Trelosagorina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 729
- Πόντοι
- 361
Το νήμα της Ιωάννας είναι κλειδωμένο οπότε από την στιγμή που εδώ είναι για ανεξάρτητες μπορούν όλοι να γράφουν ότι θέλουν.
Για ποιον λόγο κλειδωθηκε το νήμα της κοπελας;Το νήμα της Ιωάννας είναι κλειδωμένο οπότε από την στιγμή που εδώ είναι για ανεξάρτητες μπορούν όλοι να γράφουν ότι θέλουν.
Τι σημασία έχει για ποιο λόγο κλειδώθηκε..είναι κλειδωμενο οπότε δεν μπορεί να γράψει κάποιος. Και από την στιγμη που εδώ είναι για ανεξάρτητες θα ανεβαίνει εδώ το οτιδήποτε.Για ποιον λόγο κλειδωθηκε το νήμα της κοπελας;
ΑΔΕΡΦΕ...εχει πουτσο να ξερεις....Ξέρουμε αν είναι του επαγγέλματοςLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Δεν ειναι ό,τι πιο συνηθισμένο, να κλειδωνεται ενα νήμα. Εύλογη, νομίζω, η απορίαΤι σημασία έχει για ποιο λόγο κλειδώθηκε..είναι κλειδωμενο οπότε δεν μπορεί να γράψει κάποιος. Και από την στιγμη που εδώ είναι για ανεξάρτητες θα ανεβαίνει εδώ το οτιδήποτε.
Σε ευχαριστώ ρε φίλεΑΔΕΡΦΕ...εχει πουτσο να ξερεις....
απλα να ξερεις πριν βρεθει προ εκπληξεωςΣε ευχαριστώ ρε φίλε
Φίλε μου είναι 3-4 άτομα που κάνουν χαμό οταν βάζουμε κάτι για την Ιωάννα...και εξάλλου είναι και τα άτομα όπου γουστάρουν να βλέπουν υλικό για αυτήν... Οπότε κακώς πιστεύω ότι γίνεται θέμα κάθε φορά....Κάπου όμως καταντάει και βλακεια.
Να τονίσω ότι δεν έχω απολύτως κανένα θέμα με την κοπέλα που έγραψαν και δημιουργήθηκε η αντιπαράθεση, ίσα ίσα που την έχω δει, την συμπαθώ και θα την ξαναδώ....
Αλλά κάπου ωπα
Δεν είπε κανείς να μην βάζετε αλλά φίλε μου δε γίνεται σε 10 σελίδες οι 7 να είναι ποστ για μια κοπέλα. Περάσατε όμορφα; δεκτό να το πείτε. Περάσατε υπέροχα; δεκτό να το πείτε; θέλατε να ανεβάσετε φωτογραφίες; πάλι δεκτό. Αλλά προσπαθούμε να διαβάσουμε κάποια πληροφορία για κάποια άλλη κοπέλα αλλά χάνονται όλα μέσα στον χαμό για ένα μόνο άτομα και χωρίς λόγο προσωπική μου άποψη καθώς όλοι γνωρίζουν η μπορούν να καταλάβουν την αξία της κοπέλας. Και δεν μιλάω μόνο για την συγκεκριμένη κοπέλα για τα ποστ. Έτυχε απλά να είναι η συγκεκριμένη αυτή τη φορά. Και το ξαναλεω. Την συγκεκριμένη την εχω δει κ θα την ξαναδώ και την συμπαθώ και πολύ.Φίλε μου είναι 3-4 άτομα που κάνουν χαμό οταν βάζουμε κάτι για την Ιωάννα...και εξάλλου είναι και τα άτομα όπου γουστάρουν να βλέπουν υλικό για αυτήν... Οπότε κακώς πιστεύω ότι γίνεται θέμα κάθε φορά....
