Ναι είναι δυνατό . Κάνει γυμνή εντελώς body to body, και μόλις γίνεις τούμπανο σε γυρίζει και αρχίζει πίπες γσμησια κλπ. 150€
Νομίζω είναι γραφείο . Δεν είμαι σίγουρος γιατί έχει ιστοσελίδα.
Έκλεισα και εγώ στο κορίτσι που λέει ο Συναγωνιστής. Ας τα πάρουμε με την σειρά. Θετικά. 21 χρονών με απίστευτα ωραίο και γυμνασμενο κορμι και πολύ όμορφο πρόσωπο. Μόνο εκεί τα συν. Πάμε στα μείον. Γραφείο που στέλνει θεραπεύτρια, άρα πιθανόν να έρθει άλλη την επόμενη φορά. Μασάζ νουρου, ο Θεός να το κάνει, φορώντας εσώρουχα και πίεση με χέρια και γόνατα, ούτε γυμνή, ούτε φυσικά body to body . Στο δεύτερο γύρω, δει δέχεται φιλιά και τα πάντα με προφυλακτικό, όταν είπα για τσιμπούκι ανεφ, μου ζήτησε αλλά 40 ευρώ, που φυσικά , δεν έδωσα. Πολυ φεικ αναστεναγμοί. Συμμετοχή όχι τίποτα ιδιαίτερο, πίπα ικανοποιητική. Εν κατακλείδι, δεν θα ξαναεπερνα, 150 ευρώ είναι πολλά για τα πάντα στο μέτριο. Βέβαια όπως ειπα το κορίτσι είναι πραγματικά πολύ όμορφο, όμως δεν ξέρουμε αν θα είναι η ίδια, Έλενα συστήθηκε, την επόμενη φορά. Επιπλέον στα μείον, καθυστέρηση 30', ήμουν έτοιμος να φύγω, όταν χτύπησε η πόρτα και φυσικά μία εκτόνωση και φεύγουμε και ας είχαμε αλλά 15'. Από εμένα όχι και ειλικρινά δεν είδα πουθενά το σώμα με σώμα μασάζ γυμνή, που είδε ο συνάδελφος. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι μπορεί να πήγε άλλη σε αυτόν.