Έχουμε εικόνα η κριτικές κάπου για την κυρία;
Όλες οι κριτικές για την ΒΑΝΑ - Silver Spa
Όλες οι κριτικές για την ΒΑΝΑ - Silver Spa
www.bourdela.com
Έχουμε εικόνα η κριτικές κάπου για την κυρία;
Θά τόν βρέχει πουθενά δεν σέ βλέπω για απάντηση σύντοματο διαβασμα συνοδευεται μαζι με καφε ή παει και μονο του τυπε μου?
ΜπήκααααααΘά τόν βρέχει πουθενά δεν σέ βλέπω για απάντηση σύντομα
Νομίζω εκατό μια ώραΣτο μασάζ την είχα συναντήσει .. άρα κλασικά 60 και 80 .. δεν ξέρω ποσά ζητάει τώρα που δουλεύει σόλο
Τύπε μου άλλοι διαβάζουν χέρια , καφέδες, την σπάλα του αρνιού , εμείς διαβάζουμε κωλοτρυπίδεςτο διαβασμα συνοδευεται μαζι με καφε ή παει και μονο του τυπε μου?
Μπράβο ρε Σέρλοκ!Τύπε, αληθεύει ότι σε είχαν φωτογραφήσει μία φορά με μια μέτρια γκόμενα . 1.68 και από τότε το γύρισες στις κάτω από 1.60 ;;;
Σε αυτό το πακέτο είναι με μασάζ??Σχετικά με την Βάνα
100ε 1 ώρα
+50ε anal
τίμια 100ε δεν κλαις τα χρήματά σου
πάει σε hotel τώρα για σπίτια δεν ρώτησα
Να προσέχεις μόνο .Τύπε μου άλλοι διαβάζουν χέρια , καφέδες, την σπάλα του αρνιού , εμείς διαβάζουμε κωλοτρυπίδες
Εντάξει τύπε. Δημοκρατία έχουμε . Πλήρωνε 500€ για γκόμενες 1.52 77kgr. Και 52 ετών . Και καμάρωνε.
Αν η αλλαγή που έγινε από τα 90s , είναι ότι πληρώνουμε για μοντέλα κοντόχοντρες .......
θα σκεφτόμουν σοβαρά να γυρίσω στις σπηλιές.
Και να τρώω ωμό κρέας.
ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1.60 .... μέχρι 80€ την ώρα ... και πολύ τους πέφτει ........
Για 1.80 , δίνω όποια τιμή γουστάρεις.
Αλλά 180€ , για 1.62 ...... γελάω που τα διαβάζω .........
ειναι η Βανα με θυτεια στο silver spa της Νεας Σμυρνης.μπες κ δες εκει κριτικες.Θελει 100 για μια ωρα,αν εισαι βορεια ζηταει 130.Διαβαζεις κ αποφασιζειςΓειά σου .. . Ελληνίδα 1.76 μελαχρινή … Vana GR - Love List
❤️ 6981873648 Γεια σου είμαι η Βάνα .. Vana GR 100% ελληνίδα ύψος 1,76 μελαχροινή .. μπορώ να σου προσφέρω χαλαρωτικό μασαζ σε όλα […]www.lovelist.com.gr
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
ειναι η Βανα με θυτεια στο silver spa της Νεας Σμυρνης.μπες κ δες εκει κριτικες.Θελει 100 για μια ωρα,αν εισαι βορεια ζηταει 130.Διαβαζεις κ αποφασιζεις
2 φορες στην ωρα χωρις πρωκτικο,δεν ξερω αν εχει εξτρα χρεωση,δεν με απασχολει οποτε δεν ρωτησα.Αλλα με χαλασε το 130 για ανεξαρτητη 45αρα κ δεν προχωρησαΜε τι υπηρεσίες;
2 φορες στην ωρα χωρις πρωκτικο,δεν ξερω αν εχει εξτρα χρεωση,δεν με απασχολει οποτε δεν ρωτησα.Αλλα με χαλασε το 130 για ανεξαρτητη 45αρα κ δεν προχωρησα
τοτε τα επρεπε να πληρωνουμε και εμεις με βαση τα κιλα, το μεγεθος κοκ
εισαι 80 κιλα 100 ευρω
120 κιλα 150 ευρω
150 κιλα 250 ευρω
την εχεις χοντρη 200 ευρω
γιατι οχι και βαση με τι μυαλα εχει ο καθενας
εισαι μαλακας 300 ευρω
Έχεις δίκιο . Άργησα να σε βάλω στη λίστα αγνόησης.
Στις επόμενες μαλακίες που θα γράψεις απευθυνόμενος σε μένα, μην αναρωτιέσαι γιατί δεν θα απαντήσω.
Ξαναδιάβασε την προηγούμενη πρόταση .
Κακή εμπειρία πριν από χρόνια. Τώρα θα είναι σίγουρα ακόμα χειρότερη! Το σώμα της για την ηλικια της είναι αρκετά γυμνασμένο και γεμάτο από καμπύλες ελκυστικές. Αλλά πολύ χαμηλό επίπεδο. Βλαχιά με την κακή έννοια, πολύ άσχημο και σπασμένο πρόσωπο, αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν είναι καθαρή. Μυρωδιές, αξυρισιές και σε κάποια φάση μου ρεύτηκε κιόλας κατά λάθος, μιας και είχε φάει πριν το ραντεβού κάτι θαλασσινά όπως μου είπε. Αφού εγώ που γουστάρω φουλ γλωσσόφιλα, αυτήν δεν τη φίλησα να φανταστείς. Μόνο για λούμπεν καταστάσεις.6985717487 ΚΑΝΩ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΑΜΗΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
ΚΑΝΩ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΑΜΗΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΑΣΗ 69,ΠΙΠΟΥΛΑ,ΙΣΠΑΝΙΚΟ,ΜΟΥΝΑΚΙ,,ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΥΡΙΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ,ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ,ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΑ,ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΩΝ,ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΚΑΙ ΟΥΡΟΛΑΓΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ...kanesex.com
Έχει κάποιος συνάδελφος άποψη;