Σημερινή επίσκεψη με ,nelly ind. Το κορίτσι αν και σε ηλικία κατά δήλωση της 27 ετών, έχει σημάδια ότι έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στον στίβο μάχης. Κατά δήλωση της πάλι είναι εγγεγραμμένη ως ιερόδουλος. Πάμε τώρα στα του ραντεβού. Ήρθε στην ώρα της ντυμένη πρόχειρα. Δεν με πείραξε αυτό, τα εσώρουχα ,med και στο πρόσωπο περιποιημένη καθώς και στα νύχια. Δεν δέχθηκε να κάνουμε μπάνιο μαζί γιατί θα χαλαγε το μαλλί της και κατά δήλωση της πάλι μέχρι τις 10 το βράδυ δεν θα μπορούσε να μείνει με βρεγμένο μαλλί. Η πίπα της καλή με ντιπ και καραμελωμα στα καραμπαλικια. Στον πρώτο γύρο παίχτηκε όρθιο πισοκολλητο στον καθρέπτη. Τελείωμα, μπανάκι ο καθένας μόνος του,τσιγαρακι,κους κους και έναρξη δευτέρου γύρου. Με πίπα πάλι ντιπ και ρουφηγμα μπαλακιων για πολύ ώρα. Όμως η αίσθηση των τσιμπηματων από την ελάχιστη τριχουλα από τα πόδια της, με τσιμπαγαν και λιγο ότι είχε τριχουλες χαμηλά στην πλάτη, με έκαναν να μην μπορώ να συγκεντρωθω στην επίτευξη του δεύτερου γύρου. Προς τιμή της δεν δέχθηκε να την αφήσω έτσι χωρίς να την χύσω στην πλατουλα, σηκώθηκε και βάζοντας ένα και μετά δύο δάχτυλα στον κωλο της, έδειχνε να το προσπαθεί να με ανεβάσει. Εγώ πλέον όμως είχα παραδώσει τα όπλα. Τελικά εάν κάτι μου κάτσει άσχημα και με χαλάσει δεν μπορώ να λειτουργήσω. Έτσι ευγενικά της ζήτησα να το ληξουμε τον αγώνα. Μπάνιο και απο τους δύο. Το τιμητικό από μεριάς της είναι ότι μου ζήτησε 50 ευρώ αντί για 60 που χρεώνει κανονικά, αφού έγινε ουσιαστικά μια πράξη. Από μεριάς μου φυσικά της είπα ότι δεν τίθεται θέμα για αυτή την έκπτωση και ότι καλό θα ήταν να πάρει ολόκληρο το δώρο της. Επέμεινε στην έκπτωση και δεν έθεσε κανένα ζήτημα.
Ρεζουμε
Η κοπέλα εάν προσέξει λίγο τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά, πιστεύω ότι θα κάνει δουλίτσα.
Εμφάνιση, μαύρα μαλλιά, πρόσωπο καλό, περιποιημένα δάχτυλα και να νύχια, με μακιγιάζ ανεκτό.
Το μείον για μένα τα ελάχιστα αξυριστα ποδιά της και το ελάχιστο αξύριστο μουνακι της. Εδώ είναι που κάποιες μικρές λεπτομερείς μπορεί να κάνουν την μεγάλη διαφορά. Κόστος με δύο εκτονώσεις είναι 60 ευρώ.
TIP για να πάτε προετοιμασμένοι. Της αρέσει να πιπωνει και να γαμιεται μπροστά σε καθρέπτες..
Προσωπική άποψη. Θα δώσω κι δεύτερη ευκαιρία στην κοπέλα κάποια στιγμή αργότερα..