The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
ξερει κανεις τπτ γι αυτο???
λεω να το παρω σημερε?
παρτο και πες μας... ;)
λεω να το παρω σημερε?
λεω να το παρω σημερε?
οχι ρε φιλαρακι..δεν ψαχνω τηλεφωνητρια.πηρα τηλ,ενημερωθικα.απλα λεω μηπως εχει παρει καποιος απο εδω κ εχει να μας πει μια αποψη επι του θεματοςΚατά πρώτον, όταν βλέπεις μια αγγελία στο συγκεκριμένο site, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να δεις το χρήστη που την "ανέβασε". Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο "room" έχει ανεβάσει πολλές διαφορετικές, οπότε μάλλον είναι γραφείο.
Κατά δεύτερον, όπως είπε και ο "The Lover", μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο και να ενημερώσεις και εμάς τους υπόλοιπους για την απάντηση που θα πάρεις, ώστε να βοηθήσεις το φόρουμ.
Αυτά σαν φιλικές συμβουλές...
Ρε Ουκρανέζα είναι το καριολάκι?Δεν του στελνεις καλυτερα της Αγγελικης της Ουκρανεζας !!
Καλό πτυχίο φίλε μουΟχι.Μηπως πας στο ενατο λυκειο?
οχι φιλαρακι...ειμαι 45αρης..το λυκειο το εβγαλα εδω κ χρονια
τωρα μορφονομαι εδω
οχι ρε φιλαρακι..δεν ψαχνω τηλεφωνητρια.πηρα τηλ,ενημερωθικα.απλα λεω μηπως εχει παρει καποιος απο εδω κ εχει να μας πει μια αποψη επι του θεματος
100 ευρω λεει σε χωρο δικο μου για απλο προγραμμα.απο εκει κ περα το μικρο λεει τα κανει ολα με εχτρα δωρακιοπότε μιας και πήρες τηλέφωνο, τι σου είπαν ;
Τιμή, υπηρεσίες κ.λ.π.
αν μπορείς ενημέρωσε...
100 ευρω λεει σε χωρο δικο μου για απλο προγραμμα.απο εκει κ περα το μικρο λεει τα κανει ολα με εχτρα δωρακι
θα το παρω σημερα κ πιο αναλυτηκες ενημερωσεις η αυριο η μετα το ραντευουδακι
χαχαχαχααχχα οκ..εχεισ δικιο.ειναι ξενερωμα αυτοαναμένουμε !
επίσης σαν συμβουλή, πριν ξεκινήσεις τον "αγώνα" να ξεκαθαρίσεις τα έξτρα που θέλεις και την τιμή τους, γιατί αν σε αρχίσει τα +20 αυτό, +20 το άλλο την ώρα που θα είσαι μες στην καύλα, σε βλέπω να την πετάς έξω...
χαχαχαχααχχα οκ..εχεισ δικιο.ειναι ξενερωμα αυτο
Ρε Ουκρανέζα είναι το καριολάκι?
Όχι Ρωσσίδα?
αχα....για αυτό τα κάνει πάντα μπουρδέλο!!!!
δλδ τι κανει και τα κανει μπουρδελο ? ποσο πιο μπουρδελο μπορεις να κανεις ενα μπουρδελο ?
πηρα τηλ,τα προγραμματα ξεκινουν απο 50 ευρω μεχρι 100....κλεινεις ραντεβου και πας σε δικο τους χωρο...εχει κανει κανεις τεστ ντραιβ....?
Ε οχι και πλακα !!!
Δεν ξέρω τι θα συναντήσεις και πως θα περάσεις , αλλά να στον παίξει με τα βυζιά αποκλείεται !!! Πλάκα είναι η τύπισα
καλη αλλα μονο για πισωκολλητοΕ οχι και πλακα !!!
Ασε ρε φιλε! Μακρυά από Ελληνίδες! Εγώ πήγα για δουλειά στην Αθήνα και είπα να πάρω και την περιποίηση μου...μια Ελληνίδα που μου συνέστησαν και μου βγήκε μούφα!
Πολύ επαγγελματίας και μ αυτην την "πουτανομαγκιά" που λες! >
Ούτε κι εγώ γουστάρω έτσι!
Βρε βρε βρε...καλώς τον!!!Παράθεση από: gamikoulien [size=15pt]στις 09/08/09[/size], 14:02
εγω αποφευγω να γαμαω ελληνιδες πουτανες, εχουνε την κακη "πουτανομαγκια" που ειναι πολυ ενοχλητικη
Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ο παίκτης περίμενε πάνω από 1,5 χρόνο (!) για να ποστάρει τη απάντησή του...