eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.359
- Πόντοι
- 1.056
Ας αναρρώσει η κοπέλαρα κ θα μας-την επιστρέφουμε με το καλόΜίλησα προχθές μαζί της. Αναρρώνει και θα επιστρέψει προς το τέλος του μήνα.
Ας αναρρώσει η κοπέλαρα κ θα μας-την επιστρέφουμε με το καλόΜίλησα προχθές μαζί της. Αναρρώνει και θα επιστρέψει προς το τέλος του μήνα.
Δεν φαίνεται κάτι στο λινκ
Κάτι δεν πάει καλά... Μας τα χαλάει η καρδούλα στο λινκΔεν φαίνεται κάτι στο λινκ
Έχεις υπόψη σου Αλίκη 40, Έλενα 110, σεξυ Τζοανα , Αφροδίτη 38 ? Λίγες από ανεξάρτητες που υπάρχουν
Νομίζω είναι σε στούντιο φίλε, έχει και δικό της θρεντ στο σάιτ.Ξέρει κανείς που θα βρω την αγάπη από magic girls;;
Σε ποιο;Νομίζω είναι σε στούντιο φίλε, έχει και δικό της θρεντ στο σάιτ.
Το Νοέμβριο είχε πει ότι ήταν Τριγγετα 3 στο Νέο Κόσμο. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αφού δεν ασχολούμαι με στούντιο.Σε ποιο;
Ναι, και οτι ειχε παχύνει.Το Νοέμβριο είχε πει ότι ήταν Τριγγετα 3 στο Νέο Κόσμο. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αφού δεν ασχολούμαι με στούντιο.
στο ιδιο τηλεφωνο... Log into FacebookΠοδολαγνεία
Ότι λέει ο τίτλος 50 ευρώ δωράκι μόνο σοβαρές προτάσεις σε μήνυμα εδώ και με βαιμπερ για συνάντηση όχι άσκοπα μηνύματα. Η αγγελία ανεβαίνει για λογαριασμό γυναίκας.kanesex.com
υπάρχει και με 500 χωρίς κώλο! και αμφιβόλου εμφάνισης/προέλευσης κ.λ.π
αντε να δούμε ...που το πάνε (κάποιοι/ες)
Μήπως μέχρι τέλος του μήνα εμφανιστούν και άλλες με ενίσχυση όπως η Ιωάννα ? Υπάρχουν κάποιες απουσίες σε γραφεία και ανεξάρτητες …Μίλησα προχθές μαζί της. Αναρρώνει και θα επιστρέψει προς το τέλος του μήνα.
Μίλησα προχθές μαζί της. Αναρρώνει και θα επιστρέψει προς το τέλος του μήνα.
Θα χρειαστει γραμματεα να της κανονιζει τα ρσντεβου μετα την αναβαθμισηΔΕΝ το μάθατε από μένα, μην γίνει καμιά παρεξήγηση.
Μήπως μέχρι τέλος του μήνα εμφανιστούν και άλλες με ενίσχυση όπως η Ιωάννα ? Υπάρχουν κάποιες απουσίες σε γραφεία και ανεξάρτητες …
Από ότι φαίνεται σε αγγελίες οι περισσότερες εμφανίζονται τώρα σαν ανεξάρτητες γιατί μάλλον δεν θέλουν να μοιράζονται την αμοιβή τους με τα γραφεία , αλλά να είναι όλα δικά τους ! Αντε , το πολύ πολύ ένας οδηγος ή ταξίΣτα γραφεία από ότι φαίνεται, γεμίζουν τα ρόστερ. Αλλά από ποιότητα, άστο καλύτερα, ελάχιστες προσφέρουν πραγματικό επίπεδο.
δες προηγουμενες 10-15 σελιδες φιλε, εχουν γραψει 2 ατομα
Παίζει με αυτήΜήπως έχει δικό της νήμα να δούμε κριτικές;
Έχω δει ότι κάνει και παρτούζες με κάποια άλλη κάβλα. Αν έχει πάρει κανένας ας στείλει.
Μιλάω για αυτήν για να μην γυρνάτε πίσω:
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Μήπως έχει δικό της νήμα να δούμε κριτικές;
Έχω δει ότι κάνει και παρτούζες με κάποια άλλη κάβλα. Αν έχει πάρει κανένας ας στείλει.
Μιλάω για αυτήν για να μην γυρνάτε πίσω:
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com