giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.975
- Πόντοι
- 1.706
Φάλαινα;Δυστυχώς έγινε μακριά καμμία σχέση οι φωτό
Φάλαινα;Δυστυχώς έγινε μακριά καμμία σχέση οι φωτό
Καλοοο..σου έδωσε ελπίδα χαχαχχαΑπάντησε με καρδούλα και μετά άφαντη δεν ξανάσχολουμε. Πολύ τοξική την βλέπω
Εμένα ούτε καρδούλα ούτε τίποταΑπάντησε με καρδούλα και μετά άφαντη δεν ξανάσχολουμε. Πολύ τοξική την βλέπω
Σου Έκανα εγώ μια καρδούλαΕμένα ούτε καρδούλα ούτε τίποτα
Μερσί χαχχαχαΣου Έκανα εγώ μια καρδούλα
Παραπονιαρη
Για πες εντυπώσεις μετά...Σε 1 ώρα θα γαμαω αυτό το μιλφ ήρθε Αθήνα..βυζαρες κορμαρα
Εννοείται..το χα τρελό αχτι συνήθως χανια η Πάτρα βρίσκεται περίμενα να ρθει να την δωΓια πες εντυπώσεις μετά...
Τώρα για 3 μέρες ναι αθηναΑθήνα είναι?
Γιατί λέει Χανιά...
Με ενδιαφέρει και μένα...
...μαγκα μου, 35αρα ειναι?!?!Καλη είναι, 35 άρα γυμνασμένη στριπτιζου. Παζάρι και κάτω από 100
Να πω 2 λόγια για την paulina την ξανθιά μιλφ..την πήρα το μεσημέρι..πίπα που σε στέλνει ντιπθροατ άνετο κ καυλωτικο θέαμα..γλυψιματα παντού γουστάρει δυνατα καρφώματα στα 4 ειδικά άλλο πράμα.. φοβερές φυσικές βυζάρες η πολωνεζα παίζει τρελή μπάλα σέβεται τον πελάτη κ προσπαθεί να σε ικανοποιήσει.. σώμα καυλα με πιασίματα στα 120 η ώρα λίγο τσίμπημενα αλλά οκ την συνιστώ! φάτσα μέτρια μιλφ κατηγορίας με τρελή αντοχή τσιμπουκαρα κ γαμησαρα κάνει
Και λίγα λεςΦάλαινα;
Όπου βλέπω με καμπύλες κλπ είμαι πολύ πολύ επιφυλακτικόςΚαι λίγα λες
Γενικά οι Πολωνέζες είναι καλές νομίζωΝα πω 2 λόγια για την paulina την ξανθιά μιλφ..την πήρα το μεσημέρι..πίπα που σε στέλνει ντιπθροατ άνετο κ καυλωτικο θέαμα..γλυψιματα παντού γουστάρει δυνατα καρφώματα στα 4 ειδικά άλλο πράμα.. φοβερές φυσικές βυζάρες η πολωνεζα παίζει τρελή μπάλα σέβεται τον πελάτη κ προσπαθεί να σε ικανοποιήσει.. σώμα καυλα με πιασίματα στα 120 η ώρα λίγο τσίμπημενα αλλά οκ την συνιστώ! φάτσα μέτρια μιλφ κατηγορίας με τρελή αντοχή τσιμπουκαρα κ γαμησαρα κάνει
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!! 6998292459 δινατω κορίτσι
Με λένε σαμανθα ελληνίδα 6998292449 Κάνω σεξ σε hotel ή στο χώρο σου με φαντασία και όρεξη για ότι φαντάζεσαι. Έχω λεπτό καυλιάρικο κορμί και πολύ όμορφο προσωπάκι. Το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από πρωκτικό.kanesex.com
Κασκαντεριλικι με την συγκεκριμένη Σαμάνθα πριν 1 ώρα. Νόμιζα πως είναι άλλη. Μακριά!!! 100 ευρώ η ώρα λέει με φουλ πρόγραμμα. Κοντουλα ξανθιά 35αρα με πεσμένο στήθος 2.5αρι νορμάλ κώλο. Στο ξενοδοχείο όταν ήρθε δεν έκανε ντουζ, τα λεφτά μπροστά. Ενώ μου είχε πει φουλ πρόγραμμα όταν πήγε για πίπα μου είπε "με η χωρίς" της λέω χωρίς, μου λέει "θα μου δώσεις ένα 20αρι στο τέλος". Πίπα μέτρια μια στάση και τέλος, νομίζοντας ότι έχει και δεύτερξ φορά. Μπαίνω για ντουζ και όσο κάνω την πήραν δύο συναγωνιστές από Μαρούσι και οι δυο. Στον έναν είπε 110 ευρώ στον άλλον 120. Ο ένας της πρότεινε 200 για 1.5 ώρα και του είπε οχι. Η τύπισσα είναι όπου σε βρει.
