μα δεν τα ειπα για σενα για κακο.
εσυ καλα εκανες κι ενημερωσες.
εγω τα ειπα για αυτους που παιζουν το κρυφτουλι και για αυτους που δηθεν εθελοτυφλουν και παιζουν το παιχνιδακι της καθε κορασιδας που κανει αυτη τη δουλεια,το μην το πεις πουθενα,εισαι ο μοναδικος κι αλλα τετοια κουλα.
το τηλεφωνακι κυκλοφορει πολυ καιρο τωρα. σε λιγο θα αρχισουμε παλι να γελαμε με τα ζωα που θα το ζητανε ξανα.
@petergsp Το κατάλαβα ότι δεν πήγαινε για εμένα! Ούτως η άλλως εγώ γενικά είμαι χρόνια μέλος εδώ, παρακολουθώ πολύ αλλά αποφεύγω κριτικές και γενικά τους πολλούς διαλόγους γιατί απλά δεν βγάζουν πουθενά.
Και μιας που μπήκα σε κουβέντες ένα γενικότερο σχόλιο προς όλους εδώ…. Οι προμότορες κάνουν μπαμ… σε κάποιους που είμαστε χρόνια στο κουρμπέτι του πληρωμένου έρωτα τους καταλαβαίνουμε.
Πρώτον: Ανεξάρτητες ανεξάρτητες είναι ελάχιστες…. Και ραντεβού και απαντήσεις στο forum και photo shooting ταυτόχρονα δεν γίνεται…. Και για να μην παρεξηγηθώ σίγουρα υπάρχουν και ανεξάρτητες.
Δεύτερον… γιατί τόσος ντόρος για το αν είναι η άλλη ανεξάρτητη η όχι…. Κάντε focus στις υπηρεσίες ….
Τρίτον φίλε αν είσαι προμότορας και φέρνεις καλό προϊόν πες το δεν θα σε κράξει κάνεις ντόμπρα πράγματα….
Τέταρτον από την πλευρά των πελατών εμάς δηλαδή…. Ας μην κράζουμε για τιμή ειδικά πριν δοκιμάσουμε…. Αλλά να κοιτάμε την τιμιότητα …. Δηλαδή το τι εισπράτουμε από αυτό που δίνουμε…. Υπάρχουν στο μετάξι και στην φυλής με 10€ και 20€ πολύ καλύτερες απ ότι με 80, 100,1000… (μάλλον υπήρχαν για την ακρίβεια γιατί πλέον έχουν γίνει του πεταματού).
Τώρα για την Ioanna ναι την θεωρώ εκπληκτική, από τις καλυτερες που έχουν περάσει στον χώρο όπως και άλλες Αντριάννα, Ιζαμπέλα Άννα Σινθυα Μαρίννα και πολλές άλλες στο παρελθόν. Κάθε μια έχει διαφορετική τιμή…. Το θέμα είναι μην κλαις τα χρήματα μετά!
Αυτά από εμένα!