Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
Σεβαστείτε κάποιοι επιτέλους
Εμενα μου θυμιζει αυτη εδω που εχει νημα ως Αφροδιτη 38Δοκίμασε κανείς, δεν βρήκα κάτι με το όνομα της ούτε τον αριθμό της
ΑΝΑ Ελληνίδα 37 χρόνων 6993068766
Είμαι 167 το ύψος 56 κιλά έχω πλούσιο στήθος έχω ωραίο πρόσωπο και ωραίο σώμα είμαι 37 χρονών μελαχρινή, το πρόγραμμά μου είναι κάνω ελεύθερο στοματικό φιλιά στο στόμα τελείωμα στο στόμα μασάζ 69 ισπανικό μασάζ του προστάτη Είμαι ευχάριστη περιποιητική χωρίς βιασύνες έρχομαι στο χώρο σου ή σε...kanesex.com
Φιλαράκι έχω πάρει κάτι φέτες σαλάμι αέρος από το Lidl ...Δεν πήγες νά ψηφίσεις εσύ?
Όπα ρε φίλε!! Μήπως έχεις χάσει το μέτρο? Οι περισσότερες κοπέλες που εσύ βαφτιζεις τσουλες διαλογής είναι πολύ καλύτερες από αυτούς που τις βλέπουν σαν τσουλες διαλογής. Τι βλακείες είναι αυτές που γράφεις? Αν θέλεις να αγοράσεις κρέας να πας σε κανένα χασάπη. Κάθε κοπέλα πρώτα πρώτα δικαιούται σεβασμό και ύστερα επιλέγει η ίδια με ποιον θα πάει, εάν θα πάει, τι θα κάνει και πόσο κοστολογεί αυτό που προσφέρει. Αλλά τι να περιμένει κανείς από άτομο που ψάχνει υποτακτικές!! Ντροπή ρε φίλε και αισχος!! Πραγματικά από τις πιο ανόητες αναρτήσεις που έχω διαβάσει. Λυπάμαι την κοπέλα που θα ξεγελαστει και θα έρθει μαζί σουΜάγκες Ουκρανάκι ανεξάρτητη ή γενικά 18-20 (εξακριβωμένα ενήλικη όμως όχι όπως Δήμητρα Γιώτα κλπ) υπάρχει ; Πχ καμιά φοιτήτρια ... Να έχει τσιμπουκοχειλα θέλω και να είναι υποτακτική... Επίσης φιλοσοφικά τελείως θέλω να ρωτήσω από που και ως που οι πόρνες επιλέγουν πρόγραμμα; Δηλαδή πχ δεν δίνουν λοκω... Δεν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν όλοι συνασπιζόμασταν και λέγαμε " πες τιμή που να συμπεριλαμβάνει πρωκτικό, χύσιμο στο στόμα και μάπα κλπ;" Γιατί πολύ τουπε βλέπω γενικά από "τσουλες διαλογής". Εκτός και αν κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά.
Διαλέγουν πρόγραμμα με την ίδια λογική που κάποιος επιλέγει αν θα ανοίξει σουβλατζιδικο πιτσαρία η σάντουιτσαδικο. Δεν έχουν όλες οι κοπέλες την ίδια αντοχή και ανοχή. Αν θες να νιώσεις ότι παίζεις σε κακογυρισμενη τσόντα δες το αλλιώς. Και πάλι αυτό το είδος τσόντα δεν αρέσει στους περισσότερους. Και δεν μας ενδιαφέρει όλους η κοπέλα να δίνει κωλο η χυσιμο στο πρόσωπο. Και έχω συναντήσει αρκετές τέτοιες "τσουλες" όπως λες που είναι πολύ πιο άνθρωποι από τις γκομενες που είχα. Και λογικά ναι όντως δεν έχει καταλάβει κάτι καλά. Και λογικά θα θες διμετρη ουκρανη μουναρα ξανθιά γαλανοματα 19 χρόνων με 50 ευρώ να την κάνεις ότι θες....Μάγκες Ουκρανάκι ανεξάρτητη ή γενικά 18-20 (εξακριβωμένα ενήλικη όμως όχι όπως Δήμητρα Γιώτα κλπ) υπάρχει ; Πχ καμιά φοιτήτρια ... Να έχει τσιμπουκοχειλα θέλω και να είναι υποτακτική... Επίσης φιλοσοφικά τελείως θέλω να ρωτήσω από που και ως που οι πόρνες επιλέγουν πρόγραμμα; Δηλαδή πχ δεν δίνουν λοκω... Δεν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν όλοι συνασπιζόμασταν και λέγαμε " πες τιμή που να συμπεριλαμβάνει πρωκτικό, χύσιμο στο στόμα και μάπα κλπ;" Γιατί πολύ τουπε βλέπω γενικά από "τσουλες διαλογής". Εκτός και αν κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά.
Μάγκες Ουκρανάκι ανεξάρτητη ή γενικά 18-20 (εξακριβωμένα ενήλικη όμως όχι όπως Δήμητρα Γιώτα κλπ) υπάρχει ; Πχ καμιά φοιτήτρια ... Να έχει τσιμπουκοχειλα θέλω και να είναι υποτακτική... Επίσης φιλοσοφικά τελείως θέλω να ρωτήσω από που και ως που οι πόρνες επιλέγουν πρόγραμμα; Δηλαδή πχ δεν δίνουν λοκω... Δεν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν όλοι συνασπιζόμασταν και λέγαμε " πες τιμή που να συμπεριλαμβάνει πρωκτικό, χύσιμο στο στόμα και μάπα κλπ;" Γιατί πολύ τουπε βλέπω γενικά από "τσουλες διαλογής". Εκτός και αν κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά.
