nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.572
- Πόντοι
- 456
Δοκιμασε να μας πεις.
Δοκιμασε να μας πεις.
Όχι, δεν το κάνω για εκμετάλλευση. Προσφέρω στους συνφουρμίτες μια ευκαιρία....120 δέχεσαι?? Χαχαχχα
Ειχα ακριβως την ιδια εμπειρια με την συγκεκριμενη κοπελα περυσι το καλοκαιρι.Εγώ πριν από κανενα χρόνο., ενάμιση...
Πολύ πιο παχουλη από τις φωτογραφίες, μάλιστα ισχυρίστηκε ότι έφαγε πολύ το Πάσχα, άσχημο πρόσωπο με ακμη, εγώ προσωπικά έφαγα ξενερα.
Υπηρεσίες τότε 100€ δύο εκτόνωσεις
υπερτιμημενη και με μεγαλο δικτυο προμοσιονΒρε μια χαρά κοριτσαρος είναι αλλά για να κλείσεις ραντεβού μαζί της πρέπει να πάρεις και το μπλόκ επιταγών μαζί σου....!!!!
Να την χαίρονται!!!υπερτιμημενη και με μεγαλο δικτυο προμοσιον
Με αρκετά παραπάνω κιλά απο ότι στις φώτο, καλή πίπα, αλλα το μουνί βρωμούσε απιστευτα20 χρόνων φοιτήτρια με ταλέντο στο στοματικό , βαθύ deep throat και τεράστια βυζιά
Viber : 6972597470 WhatsApp : 6942844708 Με λένε Νικολ ,θα είμαι για λίγες μέρες Αθήνα και διαθέτω δικό μου χώρο . Έρχομαι επίσης σε δικό σου χώρο. Το πρόγραμμα μου είναι 100/1 ώρα και περιλαμβάνει βαθύ στοματικό ελεύθερο με τελείωμα όπου θέλεις, φιλιά-γλειψιματα , 69 , ισπανικό, αυταρχικό και...kanesex.com
Έχει δοκιμασεις κανείς?
Αυτη με ιδιες φωτογραφιες και αλλο τηλεφωνο κυκλοφορει και σαν Εφη ... https://www.etaires.gr/sunodoi/athina/vyzares-kai-kolara-poy-tha-se-katakaylosoyn-id-q52j8
Πάλι έφαγε λόγω διακοπών;Ειχα ακριβως την ιδια εμπειρια με την συγκεκριμενη κοπελα περυσι το καλοκαιρι.
Αρκετα πιο παχουλη και χωρις εμπειρια.
Με αρκετά παραπάνω κιλά απο ότι στις φώτο, καλή πίπα, αλλα το μουνί βρωμούσε απιστευτα
Ναι έχουμε δοκιμάσει. Ξεπέτα. Βαριέται που ζεί. Βρωμάει το μουνί της. Δεν κάνει ουτε για μπουρδέλο στο Μετάξι.20 χρόνων φοιτήτρια με ταλέντο στο στοματικό , βαθύ deep throat και τεράστια βυζιά
Viber : 6972597470 WhatsApp : 6942844708 Με λένε Νικολ ,θα είμαι για λίγες μέρες Αθήνα και διαθέτω δικό μου χώρο . Έρχομαι επίσης σε δικό σου χώρο. Το πρόγραμμα μου είναι 100/1 ώρα και περιλαμβάνει βαθύ στοματικό ελεύθερο με τελείωμα όπου θέλεις, φιλιά-γλειψιματα , 69 , ισπανικό, αυταρχικό και...kanesex.com
Έχει δοκιμασεις κανείς?
Λοιπόν, είναι χοντρή;Εγώ πριν από κανενα χρόνο., ενάμιση...
Πολύ πιο παχουλη από τις φωτογραφίες, μάλιστα ισχυρίστηκε ότι έφαγε πολύ το Πάσχα, άσχημο πρόσωπο με ακμη, εγώ προσωπικά έφαγα ξενερα.
Υπηρεσίες τότε 100€ δύο εκτόνωσεις
Δεν την εχω παρει αλλα ειναι φουλ στο τατουαζ απο φωτο που μου εστειλε , απο φατσα δεν αλλα τα κανει ΟΛΑ με 120 ευρω . περι ορεξεως ουδεις λογος !!!!!!! εγω δεν .
ξερω οτι αποψε εχει δυο ραντεβου.....αρα οποιος συντροφος την δει ας μας πει