erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.210
- Πόντοι
- 1.336
Όχι ρε συ, αλλά και πάλι μου κάνει κάπως... Ελληνίδα την έκοψες?Δηλαδή εσύ πιστεύεις πάντα την ηλικία που λένε; βάλε 3-4 χρόνακια ακόμα
Όχι ρε συ, αλλά και πάλι μου κάνει κάπως... Ελληνίδα την έκοψες?Δηλαδή εσύ πιστεύεις πάντα την ηλικία που λένε; βάλε 3-4 χρόνακια ακόμα
Τι λές ρε φίλε???Λοιπόν μόλις εφυγα
Για την ιστορία
Δε συνηθίζω να κάνω κακές κριτικές απλά δεν ξαναπάω όταν κάτι είναι κακό, δε μου κάνει ή και φόλα.
Από σεβασμό στα κορίτσια κ μόνο.
Σήμερα όμως θα γίνω κακός.
Χώρος οκ
Ένα δωμάτιο στην πλ Αμερικής κοντά.
Σώμα 7 στα 10
Σεξ κ συμμετοχή 1,5 στα 20!
Μασάζ 0,5 στα 20!
Ξεπέτα 20/20
Έμεινα 30 λεπτα το πολύ
Υπέφερα να τελειώσω να πάρω πουλο να εξαφανιστω
Συγνωμη αν γίνομαι κακός αλλά δε περισσεύουν τα 100ευρα κ δε καταλαβαίνω πως παίξαν οι προηγούμενες διθυραμβικές κριτικές.
Μιλούσε πάρα πολύ καλά ελληνικά . Ελληνοιταλιδα είπε....τώρα αν ήταν όπως ο βουτσας Άγγλος από την Καλαμάτα τι να σου πω....μπορεί να έχει πέρασμα από Ιταλία και να βαφτηστικε Ιταλίδα...Τι να σου πω....
εμενα μου ειπε αλλο παραμυθι για το σπιτι που εχει εδω κ οτι θα το χασει κτλ αλλα εκτος απο μπαζο τελικα ειναι κ ηλιθια στη συνεννοηση,δωσαμε ενα ραντεβου δεν εμφανιστηκε το τηλ κλειστολοιπον η λεγαμενη, ψαχνεται απο το καλοκαιρι στο blindchat. ειναι βουλγαρα και χρωσταει ενα σπιτι στη βουλγαρια λεει, για αυτο και δαγκωνει οτι, οποιον και οπου βρει. εχω μιλησει μαζι της τηλεφωνικα 3 φορες. εκτιμω αληθεια λεει αλλα απο εκει και επειτα δεν εχει ιδεα για τις τιμες του πληρωμενου σεξ. φανταζεται οτι λογω της αναγκης της θα βρεθουν αγαμητα κοροιδα. απο οτι θυμαμαι ειναι 35χρ, Καιτη, Αμαλια και αλλα ονοματα, 165, 70κ.
ερασιτεχνισσα ακομα και στο πληρωμενο σεξ ειναι. ερασιτεχνισσα και στη ζωη την ιδια.
Μειμπι αι Ντοντ νοουΕλληνοιταλίδα από Τίρανα μάλλον;
δωράκι στα του αγώνα???Μειμπι αι Ντοντ νοου
Δηλαδή;τι εννοας;δωράκι στα του αγώνα???
