αν θυμάμαι καλά πρπειε να ήταν στο dream
Προσωπικά ποτέ δε σε έχω πάρει τηλέφωνο ούτε ενοχλήσει με μήνυμα για συνάντηση και να σου σπαταλήσω χρόνο για καυλαντα . Δε το έχω κάνει ποτέ ούτε σε ανεξαρτητη ούτε σε γραφεία και ρωτά οποία θέλεις για μένα . Το πολύ σε τρία μηνύματα έχω συνεννοηθεί για τη συνάντηση και τη έχω κλείσει. Όποτε με όλη αγάπη και το σεβασμό που πάντα σου είχα το θεωρώ τουλάχιστο αδικο για κάποια άτομα σαν εμένα που δε σου έχουν χάσει ούτε λεπτό από το πολύτιμο χρόνο σου και όταν είναι να κλείσουν ραντεβού κλείνουν . Ρωτά όπου θες για μένα να δεις αν κάνω καυλαντα έστω μια φορά . Ναι να μπλοκάρεις δια παντός αυτούς που το κάνουν που σε στήνουν που σε ακυρώνουν είμαι μαζί σουΟλο το μπου εχω δει σχεδόν(κι άλλους τόσους επισκέπτες),αρα όλοι πελάτες μου είναι-υπάρχουν εκατοντάδες γραπτά ντοκουμέντα-, ποιος ο λόγος να πειραματιζομαι με καινούργιους κι οτι ναναι,που απ οτι κατάλαβα τον τελευταίο μήνα,είναι μόνο για καυλαντα και χάσιμο χρόνου;
Οποιος ηθελε να με δει ας μ έβλεπε κι ας μην μ@λακιζοταν με άσκοπο μπλα μπλα στο τηλέφωνο και δηθεν ραντεβού..
Εννοειται ,όπως ανέφερα και στο νημα μου ,οτι με όσα παιδιά εχω μιλήσει και δεν κλείσαμε παλια(λογω συνθηκών), εν καιρό θα τους δω(ηδη είδα 1 παλικάρι που δεν τα κατάφεραμε τοτε, σήμερα)
Αυτά,να περνάτε όμορφα και καλά γαμησια.
*εισαι γλυκύτατος ως περσονα,δεν τ ανέφερα προσωπικά, απλά μου δόθηκε η ευκαιρία να τα ξεκαθαρίσω κι εδώ εφόσον μπαίνουν πολλοί .
Τη είπες τη μαλακια σου ησυχασες ;; Γελάει και ο φίλος από κάτω πολύ αστείοο φιλος σου ο ΚαπαΜης συνεργατης-κλειδαρας-κλπ, γιατι κανει το παγωνι για τη συγκεκριμενη ?
αφου ειναι "κολληταρια" οπως εχει αφησει να εννοηθει...
Όχι αδερφέ δε είμαι γκόμενος της ούτε γκόμενος και καμίας εδώ μέσα .??
Μηπως ειναι ο γκομενος της
Όσο θα περνάει η ώρα θα γίνεται και χειρότερο ......Τη είπες τη μαλακια σου ησυχασες ;; Γελάει και ο φίλος από κάτω πολύ αστείο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι αδερφέ δε είμαι γκόμενος της ούτε γκόμενος και καμίας εδώ μέσα .
Σε ποιο γραφείο ήσουν;;;
ΚαλημεραΚαλημέρα
Μια ερώτηση έκανα για το εάν ξέρει κάποιος την Νικόλ... και δημιουργήσατε πανικό.
Από εκεί που δεν ήξερε κανείς τίποτα ... Βρεθήκατε όλοι .
Δουλευει στο στουντιο Κατεχακη 8Ναι φιλε
καλα εσυ ο ιδιος δε μας εχει πει καπου, οτι ειστε "φιλοι" με τη συγκεκριμενη κοπελα ?Τη είπες τη μαλακια σου ησυχασες ;; Γελάει και ο φίλος από κάτω πολύ αστείο
Καλησπέρα παιδες καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω παλι το φίλο που μιυ έδωσε το τηλέφωνο της Νικολ της ελληνιδας! Πέρασα πολύ όμορφα ένα 2ωρο σήμερα petite σωματακι φιλιά κ γενικά μια πολύ ξηγημενη κοπέλα!
λες εγω να ειπα μαλακια ΚαπαΜη και γι'αυτο να γελασε ο φιλος σου ?Κάθε βδομάδα τη συναντώ φίλε μου
Ή και καθόλου….αγνωστο….καλα να είναι σε ότι κάνει…Παιδιά.. τα πράγματα είναι απλά. Δεν χρειάζεται να μαλώνουμε. Προφανώς η Νικόλ, βρίσκεται με νέους πελάτες η με πελάτες της επιλογής της. Είναι η απόφαση της και προφανώς πρέπει να την σεβαστούμε. Εγώ δεν ανήκω στη κατηγορία όπου θα ήθελε να συνεχίσει τα ραντεβού. Το σέβομαι και τις εύχομαι κάθε επιτυχία.