Γεια σας και απο μενα, Αν και δεν γραφω συχνα διαβαζω το forum τακτικα. Για ολη αυτη τη διαμαχη που εixe ξεσπασει εδω για τις τιμες και την ποιοτητα παντως δεν σας καταλαβαινω. Λετε οτι οι κοπελες αυτες βγαζουν 2 και 3 χιλιαρικα το μηνα και αλλα τοσα πολλα. Η δικια μου γνωμη παντως ειναι οτι ολες αυτες οι κοπελες (ας παρουμε τις ελληνιδες) δεν διαλεξαν αυτη τη δουλεια και οι περισσοτερες αναγκαζονται να το κανουν (ανεξαρτητα αν μετα γλυκαθουν απο το ευκολο χρημα). Τωρα το ποσο κοστολογει η καθεμια την δικια της υπερβαση να σου ανοιξει εσενα τα ποδια, εσενα του ασχημου, του χοντρου, του βρωμιαρη, του .. του .. (προφανως δεν μιλαω για καποιον προσωπικα) δεν θα κατσω εγω να το κρινω. Οπως συμβαινει με ολα τα αγαθα πολυτελειας ετσι και εδω δεν χωρανε πολλες διαπραγματευσεις, θες κατι - εχεις λεφτα για αυτο το παιρνεις, δεν τα εχεις πεφτεις μια κατηγορια και παιρνεις κατι αλλο. Δεν ξερω ποια απο αυτες τις κοπελες ειναι η mercedes ποια η bmw, ποια το audi και ποια το vw, και γι αυτο ειμαι εδω για να μαθω
. Αυτο παντως που ξερω και απο δικια μου εμπειρια ειναι οτι με το παζαρι που λετε εδωπερα κατα τη γνωμη χανεται ολο το νοημα της διαδικασιας και βαζω στοιχημα κιολας οτι επειδη καποιοι αποφασισαν να κανουν αυτο το παζαρι η κοπελα κατα πασα πιθανοτιτα ξενερωσε με την παρτυ σας και σας χαλασε ολη την εμπειρια. Οι κοπελες ναι ειναι πουτανες και το ξερουν, δεν χρειαζονται κανεναν απο εμας να τους το θυμιζουμε και να απαξιονουμε το μουνι τους για 20 ευρο. Αν δεν εχεις ΔΕΝ αγοραζεις, Αν εχεις αγορασε και δωσε και ενα 20αρικο παραπανω και θα περασεις και καλυτερα.
Και για οσους εσας που λετε να χαμηλοσουμε τις τιμες και να κανουμε παζαρια θα πω το εξης, απο το να μπω στη διαδικασια του παζαρεματος και να αισθανθω κιολας οτι αγοραζω απο λαικη χιλιες φορες να μην αγορασω. Οι περισσοτεροι εδω δεν το κανουμε απο αναγκη αυτο που κανουμε αλλα για την καβλα μας και την καβλα μου εγω δεν θα την χαλασω για ενα 20αρικο. Τελος δεν υπαρχει τιποτα πιο δυνατο στην πιεση των τιμων απο την μη ευρεση εργασιας, αρα επειδη στην τελικη θα συμφωνησω, αν θελετε να πεσουν οι τιμες, μην αγοραζετε!!