πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.633
- Πόντοι
- 12.056
να πας το τρυπανι σου για αποσυρση η makita δινει 50% εκπτωσηΤρεις ωρες για μασαζ και πηδημα ειναι πολλές, πρεπει να εχει πολυ αντοχη κανεις.
Κώλο δίνει;
να πας το τρυπανι σου για αποσυρση η makita δινει 50% εκπτωσηΤρεις ωρες για μασαζ και πηδημα ειναι πολλές, πρεπει να εχει πολυ αντοχη κανεις.
Κώλο δίνει;
με προσβαλεις.στον γερο φρανκ,δεν λεει να παρει γυναικα για ωρες,χωρις διακορευση κωλοτρυπιδας.Τρεις ωρες για μασαζ και πηδημα ειναι πολλές, πρεπει να εχει πολυ αντοχη κανεις.
Κώλο δίνει;
Το τρυπανι μου ειναι για κωλογεωτρυσεις, στις απλές στραβωνεινα πας το τρυπανι σου για αποσυρση η makita δινει 50% εκπτωση
Τετοια να ακουω.με προσβαλεις.στον γερο φρανκ,δεν λεει να παρει γυναικα για ωρες,χωρις διακορευση κωλοτρυπιδας.
καπου ανοιξαν ενα νημα για τους τιτλους ευγενειας του μπου.... να τι λειπει ο διακορευτηςμε προσβαλεις.στον γερο φρανκ,δεν λεει να παρει γυναικα για ωρες,χωρις διακορευση κωλοτρυπιδας.
Μην πετας την μπαλα στην εξεδρα. Ο κ. Φρανκ δινει ειδησηκαπου ανοιξαν ενα νημα για τους τιτλους ευγενειας του μπου.... να τι λειπει ο διακορευτης
αφηστε την ηλικια μου ρε παλιοπαιδα.αρκετες μαγγακι.παω τωρα,αρκετα,σας εφτιαξα ε?Τετοια να ακουω.
Υποθετω οτι λογω ηλικιας θα εχετε διακορευσει χιλιαδες κωλοτρυπιδες
Δεν ζητησα ταυτοτητα.αφηστε την ηλικια μου ρε παλιοπαιδα.αρκετες μαγγακι.παω τωρα,αρκετα,σας εφτιαξα ε?
οπως συναγωνιστη?αφου ζητας γνωμη,θα σου πω οτι εγω προσωπικα,καμμια απο τις δυο.υπαρχουν πιο καλες σε αυτην την κατηγορια.
ωραιος!! με βαζεις σε σκεψεις. η ιζα τρομερη εχω παρει, δεν ξερω αν δουλευει αυτον τον καιροεσυ νεε μου φαινεται οτι εισαι αδιαβαστος.παρ αυτα θα αναφερω ενδεικτικα.ιολη,βανα,μυρτω,ιζα,κατερινα.μετα παμε σε γραφεια.η σειρα ειναι τυχαια.
Ναι φίλε το κινητό στη φωτογραφία είναι το δικό τηςφιλέ πως την βρησκουμε γιατι εχει κλίσει το προφιλ στο ινστα, το κινητο στην φωτογραφεια ειναι το δικο της?
καλα να περασετε αρχοντα !αφηστε την ηλικια μου ρε παλιοπαιδα.αρκετες μαγγακι.παω τωρα,αρκετα,σας εφτιαξα ε?
Αν δεν κάνω λάθος τις είχε παρει ένας συναγωνιστής με τραγικές συνέπειες. Πριν κανα δίμηνο. Το είχε γράψει κι εδώ. Είχε παει σε ξενοδοχείο, ήρθαν οι κοπέλες, τις έδωσε τα λεφτά και μετα είπε η μια να κατεβουν στο μπακάλικο από κάτω να αγοράσουν κάτι (δεν ξέρω τι είχανε πει, τσιγάρα, δε θυμάμαι). Ε κατεβηκανε και δεν ξανά ανεβηκανε! Αλλά είχανε παρει τα λεφτά της συνεδρειας! Παρτες, γάμα τες, πληρωσε μετά, αλλά το ρίσκο δικό σου.Έχει πάρει κανείς αυτό το ντουέτο;
Είμαστε δύο φίλες αλλά εσύ μπορείς να διαλέξεις και μία Αν θες
Εχουμε απίστευτα ερωτική διάθεση Τόλμα να ζήσεις μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ευχαρίστηση χωρίς όρια μαζι μας Στο χωρο σου ή στο ξενοδοχείο μέχρι αργά το βράδυ.Σε περιμένουμε στο τηλέφωνό 6998172354kanesex.com
Μόνο ποτάκι ή καιΚαλημέρα συναγωνιστές
Κάποιος φίλος που δεν ξέρει το forum, θέλει ανεξάρτητη για συνοδεία για ποτό, κατά προτίμηση Ελληνίδα ή να μιλάει ελληνικά, αν έχετε κάποια πρόταση στείλτε μήνυμα
Ευχαριστώ