εχουν πεταχτει παλι τα κλωναρια σα τις πουτσες μες στα λαχανα να μας ζαλισουν τ'αρχιδια παλι με το μπαζο την αρρωστιαρα..η λιστα αγνοησης ολο κ μεγαλωνει!
Έτσι
εχουν πεταχτει παλι τα κλωναρια σα τις πουτσες μες στα λαχανα να μας ζαλισουν τ'αρχιδια παλι με το μπαζο την αρρωστιαρα..η λιστα αγνοησης ολο κ μεγαλωνει!
Σ ευχαριστώ φίλε μου..θα δοκιμάσω και θα γράψω εντυπωσειςΚαλημέρα. Προφανώς για να το λες κι εσύ όντως έχει ανεβάσει το κασέ της. Εγώ τη θυμάμαι 100 +50 με το anal. Ότι είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή αλλά είναι και θέμα γούστου ρε φίλε. Για μένα αξίζει. Είναι πολύ καυλιάρα και από σώμα σκίζει. Μπορείς αν θες για δοκιμή να την πάρεις χωρίς κουλούρι
Να'σαι καλά φίλε. Μακάρι να σου βγει και να μείνεις ευχαριστημένοςΣ ευχαριστώ φίλε μου..θα δοκιμάσω και θα γράψω εντυπωσεις
Όλα είναι υποκειμενικά για τον καθένα μας φίλε μου. Άλλος έχει την α ,άλλος την β ,την χ,ψ,ω ,,,, εγώ πχ έχω μία που δεν πηγαίνει κανενός το μυαλό.Ιωάννα μόνο αυτή θα μπορούσε να είναι
Το ξερω αλλα ΠΛΕΟΝ οχι . Γιαυτο το διευκρινίζω....μεχρι πριν 20 ημερες εκανες ομως, γι αυτο προφανως κ τα μηνυματα!!!
ακριβως φιλε μου παααρα πολυ σωστα το λες!!!!!!!!παντα τονιζω οτι ειναι η δικη μου αποψη!!!!!!!!Όλα είναι υποκειμενικά για τον καθένα μας φίλε μου. Άλλος έχει την α ,άλλος την β ,την χ,ψ,ω ,,,, εγώ πχ έχω μία που δεν πηγαίνει κανενός το μυαλό.
Ρε φέρε τον κάδο λέμε..ακριβως φιλε μου παααρα πολυ σωστα το λες!!!!!!!!παντα τονιζω οτι ειναι η δικη μου αποψη!!!!!!!!
αυριο 6.15 μπιλ....εχω διανυκτερευση....Ρε φέρε τον κάδο λέμε..
Τα υπόλοιπα στο τηλέφωνοαυριο 6.15 μπιλ....εχω διανυκτερευση....![]()
αγρυπνια το λενε βρε αντιχριστεαυριο 6.15 μπιλ....εχω διανυκτερευση....![]()
ευλογησον.....αγρυπνια το λενε βρε αντιχριστε
καταλαβαμε το ευλογησον το δικο σουευλογησον.....
.....για πε' ?!?!?!Όλα είναι υποκειμενικά για τον καθένα μας φίλε μου. Άλλος έχει την α ,άλλος την β ,την χ,ψ,ω ,,,, εγώ πχ έχω μία που δεν πηγαίνει κανενός το μυαλό.
.....για πε' ?!?!?!![]()
Είμαι ανοιχτός για σούγκαρ φάση και έτσιΤο ξερω αλλα ΠΛΕΟΝ οχι . Γιαυτο το διευκρινίζω
με τοσο ζαχαροΕίμαι ανοιχτός για σούγκαρ φάση και έτσι
Στείλε![]()
κανα γραφειο σιγουρα αλλιως ρωτα στα νηματα τον κοριτσιωνΓια πολύ πρωινές ώρες,4:30 για παράδειγμα,βρίσκουμε κάποια κοπέλα που να δουλεύει; Για Πρίαμο Παγκράτι την θέλω
σε γραφειο μονο τετοια ωρα.Για πολύ πρωινές ώρες,4:30 για παράδειγμα,βρίσκουμε κάποια κοπέλα που να δουλεύει; Για Πρίαμο Παγκράτι την θέλω