τρατζικ.εμενα μου ειπε αλλο παραμυθι για το σπιτι που εχει εδω κ οτι θα το χασει κτλ αλλα εκτος απο μπαζο τελικα ειναι κ ηλιθια στη συνεννοηση,δωσαμε ενα ραντεβου δεν εμφανιστηκε το τηλ κλειστο
την επομενη μερα 50 αναπ κ μνμ viber να παρακαλαει κ να ζηταει συγνωμη,αν ημουν παντρεμενος θα με ειχε καψει φυσικα,αλλα της εριξα ακυρο,μπλαρα τα παντα κ να μαστε καλα
Αν σκεφτεις οτι απο τη μια εχουν την Ιταλια και απο την αλλη την Ελλαδα δεν ειναι και τοσο ακυρο να λενε οτι ειναι ΕλληνοιταλιδεςΕλληνοιταλίδα από Τίρανα μάλλον;
Η βλακεία σαν συμπεριφορά είναι η επανάληψη βλακωδών πράξεων από το ίδιο άτομο ή ομάδα, που καταδεικνύουν φαινομενικά ανεξήγητη αδυναμία προσαρμοστικής μάθησης ή άρνηση προόδου. Σίγουρα η εφαρμογή της συνεπάγεται ελάττωση των πιθανοτήτων ενός ατόμου είτε να προοδεύσει είτε ακόμη και να επιβιώσει, σε ατομικό ή κοινωνικό επίπεδο.ντιπ χαζη λεμε
Έχουμε το τηλ?Μπορούμε να βρεθούμε στο ξενοδοχείο που σε βολεύει ,100 μια ώρα χωρίς κωλο Μέχρι 21 απόγευμα Όχι Σαββατοκύριακο Αθήνα Θα σε φιλήσω με την γλώσσα μου, θα σε γλύφω παντού καλά, θα σου κάνω βαθιά πίπα ελεύθερο χωρίς προφυλακτικό, θα με χύνεις στο στόμα η το πρόσωπο μου, 2 φορες
Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος;;
Γράφει για προσωπικό μήνυμα ( pm) όποτε στείλε και θα απαντήσει γιατί απαντάει …Έχουμε το τηλ?
Σ ευχαριστώ πολύ το βρήκα.
έχεις πάει????
Μου έχει τύχει κ εμένα να πω για κάποια καλά λόγια κ να φάνε οι υπόλοιποι φόλα εδώ μέσα.Τι λές ρε φίλε???
Δεν σε αμφισβητώ απλά μου κάνει τεράστια εντύπωση λόγο ότι εγώ την έχω πάρει 4-5 φορές και κάθε φορά ήταν καλύτερη από την προηγούμενη...
Φίλε κάτι δεν κολλάει με την κριτική σου και το θέμα είναι ότι εγώ στην σύστησα όπως σε πάρα πολλούς που μου ζήτησαν πληροφορίες και αρχίζω να νοιώθω και άσχημα αν όντως ήταν φόλα.
Λες να μην είμαι σίγουρος για το τι συνάντησα? Για ότι γράφω είμαι απόλυτα σίγουρος και πάντα αληθινός, αν και λίγο επιεικής με όλες τις κοπέλες.είσαι σίγουρος?
γιατι το τηλ βγάζει κι άλλη αγγελία...
Και εμένα με ψιλοχάλασε, αν και μετά από ευγενική απαίτησή μου πήρα μερικά φιλιά.Πολύ καλό φαίνεται αλλά με προβληματίζει ότι αποφεύγει τα φιλιά ενώ είναι μέσα στις υπηρεσίες της
Πολύ παρά πολύ καληΜπορούμε να βρεθούμε στο ξενοδοχείο που σε βολεύει ,100 μια ώρα χωρίς κωλο Μέχρι 21 απόγευμα Όχι Σαββατοκύριακο Αθήνα Θα σε φιλήσω με την γλώσσα μου, θα σε γλύφω παντού καλά, θα σου κάνω βαθιά πίπα ελεύθερο χωρίς προφυλακτικό, θα με χύνεις στο στόμα η το πρόσωπο μου, 2 φορες
Έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος;;
Φίλε και εμένα μου έχει συμβεί άλλη μία φορά με ένα παλικάρι αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν το δέχομαι γιατί την Σοφία την έχω πηδήξει πολλές φορές...Μου έχει τύχει κ εμένα να πω για κάποια καλά λόγια κ να φάνε οι υπόλοιποι φόλα εδώ μέσα.
Δε παίζει θέμα συμβαίνουν αυτά.
Στείλε στο ινστα φίλε απαντάει άμεσα και θα στο δώσειΈχουμε το τηλ?