ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 206
Μάλλον είναι αυτή που έκανε ταντρα μασάζ για 300 ευρώ και βάλε.....έχει και site!!!
Μάλλον είναι αυτή που έκανε ταντρα μασάζ για 300 ευρώ και βάλε.....έχει και site!!!
Faraw επειδή είσαι το 11888 του bourdela δεν στέλνεις το τηλ της 19 χρονης ; Επίσης στείλε περισσότερα σχόλια σε pm για το μουνακιΠάει και σε αλλά ξενοδοχεία αλλά έρχεται και στον χώρο σου (εγώ όλες Τίς φορές στον χώρο μου την έχω φέρει ).Να είσαι καλά .
μισό μηνιάτικο! χαχαχαΜάλλον είναι αυτή που έκανε ταντρα μασάζ για 300 ευρώ και βάλε.....
Faraw επειδή είσαι το 11888 του bourdela δεν στέλνεις το τηλ της 19 χρονης ; Επίσης στείλε περισσότερα σχόλια σε pm για το μουνακιΠάει και σε αλλά ξενοδοχεία αλλά έρχεται και στον χώρο σου (εγώ όλες Τίς φορές στον χώρο μου την έχω φέρει ).Να είσαι καλά .
Επειδή τα νοίκια έχουν φτάσει ψηλά , να ενισχύσουμε και εμείς το amatouri με τον οβολό μας. Τηλ σε παρακαλώΜου έτυχε κριντ σκηνικό..μίλαγα με μια κοπέλα από Facebook date..πέρασε στο παρά σύνθημα 50 η ώρα ..δεν γαμιεται λέω πάω ..πάω σπίτι σε ένα άπειρο δέκα ενια χρόνων μέτριο σώμα με παχακια.ωραιο πρόσωπο.δεν έμπαινε πολύ στενή..
Μου λέει την επόμενη φορά εσύ με δέκα ευρώ ..τις λεβ καλά γιατί κανείς αυτήν την δουλειά;και μου λέει για να μαζέψω το νοίκι τι να κάνω..σε όλη την κριντζ φάση ..μου έλεγε είσαι κούκλος και τι το θες να πληρώνεις.. κριντζαρα την ζωή μου..έχυσα με πίπα..μου πρότεινε να βγούμε για καφέ .. ντύθηκα και έγινα Λούης
Καλησπέρα μπορώ να έχω και εγώ το τηλέφωνο ευχαριστώFaraw επειδή είσαι το 11888 του bourdela δεν στέλνεις το τηλ της 19 χρονης ; Επίσης στείλε περισσότερα σχόλια σε pm για το μουνακι
Ο Θ
Επειδή τα νοίκια έχουν φτάσει ψηλά , να ενισχύσουμε και εμείς το amatouri με τον οβολό μας. Τηλ σε παρακαλώ
Αν υπάρχει τηλέφωνο της κοπέλας θα το εκτιμούσαΠάει και σε αλλά ξενοδοχεία αλλά έρχεται και στον χώρο σου (εγώ όλες Τίς φορές στον χώρο μου την έχω φέρει ).Να είσαι καλά .
Πήρα τηλέφωνο δεν πήγα ζητάει 100€ για μια εκτόνωση
Ξέρει κανείς κάτι για εδώ?
Καλησπέρα να δεις την Joanna.Καλησπέρα και από εμένα σε 10 μέρες θα κατέβω Αθήνα και δεν έχω ιδέα από το τι παίζει εκεί. Αν θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος φίλος για καμία κοπέλα pse θα σας ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ.
Καμιά σχέση με αυτό σου είπε ο φίλος.Μπηκα με την Bianca πολύ καλό κομμάτι μικρόσωμο και ωραίο.Αξιζει πολύ.Babei+306973484411 ξέρουμε κάτι γι αυτή ;
Στείλε και σε μένα σε παρακαλώ το τηλέφωνο της 19χρονηςΣτείλε και σε μένα σε pm το τηλ της 19 χρονης γιατί τελευταία όλο milfares πηδάμε
Καλησπερα για ποια κορασίδα μιλάμε;60€ αλλα οχι με το ρολόι. Σε εμενα ειχε κατσει σχεδον 2 ωρες για να τελειωσω και 2η φορα. Καλό παιδι και πιστολι στον αγώνα.
Τώρα εμένα γιατί αυτό με την 19 χρονη μου κάνει σε fake news !!!Αρνιόγάτε για την μαρίνα 60 .Δεν έχω το τηλέφωνο της 19χρονης και δεν μπορώ να βοηθήσω .Καλημέρα σε όλους .(αν μπορώ να βοηθήσω καπου άλλου και ξέρω ναι θα το κάνω ).
Καλησπέρα φίλε, σου πήρε πίπα ακα;Καμιά σχέση με αυτό σου είπε ο φίλος.Μπηκα με την Bianca πολύ καλό κομμάτι μικρόσωμο και ωραίο.Αξιζει πολύ.