Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.058
- Πόντοι
- 1.056
Καλημέρα τουρκοπιασμα.που χάθηκες και ανυσηχησα χαχααα.Για καλή προβατίνα ένας μόνο γνωρίζει @Πέτροςαλανι
Καλημέρα τουρκοπιασμα.που χάθηκες και ανυσηχησα χαχααα.Για καλή προβατίνα ένας μόνο γνωρίζει @Πέτροςαλανι
Νομιζω Λιζα vip
εχει νημα εδω φιλε
μιας και δεν θα ανοιξω νημα με φετες και τυρογαλαΚαλημέρα τουρκοπιασμα.που χάθηκες και ανυσηχησα χαχααα.
150αρι στο 3ωρο ?Αν ισχύει το 150αρι μιλάμε για την απόλυτη υπερβολή
Πολύ δυνατή όντως απ' τα τοπ γαμησια μετά τη μαρίνα 60..αλλά έχει παχυνει..πολύ χάλασε η εμφάνισηΤο καινούργιο ινστα της sexyrussian. Η κοπέλα παραμένει πολύ δυνατή στο κρεβάτι. Έχουμε συναντηθεί πολλές φορές..
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Πολυδένδρι -Μικροχωρι -Βαρναβα , πρόβατο αφρός!!Για προβατίνα καί καλό τσίπουρο μέσα αν ξέρεις κάνα καλό.
Νά μαζευτούμε νά πάμε
Πολυδένδρι -Μικροχωρι -Βαρναβα , πρόβατο αφρός!!
Εχω κι εγω την ιδια απορία.Αυτή η Elpidakreml στο intsagram τι ρόλο βαράει ξέρει κανείς;;
Αυτά είναι.....Πολυδένδρι -Μικροχωρι -Βαρναβα , πρόβατο αφρός!!
Είχε και τουπε ζήτησε τα λεφτά νωρίτερα στο τηλ είχε πει για 2 εκτόνωσης από κοντά έλεγε μια μετά συν 20 δεν ήθελα να έχω μπλεξίματα με κάνα ντάβα,φάγαμε την πίκρα υγεία να έχουμεΓιατι δεν εφευγες μετα λιγη ωρα. Αστην να παει να φαει τον πουλο και να μην το ξανακανει
Και το hotel δωρο150αρι στο 3ωρο ?
Τίμιο deal
Φαραώ αν μπορείς κ σε μένα το τηλ της, σε ευχαριστώ.Δες πμ
Της εχω στειλει μηνυμα! Δεν απανταει ποτε!!Εχω κι εγω την ιδια απορία.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
ενδιαφερων φαινεται ομορφουλα .ποσα ζηταει φιλε μου ?ραντεβου κανει μονο μεσω instagram ?Το καινούργιο ινστα της sexyrussian. Η κοπέλα παραμένει πολύ δυνατή στο κρεβάτι. Έχουμε συναντηθεί πολλές φορές..
Login • Instagram
καλησπερα σας,ειμαι η ροξανη και κανω συναντησεις.το προγραμμα μου εχει ως εξης
Μιση ωρα 1 φορα 60*
1 ωρα 2 φορές 100* 2 ώρες 3 φορες 150
3 ωρες 4 φορες 200
με πρωκτικο*
1 ωρα 2 φορες 150
2ωρες 3 φορες 200
3 ωρες 4 φορες 250
5 ωρες απεριοριστες εκτονωσεις 400€
(Με ελευθερο στοματικο)
Τελειωμα στο στομα ΔΕΝ δεχομαι
τελειωμα στο προσωπο+20
Η επαφη με προφύλαξη παντα
Δεν εχω χωρο οι συναντησεις γινονται ειτε στο bill hotel ειτε στον πριαμο στο μοσχατο.
ξενοδοχειο της επιλογης σας+15€
μερες για ραντεβου :τριτη 16:00 με 23:00 και τεταρτη 12:00 εως 19:00
τριτη:μοσχατο
τεταρτη:bill
ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΑΙΜΠΕΡ ΚΑΙ WHATS UP (κυριως viber) 6983700440
Καλώς ήρθες. Καλή αρχή!
Μερικές ερωτήσεις καλοπροαίρετα πάντα.
Οι αστερίσκοι στις τιμές σημαίνουν κάτι;
Στο σημείο που γράφεις για τελειωτικό εκτός στόμα. Το +20 πάει στο πρόσωπο ή στο anal?
Αν πηγαίνει στο πρόσωπο, το anal τι κόστος έχει; Πρωί ποιες μέρες δουλευεις;
Επίσης, γνώμη μου, να προσθέσεις κάποιες επιπλέον φωτογραφιες όταν μπορέσεις από διαφορετικές λήψεις να δούμε καλύτερα τα ατού που φαίνεται να έχεις στην πρώτη φώτο.
Ευχαριστώ πολύ.
παιζει πμ το τηλ?Ναι φίλε τόσο ήταν, έχεις δίκιο.
Και έχεις δίκιο και για τη συμπεριφορά της.
Είχα να την δω σχεδόν δύο χρόνια και στο τέλος όταν την ρώτησα αν έχει αλλάξει κάτι στην τιμή που θυμόμουν,μου είπε 80€.
Λογικό το βρίσκω έπειτα και από τόσα χρόνια να κάνει μια αναπροσαρμογή και μάλιστα τοσο μικρή.(10€)
Εδώ άλλες εδώ μέσα με μόλις λίγους μήνες στην πιάτσα ζητάνε παπάδες και 150ρια από το πουθενά.
Τα βλέπουμε καθημερινά.
Κι εμενα παντως εκει πηγε το μυαλο μου. Και Βασικα απο την φωτο και μονο.τωρα τυποι μου εγω ειμαι καχυποπτος και βλεπω δρακους και φαντασματα ή υπαρχουν οντως πολλες ομοιοτητες σε προγραμμα-χρεωσεις-υφος γραφης των δυο(?) νεων κορασιδων?
κοιταξτε το μηνυμα της Ρωξανης ποσο ιδιο ειναι,με το μηνυμα της Μαρκελλας μεσα στην παραθεση που της εκαναν καποια μελη στο νημα της,γιατι χθες τροποποιηθηκε και τωρα δεν υπαρχει.
Σύνδεση
www.bourdela.com
Σε ευχαριστω πολυ μωρακιΈχω δοκιμάσει εγώ φίλε. Κατά την γνώμη μου πολύ δυνατό για gf καταστάσεις. Δεν κάνει cim cif ούτε κωλο δίνει αλά αυτό που βλέπεις αυτό είναι. Τσουποτο (όχι χοντρό) πιτσιρίκι, λέει 23 αλά ήμουν έτοιμος να ζητήσω ταυτότητα γιατί την πέρασα για ανήλικο ,κοντοπουτανο ,φιλιά γλώσσα full και το σημαντικότερο γουστάρει κοπανημα. Εγώ την πείρα στα 120 στο σπίτι μου. Απ'όσο είδα κάνει duo με μια Ρωσίδα που δεν είναι να περνάς ούτε απ'έξω. Γνώμη μου πάντα συνάντησε την μόνη της .Εγώ πέρασα πολύ καλά.