BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.603
- Πόντοι
- 27.636
Je t'adore aussi
έχει φακουδακι search πάνω δεξια που μπορείς να γράψεις diorpoison και να δεις φωτο μνμτα κλπ η μπορεις να κάνεις κλικ στο username της που αντέδρασε στο ακριβώς προηγούμενο μήνυμα μου.what is diorpoison?
Μπα ? μιλαμε και ισπανικα ?Je t'adore aussi
Κούκλα ειναι. Την ακολουθώ στα social αρκετό καιρό, επειδή έχουμε κοινές γνωριμίες με κοπέλες του χώρου. Μακάρι να παίζει ή να παίξει καποια στιγμήΈχει παίξει σε βίντεο κλιπ με τα γνωστά βιζιτοκοριτσα και επίσης κάνει παρέα μαζί τους οπότε πολύ πιθανό να παίζει
Νομίζω παλιότερα είχαν γράψει ότι παίζει μπαλιτσα πάντως
Αν κάποιος γνωρίζει ας πει γιατί έχει παντοδύναμη κωλαρα
έχει φακουδακι search πάνω δεξια που μπορείς να γράψεις diorpoison και να δεις φωτο μνμτα κλπ η μπορεις να κάνεις κλικ στο username της που αντέδρασε στο ακριβώς προηγούμενο μήνυμα μου.
Καλή είναι!Τόσο καλή αυτή η diorpoison;
Καλή είναι!
Αυτό είναι εκτίμηση βασισμένη σε προσωπικό γούστο.Τόσο καλή αυτή η diorpoison;
Καλα πριν 10 χρονια λαικο προσκυνημα γινοταν χορευε και στο. Darna kaya στο γαλατσι τοτε με σειρα προτεραιοτητας στο βριλησου 60επανήλθε η αγγελία της Μαντονας βλέπω.
πραγματικά το έχω απορία πόσο διαφορετική μπορεί να είναι σε χοτελι απ ότι σε προγραμμα μιας ωρα στο στουντιο που θα παει κανα κατοσταρικο ,για δώσει 2 κατοστάρικα για μια ώρα στο χοτελι.
μιλάμε για παράλογα πράγματα
και μιλάμε τώρα ότι εγώ την είχα γαμησει για 1 ωρα στο στούντιο πριν μια 10ετια ετσι
μηπως εδω 2 φιλες κοντα στα 40 ? ξενες?εμενα παλι κατιιι μ θυμιζει ολο της κονσεπτ
Μία πρέπει να είναι αλλά παίζει το "φάντασμα" αλλάζει ονόματα ούτε μετοχή να ήταν χαχαμηπως εδω 2 φιλες κοντα στα 40 ? ξενες?
Και πόσες φορές πηγαίναμε και την είχαν κλείσει για μια ώρα..Καλα πριν 10 χρονια λαικο προσκυνημα γινοταν χορευε και στο. Darna kaya στο γαλατσι τοτε με σειρα προτεραιοτητας στο βριλησου 60
Το περιεργό ειναι οτι η αγγελια αναφέρει μονο incall , και σαν ωρες εχει την ωρες που συνηθως ειναι στο studio . . . μηπως απλα κλεινεις ραντεβου στο στουντιο που ειναι η Μαντόνα ?επανήλθε η αγγελία της Μαντονας βλέπω.
πραγματικά το έχω απορία πόσο διαφορετική μπορεί να είναι σε χοτελι απ ότι σε προγραμμα μιας ωρα στο στουντιο που θα παει κανα κατοσταρικο ,για δώσει 2 κατοστάρικα για μια ώρα στο χοτελι.
μιλάμε για παράλογα πράγματα
και μιλάμε τώρα ότι εγώ την είχα γαμησει για 1 ωρα στο στούντιο πριν μια 10ετια ετσι
Αυτο μάλλον παίζειΤο περιεργό ειναι οτι η αγγελια αναφέρει μονο incall , και σαν ωρες εχει την ωρες που συνηθως ειναι στο studio . . . μηπως απλα κλεινεις ραντεβου στο στουντιο που ειναι η Μαντόνα ?
Μήπως εννοεί εκεί πέρα τοΤο περιεργό ειναι οτι η αγγελια αναφέρει μονο incall , και σαν ωρες εχει την ωρες που συνηθως ειναι στο studio . . . μηπως απλα κλεινεις ραντεβου στο στουντιο που ειναι η Μαντόνα ?