KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.931
- Πόντοι
- 6.166
καλα καταλαβα αν ειναι οπως το προηγουμενο γαμησετα αυτο θα ειναι φιλετο απο αρκουδαΕχω καινούριο φιλέτο.
καλα καταλαβα αν ειναι οπως το προηγουμενο γαμησετα αυτο θα ειναι φιλετο απο αρκουδαΕχω καινούριο φιλέτο.
Το φιλετάκι στο έστειλα στην φωτο , για να μιλάμε συγκεκριμένα1,60Υ 53KG 26 χρονων Ελληνίδα.καλα καταλαβα αν ειναι οπως το προηγουμενο γαμησετα αυτο θα ειναι φιλετο απο αρκουδα
ποια ειναι αυτο το φιλετο?Το φιλετάκι στο έστειλα στην φωτο , για να μιλάμε συγκεκριμένα1,60Υ 53KG 26 χρονων Ελληνίδα.
Πριν 10 αλλά έχεις δίκιο, δεν έχει αποσυρθεί εντελώς, αλλά έχει αραιώσει όμως αρκετά τη συμμετοχή της εδώ. Συν ότι η χρέωσή της αυξήθηκε κατά 50%, οπότε στην ουσία περιορίστηκε σημαντικά το εύρος των πελατών της. Πιο πολύ όμως εστιάζω όχι σε αυτές της προηγούμενης φουρνιάς που έχουν αποσυρθεί, που σε κάθε περίπτωση ήταν δυνατά κομμάτια, αλλά σε αυτές που τις διαδέχθηκαν και που υπολείπονται δυστυχώς για μας σημαντικά από τις πρώτες σε επίπεδο εμφάνισης, αν μη τι άλλο.Πότε σταμάτησε η Πάολα? Μόλις πριν λίγες μέρες ανέβασε φωτό...
Δωσε φωςΤο φιλετάκι στο έστειλα στην φωτο , για να μιλάμε συγκεκριμένα1,60Υ 53KG 26 χρονων Ελληνίδα.
δεν εψαξες και πολυ καλα...https://www.portalnet.cl/temas/tamara.1541376/
Ερώτηση πληροφορίες κανείς??Το φιλετάκι στο έστειλα στην φωτο , για να μιλάμε συγκεκριμένα1,60Υ 53KG 26 χρονων Ελληνίδα.
150 ευρω ζητάει για μια ωρα ελεύθερο στοματικο τελειωτικο στο στομα 69Ερώτηση πληροφορίες κανείς??
Στοιχεία επικοινωνίας?150 ευρω ζητάει για μια ωρα ελεύθερο στοματικο τελειωτικο στο στομα 69
....στο tineye δεν έβγαλε κάτιδεν εψαξες και πολυ καλα...https://www.portalnet.cl/temas/tamara.1541376/
Οκ μπράβο κ να σαι καλα για την ενημέρωση αλλά όχι 100 φορές ναι;;Εχω καινούριο φιλέτο.
Μέχρι αύριο θα είσαι εδώ ?**Σος**Οι καλύτερες μιλφ που παίζουν αυτή τη στιγμή Αθήνα; Θα μαι εδώ μέχρι αύριο (γ αυτό το sos)
Την Paola UK την είδα πριν από καμμιά 15αριά μέρες, δεν ξέρω από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα και την έχεις συμπεριλάβει σε αυτές που έχουν σταματήσει εκτός αν κάτι άλλαξε στο μεσοδιάστημα που δεν το ξέρω.Είναι δική μου μόνο η αίσθηση ότι εδώ και κάτι μήνες το επίπεδο των ανεξάρτητων cg έχει πέσει αρκετά κάτω από το μέτριο εμφανισιακά ενώ οι χρεώσεις που ζητούν ειδικά οι πρωτοεμφανιζόμενες είναι δυσανάλογα υψηλές σε σχέση με την εμφάνισή τους; Οκ είναι και το σέρβις, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που μετράει. Κι αυτό ισχύει κατ' εμέ μετά την ουσιαστική αποχώρηση από τον χώρο των περισσότερων από τις κοπέλες που ήταν η τελευταία καλή φουρνιά που εμφανίστηκε. Και αναφέρομαι στην Paola UK, την Monica Armenian, την Amelie (που κι αυτή δούλεψε για ένα φεγγάρι μόνο), την Malvina, την Κάτια Ουκρανή και κάποιες άλλες λίγο πιο παλιές που έχουν αποσυρθεί ή έχουν καιρό να δώσουν σημεία ζωής. Ενώ κάποιες άλλες είναι δυσεύρετες και με ανεβασμένες χρεώσεις σε σχέση με τις αρχικές (βλ. Nikol, Ιωάννα 34 κ.α.) Κι αν δεν υπήρχαν ακόμα κάποιες λίγες σταθερά καλές περιπτώσεις κοριτσιών, η κάθε μια για το είδος της και στη κατηγορία της, όπως της Άννας Πιπινάκι, της Adrianna, της Melina, της Αννα24 και της Artemis, για τα δικά μου γούστα πάντα, θα κλαίγαμε τώρα.
Όχι, δεν έχω κάτι νεώτερο, και απάντησα σε σχόλιο άλλου μέλους με το ίδιο περιεχόμενο, λίγο πιο πάνω. Αν θες, διάβασέ το.Την Paola UK την είδα πριν από καμμιά 15αριά μέρες, δεν ξέρω από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα και την έχεις συμπεριλάβει σε αυτές που έχουν σταματήσει εκτός αν κάτι άλλαξε στο μεσοδιάστημα που δεν το ξέρω.
Σε επικοινωνια που ειχα μαζι της μου ειπε 250 ευρω για 1 ωρα! Παντως, απο βυζι σκιζει,αν ειναι οντως, οπως στις φωτο!!Είναι μια παλιά καραβάνα που είχε περάσει από yourangels αλλά και άλλα γραφεία 3-4 φορές στην χώρα μας, δεν θυμάμαι το όνομα της να την ψάξω για reviews αλλά την είχα πάρει μια φορά πέρυσι. Νταρντάνα 1.80, πολύ καλό σέρβις, λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία από τις φωτογραφίες και θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι έχυνε συνέχεια και έκανε μούσκεμα τα σεντόνια λες και άδειασε μισός κουβάς νερό. Επίσης γλωσσόφιλα φουλ σα να είναι η γκόμενα σου. Αν βρω χρόνο και δεν ζητάει διακοσάρια όπως κάνουν πολλές ανεξάρτητες πλέον, θα την επισκεφτώ κάποια στιγμή.
250;Σε επικοινωνια που ειχα μαζι της μου ειπε 250 ευρω για 1 ωρα! Παντως, απο βυζι σκιζει,αν ειναι οντως, οπως στις φωτο!!