Proedros12321
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Θέλω μια ανεξάρτητη μέχρι 100 που να συναντιέται και στα νότια … υπάρχει κάποια πρόταση ; Δεν με ενδιαφέρει άμα έχει έξτρα
Για δοκιμασε Αννα πιπινακιΘέλω μια ανεξάρτητη μέχρι 100 που να συναντιέται και στα νότια … υπάρχει κάποια πρόταση ; Δεν με ενδιαφέρει άμα έχει έξτρα
Και η Νικολ η ελληνίδα αν εννοείς νότια πχ μοσχατο Πειραιά γιατί προς Γλυφάδα δε πάει πλέονΘέλω μια ανεξάρτητη μέχρι 100 που να συναντιέται και στα νότια … υπάρχει κάποια πρόταση ; Δεν με ενδιαφέρει άμα έχει έξτρα
...μαγκα μου, νοτια (απο Καλλιθεα κ κατω) ξερω οτι πηγαινει ενα μιλφακι η @Αφροδίτη 38 , δες το προφιλ της εδωΘέλω μια ανεξάρτητη μέχρι 100 που να συναντιέται και στα νότια … υπάρχει κάποια πρόταση ; Δεν με ενδιαφέρει άμα έχει έξτρα
Η Μυρτώ και η Μαρίνα60 ξέρω ότι προτιμάνε νότια, Helena-Nayomi επίσης νομίζω νότια είναι.Θέλω μια ανεξάρτητη μέχρι 100 που να συναντιέται και στα νότια … υπάρχει κάποια πρόταση ; Δεν με ενδιαφέρει άμα έχει έξτρα
μήπως έχει κάνει αλλαγή φύλου? τραβελοφερνει στη μούρη....Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Έχεις κανείς εμπειρία από την κορασίδα ;;;
150€ ζήτησε στην ώρα κ την βολεύει το la coba hotel.
Κάτι τέτοιο είχε αναφερθεί παλαιότερα από όσο θυμάμαι...μήπως έχει κάνει αλλαγή φύλου? τραβελοφερνει στη μούρη....
Κάνει duo η Νικόλ και αν ναι με ποια ; Έχετε γενικά να προτείνετε καμία καλή περίπτωση cg που να κάνει duo ;Και η Νικολ η ελληνίδα αν εννοείς νότια πχ μοσχατο Πειραιά γιατί προς Γλυφάδα δε πάει πλέον
Γενικά κάνει μαζί μου είχε κάνει με τη Amelie η οποία έχει σταματήσει προσωρινά τουλάχιστο . Έχει κάνει και με άλλες όπως πχ η Maria η ελληνίδα από ότι ξέρω .Κάνει duo η Νικόλ και αν ναι με ποια ; Έχετε γενικά να προτείνετε καμία καλή περίπτωση cg που να κάνει duo ;
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Γνώμη για την Μαρία; Αξίζει;Γενικά κάνει μαζί μου είχε κάνει με τη Amelie η οποία έχει σταματήσει προσωρινά τουλάχιστο . Έχει κάνει και με άλλες όπως πχ η Maria η ελληνίδα από ότι ξέρω .
Αξίζει σαν εμφάνιση όμως είναι λίγο πιο Ντίβα από κάποιες άλλες επειδή ξέρει ότι έχει τη εμφάνιση . Είναι ίσως η μόνη ανεξαρτητη που ξέρω που σου χρεώνει τα cim και μάλιστα 50 ευρώ !!! Όταν όλες οι άλλες το έχουν στη τιμή και στα γραφεία το έχουν συν 20. Και η τιμή είναι ήδη στα 150!! Όποτε όσο μουναρα και αν είναι που είναι , γιατί να μη δώσεις 100 στη Νίκολ που συμπεριλαμβάνει το cim και να σκάσεις 200 άρα ; Αν δε σε ενδιαφέρει το cim βέβαια αλλάζει το θέμαΣε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Γνώμη για την Μαρία; Αξίζει;
Πολύ σωστά. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες σου. Πρέπει να τα λέμε αυτά να γλιτώνει ο κόσμος τα άσκοπα χρήματα. Γι'αυτό η Νικόλ έχει τεραστιο ρεύμα. Με βοήθησες πάρα πολύ. Πρωκτικό κάνει;Αξίζει σαν εμφάνιση όμως είναι λίγο πιο Ντίβα από κάποιες άλλες επειδή ξέρει ότι έχει τη εμφάνιση . Είναι ίσως η μόνη ανεξαρτητη που ξέρω που σου χρεώνει τα cim και μάλιστα 50 ευρώ !!! Όταν όλες οι άλλες το έχουν στη τιμή και στα γραφεία το έχουν συν 20. Και η τιμή είναι ήδη στα 150!! Όποτε όσο μουναρα και αν είναι που είναι , γιατί να μη δώσεις 100 στη Νίκολ που συμπεριλαμβάνει το cim και να σκάσεις 200 άρα ; Αν δε σε ενδιαφέρει το cim βέβαια αλλάζει το θέμα
Πρωκτικό θα σε στεναχωρήσω δε κάνει ούτε η άλλη βέβαια δουλεύει αλλά Κυριακή όχι τόσο γενικά δε κοιτάει και κάθε μέρα το τηλ να ξέρειςΠολύ σωστά. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες σου. Πρέπει να τα λέμε αυτά να γλιτώνει ο κόσμος τα άσκοπα χρήματα. Γι'αυτό η Νικόλ έχει τεραστιο ρεύμα. Με βοήθησες πάρα πολύ. Πρωκτικό κάνει;
Ξέρεις αν δουλεύει αυτές τις μέρες;
Φέρε τον έλεγχο να σου βάλω άρισταμήπως έχει κάνει αλλαγή φύλου? τραβελοφερνει στη μούρη....
οι τρεις πρωτες φωτο μουφα δανεικες απο σαιτ εξωτερικου.Το μελαχρινό το δοκίμασες ?
Κ σε μένα κάτι φέρνει αλλά τι να πω δεν έχω πάει ζητάει κ 150 χωρίς να έχει κάποιος εμπειρία φοβάμαι μην τα πετάξω.μήπως έχει κάνει αλλαγή φύλου? τραβελοφερνει στη μούρη....
Σου απάντησε στο ινστα ότι θέλει 150;Κ σε μένα κάτι φέρνει αλλά τι να πω δεν έχω πάει ζητάει κ 150 χωρίς να έχει κάποιος εμπειρία φοβάμαι μην τα πετάξω.
Ναι για το la coba συνάντησηΣου απάντησε στο ινστα ότι θέλει 150;