ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 790
- Πόντοι
- 81
εχεις αποψη ? εχεις δοκιμασει?Δες και το προσωπο
31 years old woman is looking for man | erotikesagelies.gr
www.erotikesagelies.gr
εχεις αποψη ? εχεις δοκιμασει?Δες και το προσωπο
31 years old woman is looking for man | erotikesagelies.gr
www.erotikesagelies.gr
μπορείς στα 50 να δώσεις και το τηλ της θείας ''ελένης'' ;;;με 50€ paysafe το στελνω σε οποιον το ζητησει
εσενα στο στελνω δωρεαν τωρα. τσεκ τα πμ σου.
Δεν έχω δοκιμάσει.Liliana Πολωνέζα δυνατό προγραμμα και με Anal !
Ειμαι μια γυναικα 37 χρονων απο Πολωνια και ηρθα εδω για εσενα!!! Το ύψος μου είναι 1,65 53 κιλα με υπεροχο προσωπο κοντα ξανθα μαλλια φυσικο στηθος και απιστευτη κωλαρα! Το μουνακι μου ειναι ετοιμο να σε κανει να τελειωσεις και αν εισαι ωριμος και σοβαρος θα χαρεις και το στενο κωλαρακι μου...kanesex.com
Ρε επέστρεψε η Λιλιάνα εμφανώς αδυνατισμένη και μάλιστα με σούπερ τιμές και δεν μιλάτε???
Έχω γράψει παλιότερα που πρωτοεμφανίστηκε.Δεν έχω δοκιμάσει.
Αξίζει;;
Φίλε είσαι respect από εμένα ..πάντα ενημερώνεις και βοηθάς...μπράβο σου..Έχω γράψει παλιότερα που πρωτοεμφανίστηκε.
Τυπακι αρκετά συμπαθητικό εμφανισιακά....ο πιο στενός κώλος που έχω πάρει
Θαυμασια νεα!!Liliana Πολωνέζα δυνατό προγραμμα και με Anal !
Ειμαι μια γυναικα 37 χρονων απο Πολωνια και ηρθα εδω για εσενα!!! Το ύψος μου είναι 1,65 53 κιλα με υπεροχο προσωπο κοντα ξανθα μαλλια φυσικο στηθος και απιστευτη κωλαρα! Το μουνακι μου ειναι ετοιμο να σε κανει να τελειωσεις και αν εισαι ωριμος και σοβαρος θα χαρεις και το στενο κωλαρακι μου...kanesex.com
Ρε επέστρεψε η Λιλιάνα εμφανώς αδυνατισμένη και μάλιστα με σούπερ τιμές και δεν μιλάτε???
Καθαρή;Έχω γράψει παλιότερα που πρωτοεμφανίστηκε.
Τυπακι αρκετά συμπαθητικό εμφανισιακά....ο πιο στενός κώλος που έχω πάρει
Αδερφέ αυτός είναι ο λόγος που έχω κάνει προφίλ εδώ μέσα αλλιώς δεν υπάρχει νόημα.... μακάρι να ακολουθούσαν έστω και οι μισοί από εδώ μέσα θα ήταν κέρδος για όλους μας αλλά....Φίλε είσαι respect από εμένα ..πάντα ενημερώνεις και βοηθάς...μπράβο σου..
ΠεντακάθαρηΚαθαρή;
Χώρος οκ;
Καταπίνει;
Γλωσσοφιλα;
Σε ευχαριστώ!!
Εχει δικο της χωρο?Πεντακάθαρη
Ξενοδοχείο
Όχι άλλα τα παίρνει όλα στο στόμα
Γλωσσοφιλα δεν δίνω εγώ γι'αυτό και δεν είμαι σίγουρος αν δίνει
Όχι δυστυχώς...Εχει δικο της χωρο?
Μπορεί να είναι σε ραντεβούΔεν μου εχει απαντησει ακομη στο viber!
θα προσπαθήσω να τη ξανασυναντήσω σύντομα, είχα περάσει καλάLiliana Πολωνέζα δυνατό προγραμμα και με Anal !
Δημοσίευση στο thread ''Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες (Callgirls)'' Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες, πάνω από 116.000 αναρτήσεις πληροφορίες φωτογραφίεςΔεν έχω δοκιμάσει.
Αξίζει;;
Ποιο κέρδος;; Δουλευομαστε αν βρεις κανένα κορίτσι με φυσιολογικές τιμές καθαρό να συμμετέχει κλπ το κρατάς για πάρτη σου αν μπει εδώ τέλος .Γιατί υπάρχει πολύ Λαβ στορυ και πολλοί αγαπητικοι και εκεί που έπαιρνες το κορίτσι παράδειγμα εκατό πάει εκατό και βαλε και εκεί που την έβρισκες δεν την βρίσκεις .Άστο σου λέω και εγώ έτσι την πάτησα κάποτε για αυτόν τον λόγο μπήκα αλλά δεν λέει.Αδερφέ αυτός είναι ο λόγος που έχω κάνει προφίλ εδώ μέσα αλλιώς δεν υπάρχει νόημα.... μακάρι να ακολουθούσαν έστω και οι μισοί από εδώ μέσα θα ήταν κέρδος για όλους μας αλλά....
Δεν πειράζει ρε φίλε τανες έχει αμέτρητες.Ποιο κέρδος .Δουλευομαστε αν βρεις κανένα κορίτσι με φυσιολογικές τιμές καθαρό να συμμετέχει κλπ το κρατάς για πάρτη σου αν μπει εδώ τέλος .Γιατί υπάρχει πολύ Λαβ στορυ και πολλοί αγαπητικοι και εκεί που έπαιρνες το κορίτσι παράδειγμα εκατό πάει εκατό και βαλε και εκεί που την έβρισκες δεν την βρίσκεις .Άστο σου λέω και εγώ έτσι την πάτησα κάποτε για αυτόν τον λόγο μπήκα αλλά δεν λέει.
Ναι και να έρθουν οι άλλοι να της φουσκώσουν τα μυαλά βάλε και τους επισκέπτες άστο σου λέω είναι μελετημένο αν μπει εδώ κάηκε.Παντος δινω πληροφορίες όσο μπορώ, μετρημένα και μαζεμένα.Δεν πειράζει ρε φίλε τανες έχει αμέτρητες.
Καλό είναι λοιπόν να μην τις κρατάτε για την πάρτη σας και να μοιραζόμαστε αλλιώς κάντε διαγραφή προφίλ.
Τότε ρε αδερφέ γιατί είσαι εδώ?Ναι και να έρθουν οι άλλοι να της φουσκώσουν τα μυαλά βάλε και τους επισκέπτες άστο σου λέω είναι μελετημένο αν μπει εδώ κάηκε.Παντος δινω πληροφορίες όσο μπορώ και μετρημένα
Άρα λοιπόν περιμένεις από τους άλλους να πάρεις και εσύ δεν δίνεις...από εμένα κρίμαΘα δώσω πληροφορία όταν πέσει εδώ μεσα