Μπήκε για ντουζ, βγήκε από το μπάνιο και έφυγε της λέω ότι στα 100 ευρώ είναι δύο εκτονώσεις όταν λες φουλ πρόγραμμα και μου λέει όχι αυτο έπρεπε να μου το πεις.
Την άλλη φορά να κάνουμε καλύτερη συννενόηση για να βγει μια σωστή τιμή, μου ξαναλέει.
Επίσης μικρή σημασία έχει για μένα αλλά λέει στην αγγελία είναι Ελληνίδα αλλά είναι από Μολδαβία, μιλάει σπαστά ελληνικά.
Τέλος πάντων μύστες μου μακριά.
Δεν με διαβάζετε,δεν με διαβάζετε.....Γυφτοφόν μαλακισμένη που κλέβει λεφτά.Εμένα μου έκανε μανούρα στον Πρίαμο όταν την έδιωξα και με απείλησε για νταβάδες.Τεράστιο σκουπίδι και με πολλαπλές αγγελίες,όπου σε κάποιες έχει και κάτι extension για να μνην την γνωρίζεις.Εμένα μου είχε πεί 80 τότε.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!! 6998292459 δινατω κορίτσι
Με λένε σαμανθα ελληνίδα 6998292449 Κάνω σεξ σε hotel ή στο χώρο σου με φαντασία και όρεξη για ότι φαντάζεσαι. Έχω λεπτό καυλιάρικο κορμί και πολύ όμορφο προσωπάκι. Το πρόγραμμά μου περιλαμβάνει τα πάντα εκτός από πρωκτικό.kanesex.com
Κασκαντεριλικι με την συγκεκριμένη Σαμάνθα πριν 1 ώρα. Νόμιζα πως είναι άλλη. Μακριά!!! 100 ευρώ η ώρα λέει με φουλ πρόγραμμα. Κοντουλα ξανθιά 35αρα με πεσμένο στήθος 2.5αρι νορμάλ κώλο. Στο ξενοδοχείο όταν ήρθε δεν έκανε ντουζ, τα λεφτά μπροστά. Ενώ μου είχε πει φουλ πρόγραμμα όταν πήγε για πίπα μου είπε "με η χωρίς" της λέω χωρίς, μου λέει "θα μου δώσεις ένα 20αρι στο τέλος". Πίπα μέτρια μια στάση και τέλος, νομίζοντας ότι έχει και δεύτερξ φορά. Μπαίνω για ντουζ και όσο κάνω την πήραν δύο συναγωνιστές από Μαρούσι και οι δυο. Στον έναν είπε 110 ευρώ στον άλλον 120. Ο ένας της πρότεινε 200 για 1.5 ώρα και του είπε οχι. Η τύπισσα είναι όπου σε βρει.
Μπήκε για ντουζ, βγήκε από το μπάνιο και έφυγε της λέω ότι στα 100 ευρώ είναι δύο εκτονώσεις όταν λες φουλ πρόγραμμα και μου λέει όχι αυτο έπρεπε να μου το πεις.
Την άλλη φορά να κάνουμε καλύτερη συννενόηση για να βγει μια σωστή τιμή, μου ξαναλέει.
Επίσης μικρή σημασία έχει για μένα αλλά λέει στην αγγελία είναι Ελληνίδα αλλά είναι από Μολδαβία, μιλάει σπαστά ελληνικά.
Τέλος πάντων μύστες μου μακριά.