Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.268
- Πόντοι
- 11.146
...δν ημουν προσηλωμενος στο νημα και στο σαϊτ, σ'χωρατε μεΑπό τις 24/5 πολλά έχουν γίνει.
...δν ημουν προσηλωμενος στο νημα και στο σαϊτ, σ'χωρατε μεΑπό τις 24/5 πολλά έχουν γίνει.
ναιLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Η νεραιδα είναι ;
Την έχεις πάρει τυπε ή κάνεις περίληψη τι έχει γραφτεί?...ωραιο σωμα, ωραιο μυαλο (εξυπνη, επικοινωνιακη) και κυρια! Κοντο ξανθο μαλλι, ομορφο προσωπο, 23-24 χρονων και απο υπηρεσιες πολυ πανω του μεσου ορου! Να τον τιμησετε το κοριτσι, το αξιζει
23 ετών του χρόνου παιδιά, του χρόνου..έχουμε ακόμη καιρό...ωραιο σωμα, ωραιο μυαλο (εξυπνη, επικοινωνιακη) και κυρια! Κοντο ξανθο μαλλι, ομορφο προσωπο, 23-24 χρονων και απο υπηρεσιες πολυ πανω του μεσου ορου! Να τον τιμησετε το κοριτσι, το αξιζει
Μεγάλοδειχνεις για αυτό...καλό είναι αυτό!!23 ετών του χρόνου παιδιά, του χρόνου..έχουμε ακόμη καιρό
Έχεις αμφιβολίες ?6982066223 | Για λίγες μέρες ακόμα
Ανεξάρτητη 22χρονων και γυμνασμένη, ήρθα Αθήνα για σένα... Πες μου σε ποιο ξενοδοχείο σε βολεύει και θα είμαι εκεί. Επικοινωνία με sms και whatsappkanesex.com
Εδώ έχει εικόνα κανένας ; Περίεργα μου τα λέει
Κάτι 200αρια έλεγε κτλΈχεις αμφιβολίες ?
Καλησπέρα,Άννα πιπινακι, εγγύηση ότι θα περάσεις καλά και δεν θα κλάψεις τα χρήματα σου, ιδικά εάν είσαι λάτρης της καλής πίπας.Καλησπερα στα παιδια.. Θα είμαι στο Μαρουσι για δουλειές.. Έχετε ν Μ προτείνεται καμια καλή κοπέλα??
Καλησπέρα,Άννα πιπινακι, εγγύηση ότι θα περάσεις καλά και δεν θα κλάψεις τα χρήματα σου, ιδικά εάν είσαι λάτρης της καλής πίπας
Έχεις λινκ??Καλησπέρα,Άννα πιπινακι, εγγύηση ότι θα περάσεις καλά και δεν θα κλάψεις τα χρήματα σου, ιδικά εάν είσαι λάτρης της καλής πίπας.
...δεν γραφω εαν δν εχω ιδια γνωση και αποψη! Ναι βρεθηκαμε, πριν κανενα 4μηνο κ ξανα ναι, περιληψη εκανα γιατι αν τα εγραφα ολα θα ηθελα ολοκληρη κριτικη !!!Την έχεις πάρει τυπε ή κάνεις περίληψη τι έχει γραφτεί?
Καλησπερα στα παιδια.. Θα είμαι στο Μαρουσι για δουλειές.. Έχετε ν Μ προτείνεται καμια καλή κοπέλα??
Θα είμαι σε ξενοδοχείο οπότε δεν έχω θέμα χώρου.. Έχεις κάτι καλό στο μυαλό σ???μήπως εννοείς να έχει δικό της χώρο;
Θα είμαι σε ξενοδοχείο οπότε δεν έχω θέμα χώρου.. Έχεις κάτι καλό στο μυαλό σ???
μια μπορει και μια δε μπορει αλλη τιμη λεει τη μια και αλλη αν ξαναρωτησεις την επομενη..τηλ δε δινει και συνεννοηση τσιμεντο...εγω αποφυγα6982066223 | Για λίγες μέρες ακόμα
Ανεξάρτητη 22χρονων και γυμνασμένη, ήρθα Αθήνα για σένα... Πες μου σε ποιο ξενοδοχείο σε βολεύει και θα είμαι εκεί. Επικοινωνία με sms και whatsappkanesex.com
Εδώ έχει εικόνα κανένας ; Περίεργα μου τα λέει
μια μπορει και μια δε μπορει αλλη τιμη λεει τη μια και αλλη αν ξαναρωτησεις την επομενη..τηλ δε δινει και συνεννοηση τσιμεντο...εγω αποφυγα
απο μνμ στο προφιλ εκει,δλδ το εχουν αυτονοητο οτι ολοι εχουμε και προφιλ...εμενα μου ειπε να της δωσω εγω τηλ μου πριν το ραντεβου να με παρει εκεινη..εμενα αυτα μου φαινονται μλκς,η κανα πουστρακι τα γραφει η καμια "ερασιτεχνης" που θελει να το παιξει μονη της ανερχομενη αλλα και ασχετη,οπου και σ'αυτην την περιπτωση μιλαμε για στοκο σα μια αλλη καποτε που μου ζητησε φωτο ταυτοτητας γτ φοβοταν μη πεσει σε μπατσο!και χωρίς το τηλέφωνο πως επικοινωνούμε; ρε πάνε καλά;