Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Έχει άνω τον 50++καλό και εξηντάρι δεν υπάρχει. Αυτά τις παλιές εποχές
Έχει άνω τον 50++καλό και εξηντάρι δεν υπάρχει. Αυτά τις παλιές εποχές
Αν εχει φορτο εργασιας αυτή, υπαρχει η Αννουλα απο Αλιμο, η Αννουλα απο Γλυφάδα με την πρωτοξαδερφη της Αννουλα απο τη Βουλα, η Αννουλα απο Βουλιαγμένη και απο μεθαυριο θα ειναι διαθεσιμη η Αννουλα απο Βάρκιζα.Την αννούλα από το φάληρο μην ξεχάσετε να του ζητήσετε
Μη σου πω και των 60++Έχει άνω τον 50++
η καυτή βυζαρού κωνσταντίνα τύπε το λέειΠαίδες εδώ τι παίζει έχω πάθει πλακα…
Και εγώ θέλω το τηλ της κοπέλας αν δεν κάνει κόποςεαν θέλεις δωσε μου το τηλεφωνο της!ευχαριστω πολυ
Φίλε αν μπορείς στείλε μου σε παρακαλώΚαλησπέρα συναγωνιστές, έχω αματούρι που δίνει αβέρτα το ποπουδάκι της και γουστάρει τρελά! Επισησ Εμφανισιακά είναι αρκετά καλό! Λίγο βλαμμένη είναι αλλά εγώ το προσπερνάω! Α και οικονομικο…! Ανταλλάσσεται με αντίστοιχο αματούρι (όχι στην βλακεία) μέσω pm!
Παλικάρια εδώ στο παιδί το καινούργιο μπορείτε να στείλετε αματουριαΚριμα δεν εχω κατι σε αματουρι για ανταλλαγή ... ειμαι όμως σε φάση αποδοχής ευγενικών χορηγιών και δωρεάν πληροφορίων οπτε ανα θέλεις κανε το καλο ... και αν βαριέσαι θα το παω εγω να το ριξω στο γιαλο .
τύπε προσδιόρισε τι ακριβώς θες, ηλικία/στυλάκι/ύψος/νούμερο βυζί κλπ γιατί τα μέλη έχουν τόσα αματούρια πρόχειρα που δεν στέλνονται με τίποτα...θα μπουκώσει...Παλικάρια εδώ στο παιδί το καινούργιο μπορείτε να στείλετε αματουρια
Να ξεκινήσω και εγώ σιγά σιγά να έχω κάν τηλ να βοηθήσω και εγώ κάποιον με την σειρά κου μετά
Και να κόψουμε νουμεράκιτύπε προσδιόρισε τι ακριβώς θες, ηλικία/στυλάκι/ύψος/νούμερο βυζί κλπ γιατί τα μέλη έχουν τόσα αματούρια πρόχειρα που δεν στέλνονται με τίποτα...θα μπουκώσει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
να ξεκαθαρίσουν τη λίστα...
οποιος θελει μου στελνει pm τηλ απο κανενα καλο πιπινακι αματουρι ευχαριστω!Και να κόψουμε νουμεράκι
Φίλος στείλε αν θεςΣτείλε αδερφέ αν θες
Φίλε μου αν θες στείλε μου πληροφορίεςΕνδιαφέρομαι...αν θες στείλε μου πληροφορίες
Φίλε αν θέλεις στείλε αλλά δεν έχω κάτι για ανταλλαγήΚαλησπέρα συναγωνιστές, έχω αματούρι που δίνει αβέρτα το ποπουδάκι της και γουστάρει τρελά! Επισησ Εμφανισιακά είναι αρκετά καλό! Λίγο βλαμμένη είναι αλλά εγώ το προσπερνάω! Α και οικονομικο…! Ανταλλάσσεται με αντίστοιχο αματούρι (όχι στην βλακεία) μέσω pm!
Πιάσαμε παλι....να σου δώσω την κάρτα του Μαραντόνα να την κάνουμε ανταλλαγή με την κάρτα του Πελέ... Έλεος ρε παιδιά ... Το δημοτικό το τελειώσαμε...Γάμα λοιπόν εσύ το ωραίο σου πιπινι και εμείς σε ότι καλό βρούμε δεν θα σε ενοχλήσουμε.... τα τηλέφωνα εδώ είναι για να τα δίνουμε να περνάνε όλοι καλά οι συναγωνιστές....άρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΉ.... Κατάντια είναι αυτό....Καλησπέρα συναγωνιστές, έχω αματούρι που δίνει αβέρτα το ποπουδάκι της και γουστάρει τρελά! Επισησ Εμφανισιακά είναι αρκετά καλό! Λίγο βλαμμένη είναι αλλά εγώ το προσπερνάω! Α και οικονομικο…! Ανταλλάσσεται με αντίστοιχο αματούρι (όχι στην βλακεία) μέσω pm!
Αυτή η Nevada 1234 έχει νήμα εδώ?Neraida 1234
Μολις εστειλα στο viber.Αυτή η Nevada 1234 έχει νήμα εδώ?
ΧαχαχαΜολις εστειλα στο viber.
Μονο που δεν με'βρισε το τσολι. Ακυρο απο μενα.
Παμε παρακατω
Καλησπέρα συναγωνιστή μπορείς να στείλεις το τηλέφωνο της βυζαρους και της κωλαρους της Κωνσταντίνας; Ευχαριστώ πολύ!!η καυτή βυζαρού κωνσταντίνα τύπε το λέει
αλλά εκτός από βυζαρού ειναι και κωλαρού