Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.806
- Πόντοι
- 446
Επιτελους καποιος το ειπε....τύποι έλεος, όχι άλλο ιωάννα. το νήμα έχει άλλο σκοπό...
Επιτελους καποιος το ειπε....τύποι έλεος, όχι άλλο ιωάννα. το νήμα έχει άλλο σκοπό...
Η κορασίδα να ανοίξει καρτέλα εδώ με τιμές κ πρόγραμμα, αιντε με το κάθε πουτανι που νομίζει πως θα πληρωθεί για να τη παίζουμεΗ κορασίδα κάνει συναντήσεις γράφει στο Insta της
Login • Instagram
δεν θα κατσω να το κουβεντιασω αλλο ...δεν υπαρχει λογος......και ναι η ζητηση ειναι τεραστια...οσο και αν δεν αρεσει..τελος παντων.....μην το συνεχισουμε...νασαι καλα !!!!είμαι ο τεέυταίος που λέει κάτι - έστω και στοιχειωδώς - αρνητικό για όποια κοπέλα, αλλά φέρνετε τον άλλον στο αμήν
οκδεν θα κατσω να το κουβεντιασω αλλο ...δεν υπαρχει λογος......και ναι η ζητηση ειναι τεραστια...οσο και αν δεν αρεσει..τελος παντων.....μην το συνεχισουμε...νασαι καλα !!!!
Aν αποφασισει να εκδιδεται θα γεμησει φανς κ θα γινει απλησιαστη οπως ολες οι ψευτρες του ofΗ κορασίδα να ανοίξει καρτέλα εδώ με τιμές κ πρόγραμμα, αιντε με το κάθε πουτανι που νομίζει πως θα πληρωθεί για να τη παίζουμε
etsi και αλλιως ολοι και ολες γραφουν σε ολα τα νηματαΓνωμη μου πάντα....η έτσι όπως το βλέπω εγώ....
Αν κάποια κοπέλα έχει κάποιο νήμα καλό θα ήταν να γράφουμε για την κοπέλα στο νήμα της, εκτός εάν κάποιος ρωτήσει και εκεί, μπορούμε να του πούμε δες το νήμα της κοπέλας. Γιατί μέσα από τα τόσα ποστ για ένα κορίτσι που ήδη ΈΧΕΙ νήμα χάνονται πληροφορίες για κορίτσια που δεν έχουν νήμα. ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΌΗΜΑ ΚΆΠΟΙΑ ΚΟΠΈΛΑ ΝΑ ΈΧΕΙ ΝΉΜΑ.
Κάπου όμως καταντάει και βλακεια.etsi και αλλιως ολοι και ολες γραφουν σε ολα τα νηματα
Για ποιον λόγο κλειδωθηκε το νήμα της κοπελας;Το νήμα της Ιωάννας είναι κλειδωμένο οπότε από την στιγμή που εδώ είναι για ανεξάρτητες μπορούν όλοι να γράφουν ότι θέλουν.
Τι σημασία έχει για ποιο λόγο κλειδώθηκε..είναι κλειδωμενο οπότε δεν μπορεί να γράψει κάποιος. Και από την στιγμη που εδώ είναι για ανεξάρτητες θα ανεβαίνει εδώ το οτιδήποτε.Για ποιον λόγο κλειδωθηκε το νήμα της κοπελας;
ΑΔΕΡΦΕ...εχει πουτσο να ξερεις....Ξέρουμε αν είναι του επαγγέλματοςLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Δεν ειναι ό,τι πιο συνηθισμένο, να κλειδωνεται ενα νήμα. Εύλογη, νομίζω, η απορίαΤι σημασία έχει για ποιο λόγο κλειδώθηκε..είναι κλειδωμενο οπότε δεν μπορεί να γράψει κάποιος. Και από την στιγμη που εδώ είναι για ανεξάρτητες θα ανεβαίνει εδώ το οτιδήποτε.
Σε ευχαριστώ ρε φίλεΑΔΕΡΦΕ...εχει πουτσο να ξερεις....
απλα να ξερεις πριν βρεθει προ εκπληξεωςΣε ευχαριστώ ρε φίλε
Φίλε μου είναι 3-4 άτομα που κάνουν χαμό οταν βάζουμε κάτι για την Ιωάννα...και εξάλλου είναι και τα άτομα όπου γουστάρουν να βλέπουν υλικό για αυτήν... Οπότε κακώς πιστεύω ότι γίνεται θέμα κάθε φορά....Κάπου όμως καταντάει και βλακεια.
Να τονίσω ότι δεν έχω απολύτως κανένα θέμα με την κοπέλα που έγραψαν και δημιουργήθηκε η αντιπαράθεση, ίσα ίσα που την έχω δει, την συμπαθώ και θα την ξαναδώ....
Αλλά κάπου ωπα