Δεν έχεις πολύ άδικο εμένα μου αρέσει να τα λέω όλα... Απλά αν δεν μπει κάποιος να κράξει θα πέσουν λίγα μηνύματα από αυτούς που την γουστάρουν και τέλος.... Έτσι νομίζω τουλάχιστον... Συν ότι κριτικές ανεβαίνει μία τον μήνα.... Και αν..Δεν είπε κανείς να μην βάζετε αλλά φίλε μου δε γίνεται σε 10 σελίδες οι 7 να είναι ποστ για μια κοπέλα. Περάσατε όμορφα; δεκτό να το πείτε. Περάσατε υπέροχα; δεκτό να το πείτε; θέλατε να ανεβάσετε φωτογραφίες; πάλι δεκτό. Αλλά προσπαθούμε να διαβάσουμε κάποια πληροφορία για κάποια άλλη κοπέλα αλλά χάνονται όλα μέσα στον χαμό για ένα μόνο άτομα και χωρίς λόγο προσωπική μου άποψη καθώς όλοι γνωρίζουν η μπορούν να καταλάβουν την αξία της κοπέλας. Και δεν μιλάω μόνο για την συγκεκριμένη κοπέλα για τα ποστ. Έτυχε απλά να είναι η συγκεκριμένη αυτή τη φορά. Και το ξαναλεω. Την συγκεκριμένη την εχω δει κ θα την ξαναδώ και την συμπαθώ και πολύ.
Χαίρομαι που συμφωνούμε ότι και οι δύο κατά κάποιο τρόπο έχουμε ένα μοιρασμενο δίκιο....Δεν έχεις πολύ άδικο εμένα μου αρέσει να τα λέω όλα... Απλά αν δεν μπει κάποιος να κράξει θα πέσουν λίγα μηνύματα από αυτούς που την γουστάρουν και τέλος.... Έτσι νομίζω τουλάχιστον... Συν ότι κριτικές ανεβαίνει μία τον μήνα.... Και αν..
Κοίτα όσες φορές πήγα στα τυφλά η από αμφιβόλου προελεύσεως αγγελίες έφαγα τα μούτρα μου.. Οπότε έγινα στανταρακιας!!! Και μιλάω και για πριν την Ιωάννα...Χαίρομαι που συμφωνούμε ότι και οι δύο κατά κάποιο τρόπο έχουμε ένα μοιρασμενο δίκιο....
Και για να επανέλθει το νήμα....
Έχεις να προτείνεις κάποιο όμορφη δοτικη ανεξάρτητη που δεν είναι πολύ γνωστή εδώ;;
Κάποιο στανταρακι τότε....εκτός Ιωάννας αυτό το καταλάβαμεΚοίτα όσες φορές πήγα στα τυφλά η από αμφιβόλου προελεύσεως αγγελίες έφαγα τα μούτρα μου.. Οπότε έγινα στανταρακιας!!! Και μιλάω και για πριν την Ιωάννα...
Κοίτα θα προτείνω γνωστές κοπέλες... MΑΛΒΙΝΑ... Lady Alexia... Και Νικόλ τσεχα...!!! Αυτή είναι η δική μου άποψη!!!Κάποιο στανταρακι τότε....εκτός Ιωάννας αυτό το καταλάβαμε
Η επιλογή είναι μια για στανταρ. Ιωάννα δαγκωτο. ΑχαχχαΚάποιο στανταρακι τότε....εκτός Ιωάννας αυτό το καταλάβαμε![]()
Και οι τρεις πολύ καλές σε αυτό που προσφέρουν αλλά αναζητώ κάτι νέο να δοκιμάσω.Κοίτα θα προτείνω γνωστές κοπέλες... MΑΛΒΙΝΑ... Lady Alexia... Και Νικόλ τσεχα...!!! Αυτή είναι η δική μου άποψη!!!
Κάτι πιο εκλεκτό ?Και οι τρεις πολύ καλές σε αυτό που προσφέρουν αλλά αναζητώ κάτι νέο να δοκιμάσω.