_.moupourouuuuuuu._
παρακαλώ τα φώτα σας!έχει δοκιμάσει κανείς?
21χρ αματουρι και καλά
μου το πρότεινε ένας τύπος
ζητάει 150
Πάτησε το απάντηση σε αυτό το μήνυμα.
Μετά γράψε κάτι.
Και μετά πάτησε το δημοσίευση απάντησης.
Εχει αναφερθει πολλες φορες οτι ειναι ανηλικη και οτι παιρνει ουσιες φιλε! Μακριααα οποτε!_.moupourouuuuuuu._
παρακαλώ τα φώτα σας!
έχει δοκιμάσει κανείς?
21χρ αματουρι και καλά
ζητάει 150
φίλε το θέμα ανήλικη λύνεται, απλά της ζητάς ταυτότητα και αν όντως είναι τη στέλνεις από κει που ήρθε.Εχει αναφερθει πολλες φορες οτι ειναι ανηλικη και οτι παιρνει ουσιες φιλε! Μακριααα οποτε!
Νομιζω ναρκωτικες ουσιες, χωρις να ειμαι σιγουρος! Τα πιο εμπειρα ατομα εδω μεσα μπορουν να σε βοηθησουν περισσοτερο! Τωρα οσον αφορα τη ταυτοτητα μπορει να σου δειξει μπορει και οχι! Κοιτα μη μπλεξεις μονο! Προσοχη με αυτες!φίλε το θέμα ανήλικη λύνεται, απλά της ζητάς ταυτότητα και αν όντως είναι τη στέλνεις από κει που ήρθε.
για τι ουσίες μιλάς? προσπαθώ να βρω κάτι σχετικό στα λαιβ της αλλά δε βρίσκω
παίζει να τα έχει κατεβάσει?
με έσωσες φίλεΠρεζόνι που με έξτρα δωράκι κάνει ακαποτα,πριν 2 βδομάδες επιχειρήσα να βρεθώ αλλά μόλις που είπε για ακαποτο σεξ έγινα καπνός...
Πολλά story με χασισια και πρεζες ...μακριά και αγαπημένοι
επειδη κυκλοφορανε και κατι αλλες πονηρες που σου δειχνουν ταυτοτητα αλλης ,να εισαι πολυ προσεκτικος.....φίλε το θέμα ανήλικη λύνεται, απλά της ζητάς ταυτότητα και αν όντως είναι τη στέλνεις από κει που ήρθε.
για τι ουσίες μιλάς? προσπαθώ να βρω κάτι σχετικό στα λαιβ της αλλά δε βρίσκω
παίζει να τα έχει κατεβάσει?
Τάσος π έχει συζητηθεί παλιότερα κοπέλα που μπορεί να είναι κάτω από 18 χρόνων από ότι θυμάμαι και έχω δει στο ινστα με χρήση ουσιών (εγώ δεν θα πήγαινα μαζί της ).Κάποιος είχε πει ότι του είχε απαντήσει στο ινστα .Φίλε νικ δε γκρικ έχει σταματήσει η κωνσταντινα από το γραφείο που έχει βάλεις (δεν την έχει διαθέσιμη ).Να είστε καλά .
_.moupourouuuuuuu._
παρακαλώ τα φώτα σας!
έχει δοκιμάσει κανείς?
21χρ αματουρι και καλά
ζητάει 150
Για την Τζούλια έπεσες σωστά,την Αλεξάνδρα δεν την θυμαμαιξερει κανεις τπτ για αυτη Αλεξάνδρα κορμάρα από Ρωσία 36 ετών ?
και αυτη ξερουμε αν ειναι η Τζουλια η πορνοσταρ ?
Για την Τζούλια έπεσες σωστά,την Αλεξάνδρα δεν την θυμαμαι
Η Τζούλια είναι καλή; Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες(πρόγραμμα κλπ);ευχαριστω, εχει αλλαξει 3 τηλεφωνα η Τζουλια και εχω χασει την μπαλα
Πραγματικά Φαραώ, ο κόσμος έχει χάσει κάθε μέτρο. Βλέπεις το προφίλ αυτής της κοπέλας και είναι προφανές ότι πρόκειται για ανήλικη, αλλά και ότι έχει ταγκαρει τη χρήση ναρκωτικών και αντί να μην ξαναασχοληθεις αναζητάς πληροφορίες!! Δηλαδή έλεος!! Και πάει στο διάολο τα ναρκωτικά, που δεν πάει, αλλά το ανήλικη? Ειδικά μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει με το άλλο μαλακισμενο, την Δήμητρα, που πήρε στο λαιμό της πολλοί κόσμο?
Ποια Τζούλια είναι δεν κατάλαβα και εχει πάρει κάνεις κάποια απ τις δύο?Για την Τζούλια έπεσες σωστά,την Αλεξάνδρα δεν την θυμαμαι
υπέροχη ΈλεναΓεια σας παιδιά!
Εγώ τις έστειλα μνμ και δεν έχει απαντήσει ακόμαΠρεζόνι που με έξτρα δωράκι κάνει ακαποτα,πριν 2 βδομάδες επιχειρήσα να βρεθώ αλλά μόλις που είπε για ακαποτο σεξ έγινα καπνός...
Πολλά story με χασισια και πρεζες ...μακριά και αγαπημένοι
γεια σου κοπελιά, τι έγινε έχουμε αναδουλειέςΓεια σας παιδιά!
Τι φόλες. Ναι δεν έχω δουλειά αλλά δεν είναι τωρινό αλλά δεν μοιράζω φολες και ούτε πρόκειται να μπω στη διαδικασία να μαλώνω κι εδώ . Μπορείτε να πείτε όσα ψέμματα θέλετε δεν πρόκειται ν σχοληθω με τους άφραγκους , τρολς κι αυνανες εδώ. Μπορείς να γράψεις όσα ψεύδη θέλεις , you re welcomeγεια σου κοπελιά, τι έγινε έχουμε αναδουλειές
μετά τις φόλες
που μαθεύτηκε οτι μοιράζεις;;;