ΜΥΡΤΙΛΟΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.593
- Πόντοι
- 746
Για μενα πολύ καλή αλλά είναι δική μπου θεση και άποψη'Γνώμες για Anna Anula από Ινσταγκραμ φίλοι μου????
Για μενα πολύ καλή αλλά είναι δική μπου θεση και άποψη'Γνώμες για Anna Anula από Ινσταγκραμ φίλοι μου????
Την έχεις πάρει φίλε ;Για μενα πολύ καλή αλλά είναι δική μπου θεση και άποψη'
Ναι και γι αυτό σου απάντησαΤην έχεις πάρει φίλε ;
οχι τυπε αντε με το καλο κ καλο βολι!Δεν καταλαβαινω τυπε γιατι προβληματιζεσαι σε "ξενο αχυρωνα" ?????
Το παιζεις πανεξυπνιδης ????
130,00€ / ώραΑληθινή είναι;
Το καλοκαίρι λύνεται αυτόματα το ένα θέμα, αυτό της ηλικίας.ακομη ανηλικη ειναι....το καλοκαιρι γινεται 18.....μακρυα.....
Αν πας, δώσε μας τα φώτα σου...130,00€ / ώρα
Χύσιμο όπου θες
Νομίζω παίζει και αναλ αλλά δεν θυμάμαι. Έσβησα τα μηνύματα γιατι επικοινωνείς μόνο μέσω ινστα και δεν είμαστε να μας τσακωνουν.
Δεν την έχω πάρει ακόμα, θα πάω λογικά την άλλη εβδομάδα
Αυτή ρε παιδιά έχει αναφερθεί εδώ και πολύ καιρό! Κάποιος έλεγε για πολύ ωραίο μουνακι και ένας άλλος ότι δεν ήταν όπως στις φωτό και δεν άξιζε. Είχε γίνει μια αντιπαράθεση λίγο καιρό, αλλά τελικά εγώ δεν έβγαλα άκρη130,00€ / ώρα
Χύσιμο όπου θες
Νομίζω παίζει και αναλ αλλά δεν θυμάμαι. Έσβησα τα μηνύματα γιατι επικοινωνείς μόνο μέσω ινστα και δεν είμαστε να μας τσακωνουν.
Δεν την έχω πάρει ακόμα, θα πάω λογικά την άλλη εβδομάδα
αυτο δεν προκειται να λυθει ποτε.....ξερει οτι κανεις δεν προκειται να κανει καταγγελια επειδη ειναι ανηλικη....παντως να ξερετε οτι εχει δωσει κοσμο στην αστυνομια....αυτα που βγηκαν τωρα ειναι μονο η αρχη.....εχει κι αλλα επεισοδια .....Το καλοκαίρι λύνεται αυτόματα το ένα θέμα, αυτό της ηλικίας.
Το άλλο θέμα, αυτό των κλοπών;
Καλημέρα καμία ανεξάρτητη να να δουλεύει τώρα το πρωί και να έρχεται σπίτι με 80 ξέρετε;
Ποια είναι η Κωνσταντίνα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κύριοι καμία κοπέλα να έρχεται σε χώρο σου ξέρουμε?