πηγα,πηγα.Δεν πήγες νά ψηφίσεις εσύ?
Με ληγμένα μόνο θά κανείς δουλειά σουΦιλαράκι έχω πάρει κάτι φέτες σαλάμι αέρος από το Lidl ...
Με δύο φετούλες από δαύτο στον φάκελο , πόσα λες να βγούνε άκυρα ??
Τό έριξες δαγκωτο βλέπωπηγα,πηγα.
ψηφισα.
Απο ότι βλέπω είχες καλό βόλιπηγα,πηγα.
ψηφισα.
Είναι σε τουρνέ μόνιμα6942214721 Πραγματικές φωτογραφίες!!!
Πραγματικές φωτογραφίες!!! Για καλύτερη επικοινωνία Facebook Anna Annoula Masaz Valeria Email annoula.anna2424@yahoo.com Instagram Annoula.masaz Twitter πού έγινε Χ anna.masaz.anna33 @MasazAnna Είμαι Καλλονή, ψηλή, ξανθιά και σού κάνω μασάζ χαλαρότεικο για περίπου μια ώρα!!! Στείλτε μου μήνυμα...kanesex.com
Αυτή εδώ τι φάση; Γνωρίζει κανείς;
Άμα ήταν έτσι η ψήφος 0% αποχή θα είχαμεπηγα,πηγα.
ψηφισα.
Τηνπηγα,πηγα.
ψηφισα.
Κρίμα για τη νοοτροπία σου και την παιδεία σου γενικά!Μάγκες Ουκρανάκι ανεξάρτητη ή γενικά 18-20 (εξακριβωμένα ενήλικη όμως όχι όπως Δήμητρα Γιώτα κλπ) υπάρχει ; Πχ καμιά φοιτήτρια ... Να έχει τσιμπουκοχειλα θέλω και να είναι υποτακτική... Επίσης φιλοσοφικά τελείως θέλω να ρωτήσω από που και ως που οι πόρνες επιλέγουν πρόγραμμα; Δηλαδή πχ δεν δίνουν λοκω... Δεν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν όλοι συνασπιζόμασταν και λέγαμε " πες τιμή που να συμπεριλαμβάνει πρωκτικό, χύσιμο στο στόμα και μάπα κλπ;" Γιατί πολύ τουπε βλέπω γενικά από "τσουλες διαλογής". Εκτός και αν κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά.
Αξίζει;Είναι σε τουρνέ μόνιμα
Je ne sais pasΑξίζει;
Πολύ ωραία ιδέα αυτός ο ¨συνασπισμός¨.Καλά μάγκες κάτι δεν έχετε καταλάβει.... Εφόσον αγοράζεις υπηρεσίες λέω αν απέχουμε θα αναγκάσουμε εντός εισαγωγικών τις τσουλες διαλογής να προσθέσουν υπηρεσίες!!!! Απόλυτα και αγνά καπιταλιστικα. Όσον αφορά ότι δεν είναι τσουλες διαλογής και κομμάτια κρέατος μάντεψτε! Οι ίδιες πουλάνε το κρέας τούς! Και εγώ ψάχνω συγκεκριμένες υπηρεσίες ! Εκούσια όλα.... Και με την αποχή που πρότεινα, πάλι ΕΚΟΥΣΙΑ θα προσθέσουν υπηρεσίες (του κρέατος των)! Δηλαδή εσείς θα νυμφευοσασταν κάποια απο αυτές ; Δεν το πιστεύω! Απόψεις είναι αυτές... εδώ διαβάζω ότι πολλοί αιδοιολειχείτε κιόλας! Οι πόρνες, πόρνες είναι, τσολια που δεν γουστάρουν να εργαστούν και θέλουν το εύκολο χρήμα! Επομένως ναι ως εμπόρευμα θεωρούνται ανάλογα με τις υπηρεσίες που οι ίδιες ΕΚΟΎΣΙΑ προσφέρουν! Τώρα για το αν κλαίνε τα "κορίτσια" είναι υπερβολή και περιπτώσεις βιασμών, που φυσικά καταγγέλλονται!!
Άστο .Καλά μάγκες κάτι δεν έχετε καταλάβει.... Εφόσον αγοράζεις υπηρεσίες λέω αν απέχουμε θα αναγκάσουμε εντός εισαγωγικών τις τσουλες διαλογής να προσθέσουν υπηρεσίες!!!! Απόλυτα και αγνά καπιταλιστικα. Όσον αφορά ότι δεν είναι τσουλες διαλογής και κομμάτια κρέατος μάντεψτε! Οι ίδιες πουλάνε το κρέας τούς! Και εγώ ψάχνω συγκεκριμένες υπηρεσίες ! Εκούσια όλα.... Και με την αποχή που πρότεινα, πάλι ΕΚΟΥΣΙΑ θα προσθέσουν υπηρεσίες (του κρέατος των)! Δηλαδή εσείς θα νυμφευοσασταν κάποια απο αυτές ; Δεν το πιστεύω! Απόψεις είναι αυτές... εδώ διαβάζω ότι πολλοί αιδοιολειχείτε κιόλας! Οι πόρνες, πόρνες είναι, τσολια που δεν γουστάρουν να εργαστούν και θέλουν το εύκολο χρήμα! Επομένως ναι ως εμπόρευμα θεωρούνται ανάλογα με τις υπηρεσίες που οι ίδιες ΕΚΟΎΣΙΑ προσφέρουν! Τώρα για το αν κλαίνε τα "κορίτσια" είναι υπερβολή και περιπτώσεις βιασμών, που φυσικά καταγγέλλονται!!