Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
Από ινστα έχει κανείς καμιά σίγουρη δοκιμασμένη;
Πμ
Πμ
Μίλησα και εγώ μαζί της. Απλά κατι με χαλάει στις φωτό και δεν ξέρω από εμφάνιση τι λέει οπότε σκέφτομαι αν θα δοκιμάσωΔε ξερω αν αξιζει.Ειδα την αγγελια και μιλησα μαζι της στο τσατ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι συμφωνα με αυτα που μου εγραψε.
Sexy RussianΑπό ινστα έχει κανείς καμιά σίγουρη δοκιμασμένη;
Πμ
ξεκίνα με αυτήν πες μας κι εμάς, όλο και καποιος θα ξερει κι αλλην1 από όλο το ινστα;
Έχει δοκιμαστειξεκίνα με αυτήν πες μας κι εμάς, όλο και καποιος θα ξερει κι αλλην
Έχεις δίκιο φίλε, συγγνώμη για το ταγκ με το όνονα σου, τον @Stefnest900 ήθελα να κάνω ταγκ κ να ευχαριστήσω.Οκ σε ότι γράφεις man αλλά με μπέρδεψες με άλλον.. Εγώ ούτε την έχω πάρει ούτε την πρότεινα, ούτε έχω μιλήσει με κάποιον για τη συγκεκριμένη πέρα απο συζητήσεις που έκaνακα εδώ στο forum.. Σε κάποιον άλλο αναφέρεσαι μάλλον..Απο μένα τρώει άκυρο όπως είχα πει λόγω ηλικίας και τώρα με αυτά που είπες τρώει και δεύτερο..
Δεν πειράζει φιλαράκι μου.. Εκ παραδρομής έγινε το κατάλαβαΈχεις δίκιο φίλε, συγγνώμη για το ταγκ με το όνονα σου, τον @Stefnest900 ήθελα να κάνω ταγκ κ να ευχαριστήσω.
Να μπεις σε λεπτομέρειες για να σώσεις κοσμάκη. Ποιός να αντιπαρατεθεί μαζί σου και γιατι? Η εμπειρία που είχες είναι καθαρά προσωπική.Επί της ευκαιρίας θα παραθέσω την άποψη μου για Σοφία απο Κούβα που έχει γραφτεί αρκετά αλλά λίγοι έχουν εκφέρει άποψη.. Συνάντηση χθες μαζί με τη φίλη της σε duo..Απο μένα τουλάχιστον είναι μεγάλο όχι..Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για να μην έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιους, το μόνο που θα πω είναι πως τα κορίτσια είχαν διάθεση, αλλά απο υπηρεσίες και εμφάνιση τουλάχιστον για τα γούστα μου πολύ κάτω του μετρίου
Να μπω εγώ σε λεπτομέρειες που έκανα και γώ το κασκαντεριλικη .Να μπεις σε λεπτομέρειες για να σώσεις κοσμάκη. Ποιός να αντιπαρατεθεί μαζί σου και γιατι? Η εμπειρία που είχες είναι καθαρά προσωπική.
Μηπως τα 80 ειναι σε κλωτσιες ? χα χα χα
Απ' τις τοπSexy Russian
Καμία σχέση με τις φωτογραφίες
Βρε μπας και δεν σου ήρθε αυτή? Και είναι γραφειακι της πλάκας από πίσωΚαμία σχέση με τις φωτογραφίες
σπασμένο σώμα (όχι κακό) μέτριο θα έλεγα
Πιπα εξαιρετική σεξ μέτριο νορμάλ τύπος
Από πρόγραμμα τι λεει??Καμία σχέση με τις φωτογραφίες
σπασμένο σώμα (όχι κακό) μέτριο θα έλεγα
Πιπα εξαιρετική σεξ μέτριο νορμάλ τύπος
Δούλευε παλιά στον μάγο. Πολύ μέτρια πράγματα...μάλλον κάτω του μετρίου...
Δούλευε παλιά στον μάγο. Πολύ μέτρια πράγματα...μάλλον κάτω του μετρίου...
Αδερφέ σταμάτα να προμοταρεις τον discord σέρβερ που έχεις και να ζητάς λεφτά σε κάθε θέμα κούρασες..Λες και παπατζες ότι υπάρχουν κοπέλες και τέτοια.. Απορώ άλλη δουλειά δεν έχεις;Υπάρχουν αρκετές επίσης οποίος ενδιαφέρεται που δεν είναι καν γνωστές πιτσιρίκες που μπορείς να βρεις μέσω instagram εγώ έχω βρει αρκετές έτσι. Αν μπείτε σε κανέναν discord server υπάρχουν κοπέλες τέτοιες και εκεί είναι vfm και χωρίς λεφτά γίνετε καυλαντα ;) !!!