erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Η μια στηνει. Η αλλη στον στηνει . Αλλο το φιλεττο κι αλλο το σπαρματσεττοΑνάμεσα σε ioanna34 και Liza vip τι προτείνετε;;;
Η μια στηνει. Η αλλη στον στηνει . Αλλο το φιλεττο κι αλλο το σπαρματσεττοΑνάμεσα σε ioanna34 και Liza vip τι προτείνετε;;;
Μιλάς με γρίφους γέρονταΗ μια στηνει. Η αλλη στον στηνει
Βαλε λιγο να δουλεψει και το πανω κεφαλιΜιλάς με γρίφους γέροντα
Thanks man.270 σελιδες !! Απο οτι καταλαβα αστερι. Αν εχεις κσποιος τηλ να μου στειλει ... εφοσον οκ αλλιως πως μονο με ινστα επικοινωνια με τη ξανθια κορασιδα ;;Εδώ είσαι αδερφέ Liza vip - Page 270 - bourdela.com forum
αν δεν εχεις φανερο προφιλ στο ινστα να σε περασει ακτινογραφια δεν την βλεπεις ποτεΔεν έχω δει κανένα συναγωνιστή να λέει πως έκλεισε την Λιζα και τον έστησε γιαυτο ρωτάω!
Άρτεμις δαγκωτοκανενας καμια προταση κοντα στα 100-120 ?να ψαχτω προτιμω γυναικες με πιασηματα
Καλημέρα φίλε με ενδιαφέρει και με εμένα στείλε με σε pm εάν δεν έχεις πρόβλημα σε ευχαριστώανεξαρτητο μαυρακι 21 ετων με τεραστια βυζια στην πατησιων με δικο της χωρο 100ε νορμαλ σεξ χωρις πρωκτικο 2 εκτονωσεις για οποιον ενδιαφερει μηνυμα για να του δωσω fb name.
ΥΓ οταν μαθουμε να μοιραζομαστε θα ειμαστε ολοι κερδισμενοι.
Και εδώ φίλεανεξαρτητο μαυρακι 21 ετων με τεραστια βυζια στην πατησιων με δικο της χωρο 100ε νορμαλ σεξ χωρις πρωκτικο 2 εκτονωσεις για οποιον ενδιαφερει μηνυμα για να του δωσω fb name.
Και εδώ φίλε αν μπορείς.ανεξαρτητο μαυρακι 21 ετων με τεραστια βυζια στην πατησιων με δικο της χωρο 100ε νορμαλ σεξ χωρις πρωκτικο 2 εκτονωσεις για οποιον ενδιαφερει μηνυμα για να του δωσω fb name.
Samantha ελληνίδα Καλημέρα ξέρετε κατι για αυτη την περίπτωση?Θυμίζει λιγο Σαμναθα απο Βριλησσου η βλεπω αυτα που θελω?
Φίλε Καλησπερα αν δεν σου κάνει κόπο να μου στείλεις το εκτιμώ !ανεξαρτητο μαυρακι 21 ετων με τεραστια βυζια στην πατησιων με δικο της χωρο 100ε νορμαλ σεξ χωρις πρωκτικο 2 εκτονωσεις για οποιον ενδιαφερει μηνυμα για να του δωσω fb name.
Πριν λίγες μέρες έγραψα αυτό το σχόλιο...ανεξαρτητο μαυρακι 21 ετων με τεραστια βυζια στην πατησιων με δικο της χωρο 100ε νορμαλ σεξ χωρις πρωκτικο 2 εκτονωσεις για οποιον ενδιαφερει μηνυμα για να του δωσω fb name.
κανενας καμια προταση κοντα στα 100-120 ?να ψαχτω προτιμω γυναικες με πιασηματα
Αν θες με πιασίματα θα συμφωνήσω.Άρτεμις δαγκωτο
Λιζα δαγκωτο τυπε μου.Ανάμεσα σε ioanna34 και Liza vip τι προτείνετε;;;
1. Τηλεφωνο μονο απο την ιδια. Αν στο δωσει αλλος, που ΔΕΝ παιζει αυτο, θα στο κλεισει στην μαπα και αμεσως μαυρη λιστα.Thanks man.270 σελιδες !! Απο οτι καταλαβα αστερι. Αν εχεις κσποιος τηλ να μου στειλει ... εφοσον οκ αλλιως πως μονο με ινστα επικοινωνια με τη ξανθια κορασιδα ;;
Τη Λιζα για να την πεισεις να κλεισει ραντεβου μαζι σου, θες πολυ τυχη και οχι μονο. Εχουμε ξαναγραψει για το θεμα πολλακις.Λιζα δαγκωτο τυπε μου.
δεν ρωτανε τα αυτονοητα.
ωσπου να φτασει η Ιωαννα το επιπεδο της Λιζας εχει να φαει πολλους φουρνους καρβελια ακομα.