dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Τα +20 για τα βασικα μην ξεχναμε εεε γκουχου γκουχουΘά έχει ενδιαφέρον εφόσον καί αν......
Αν και βλέπω το διόρθωσε το κορίτσι....
Τα +20 για τα βασικα μην ξεχναμε εεε γκουχου γκουχουΘά έχει ενδιαφέρον εφόσον καί αν......
Σωστός, καί έχεις δίκιο έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα τής προς τό καλύτερο φυσικά.Τα +20 για τα βασικα μην ξεχναμε εεε γκουχου γκουχου
Αν και βλέπω το διόρθωσε το κορίτσι....
Tωρα τα 120 +χοτελ ειναι στην κριση του καθενος μας.Σωστός, καί έχεις δίκιο έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα τής προς τό καλύτερο φυσικά.
Ή αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα δίλημμα όταν με τά ίδια βρίσκεις περισσότερα σε υπηρεσίες καί νεότερης ηλικίας.Tωρα τα 120 +χοτελ ειναι στην κριση του καθενος μας.
Το οτι χρεωνει την καταποση +20 καλα κανει για μενα. ( δεν περιμενα οτι θα το ελεγα αυτο ποτε αχχαχα)
Δεν δίνω τόσο βάση στην ηλικία όσο στα του αγώνα. Εντάξει δεν είπα να είναι γιαγιά μου αλλά νορμάλ καταστάσεις. Θέλω ποιότητα που δυστυχώς κάτω των 25-28 δεν την βρίσκεις.Ή αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα δίλημμα όταν με τά ίδια βρίσκεις περισσότερα σε υπηρεσίες καί νεότερης ηλικίας.
Αλλά θά δούμε.
Ένα πουλάκι μου κελάηδησε ότι είναι 40 + ...Ή αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα δίλημμα όταν με τά ίδια βρίσκεις περισσότερα σε υπηρεσίες καί νεότερης ηλικίας.
Αλλά θά δούμε.
Oλες κλεβουν 3-5 χρονακια....δεν ειναι καινουργιο αυτο.Ένα πουλάκι μου κελάηδησε ότι είναι 40 + ...
Αυτά τά πουλάκια κάνουν μεγάλες ζημιέςΈνα πουλάκι μου κελάηδησε ότι είναι 40 + ...
Εξαρτάται ποια δεκαετία μπήκαν στην δουλειά.Ο χρόνος.μενει σε όλες στα 39
Λοιπον αυτην την τυπισα την εχω παρει δυο φορες τηλ και μια εβριζε μια φωναζε για ακυρωσεις κτλ.Ενω δειχνει ενδιαφερον κομματι δυστυχως απο επικοινωνια μηδεν.Για τρελαδικο την κοβω
Έχει περάσει κάποιος με την συγκεκριμένη ?
Από υπηρεσίες αξίζει ?
κάποια πληροφορία στο σύνολο
Η γυφτορουμανα μακρια6998292459 pareme agapi mou Samantha μάγκες τα ξέρουμε τίποτα για εδώ ;;
Την εχω πάρει δύο φορές και έχω γράψει για αυτή.
Έχει περάσει κάποιος με την συγκεκριμένη ?
Από υπηρεσίες αξίζει ?
κάποια πληροφορία στο σύνολο
Η Λίλυ είναι μια αξιολατρευτη γυναίκα με υπέροχες υπηρεσίες και φοβερό χαρακτήρα.Εγω πηρα την lilly 6989119988 στα 70 απο σωμα μετρια πρωην χοντρουλα αλλα πολυ τιμια την ιδρωνει την φανελα.Γενικα περασα πολυ ωραια.Ο κωλος χρεωνεται εξτρα
Απο προσωπο τι λεει;Η Λίλυ είναι μια αξιολατρευτη γυναίκα με υπέροχες υπηρεσίες και φοβερό χαρακτήρα.
Όσο για το μασάζ της από τα καλύτερα που έχω δεχτεί.
Αξίζει με τα χίλια.
@Tommylee είσαι σίγουρος ότι δίνει κώλο γιατί εμένα μου το έχει ξεκόψει
Μεγαλοκοπέλα είναι με λίγο χαλαρό σώμα όπως είπε και ο συνάδελφος αλλά όχι σε φάση να είναι άσχημο.Απο προσωπο τι λεει;
Μεγαλοκοπελα;Μεγαλοκοπέλα είναι με λίγο χαλαρό σώμα όπως είπε και ο συνάδελφος αλλά όχι σε φάση να είναι άσχημο.
Πρόσωπο συμπαθητικό.
Υπέροχο πεντακάθαρο μουνί με μεγαλα μουνόχειλα που δεν χορταινεις να τα ρουφας!!!
Χύνει πραγματικά και όχι να προσποιείται
Πιστεύω γύρω στα 45Μεγαλοκοπελα;
50αρα;