πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.590
- Πόντοι
- 12.056
και αποδειξεις να υπαρχουν δεν εχει νοημαΟτι και να γραφτεί αν δεν υπάρχουν αποδείξεις δεν έχει νόημα...
και αποδειξεις να υπαρχουν δεν εχει νοημαΟτι και να γραφτεί αν δεν υπάρχουν αποδείξεις δεν έχει νόημα...
και αποδειξεις να υπαρχουν δεν εχει νοημα
Σχεδόν ίδιας φυλοσοφιας με τα ναρκωτικά, αλλά ο κόσμος είναι αυτός που είναι …και αποδειξεις να υπαρχουν δεν εχει νοημα
Εδώ ανέβηκε φωτογραφία με τα φλόκια στην κωλοτρυπίδα της άλλης και έπεσαν να μας πείσουν ότι "δεν είναι αυτό που νομίζεις, αγάπη μου"Οτι και να γραφτεί αν δεν υπάρχουν αποδείξεις δεν έχει νόημα...
Εδώ ανέβηκε φωτογραφία με τα φλόκια στην κωλοτρυπίδα της άλλης και έπεσαν να μας πείσουν ότι "δεν είναι αυτό που νομίζεις, αγάπη μου"
Καλά τα φλόκια φαίνονται , όμως έχω κάποιες αμφιβολίες, στο εαν είναι του χύστη που την δημοσιευσε ( δεν έχει απαντήσει εως τώρα απ'όσο γνωρίζω στο εν λόγω νήμα) 'η μόνο της ίδιας ? Και είναι όντως αυτή απο την στιγμή που η φωτο δειχνει μόνο την πίσω πλευρά ? Όπως και να έχει προσωπικά απέχω εδω και καιρό ,για άλλους λόγους .Εδώ ανέβηκε φωτογραφία με τα φλόκια στην κωλοτρυπίδα της άλλης και έπεσαν να μας πείσουν ότι "δεν είναι αυτό που νομίζεις, αγάπη μου"
δεν κάνει δεν είναι χαζή να αφήσει τέτοια φωτογραφία να ανέβει όσο κι αν μας πονάει που τη βλέπουμε την φωτο.....απλά πιστεύω και εγώ ότι ο τύπος μάλλον το έκανε επίτηδες!!!!!Καλά τα φλόκια φαίνονται , όμως έχω κάποιες αμφιβολίες, στο εαν είναι του χύστη που την δημοσιευσε ( δεν έχει απαντήσει εως τώρα απ'όσο γνωρίζω στο εν λόγω νήμα) 'η μόνο της ίδιας ? Και είναι όντως αυτή απο την στιγμή που η φωτο δειχνει μόνο την πίσω πλευρά ? Όπως και να έχει προσωπικά απέχω εδω και καιρό ,για άλλους λόγους .
Του ποτέ ,ξεχασέ το φίλε .Γι'αυτό βρες δυο τρεις κοπέλες που δεν είναι περιζήτητες ,κάνε τις στανταράκια να μειωθεί ο αριθμός επικινδυνότητας .παιδιά πείτε ποιες κάνουνε ακά και αφήστε τα γύρω-γύρω...προφανώς ο φίλος παραπάνω κάτι άλλο εννοούσε και πάτε τώρα να πουλήσετε τρέλα!!!!!!!!!έχετε τα άντερα να πείτε ποιες κάνουν ακα??? αν δεν τα έχετε μην λέτε μαλακίες
παιδιά πείτε ποιες κάνουνε ακά και αφήστε τα γύρω-γύρω...προφανώς ο φίλος παραπάνω κάτι άλλο εννοούσε και πάτε τώρα να πουλήσετε τρέλα!!!!!!!!!έχετε τα άντερα να πείτε ποιες κάνουν ακα??? αν δεν τα έχετε μην λέτε μαλακίες
Την θέλω την ζωούλα μου...
Ποιες είναι φίλε μου...; Αν θες στείλε μου πμΞέρουμε ποιες είναι μην αγχώνεσαι....
...τα πραγματα ειναι απλαποιες ανεξάρτητες το κάνουν?? μιλήστε ρε........