petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
τα ιδια κανει κι η Ιωαννα φιλε μου για το τηλεφωνο της. κοιτα στο νημα της να δεις τι γινεται.Τη Λιζα για να την πεισεις να κλεισει ραντεβου μαζι σου, θες πολυ τυχη και οχι μονο. Εχουμε ξαναγραψει για το θεμα πολλακις.
Ειχα την τυχη να κανονισω μαζι της, μετα απο πολλες προσπαθειες και αφου το θεωρουσα τελειωμενη ιστορια. Αλλοι προσπαθουν εδω και χρονια, ΔΕΝ τα καταφεραν και ουτε προκειται και ποτε να την δουν.
Ιωαννα34 ειχα λιαν προσφατως συναντηση μαζι της, εμφανισιακα ΔΕΝ ειναι το ιδιο τουμπανο με Λιζα, ναι ΟΚ καμια αντιρρηση, αλλα κατεβαζει ποταμια, πινει οσα χυσια εχεις (μεχρι τελευταιο σπερματοζωαριο) και γαμιεται ακομα ακομα ακομα πιο σκληρα.
Αυτα.
ποσοι το ζητανε και ποσοι το παιρνουν.
η διαφορα ειναι οτι η Ιωαννα στηνει κιολας. εγω εχω το τηλ της απ την πρωτη μερα.
εχω κλεισει δυο φορες ραντεβου,δυο φορες μου το αλλαξε η ιδια και μαλιστα σε μερα και ωρα που ειχε προτεινει εκεινη οτι την βολευει και την τριτη φορα που μου ειχε ζητησει επιβεβαιωση πρωτα, μειναμε στο <<διαβαστηκε>> στο βαιμπερ απο πλευρας της χωρις να απαντησει. και μη μου πεις οτι εχει και προσωπικη ζωη και αλλη δουλεια κλπ κλπ. ολοι εχουμε.
αυτο δεν ειναι συμπεριφορα,ουτε το εχει κανει ποτε η Λιζα.
η Λιζα οταν εκλεινε ραντεβου ηταν κυρια. και οσο για το σερβις της κι εκει ηταν απο τις πρωτες.
ας μαθει λοιπον η Ιωαννα και καθε Ιωαννα να διαχειριζεται σωστα τη δουλεια της κι εδω ειμαστε να δουμε και τα ποταμια που αναφερεις κι εσυ κι οι αλλοι.