rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.869
- Πόντοι
- 3.446
Σαν ανεξάρτητη ποσο πηγαίνει το μαλλι;;Εχω πάρει. Δεν πέρασα καλά. εχω κριτική που μπορείτε να δείτε.
Σαν ανεξάρτητη ποσο πηγαίνει το μαλλι;;Εχω πάρει. Δεν πέρασα καλά. εχω κριτική που μπορείτε να δείτε.
100 ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣαν ανεξάρτητη ποσο πηγαίνει το μαλλι;;
Είχα περάσει πολύ καλά μαζί της...την έχω ψάξει όμως παντού και δεν την βρίσκω...για τα γούστα μου από τις καλύτερες
Κρίμα τέτοιο κορίτσι να μην το ξαναγευτουμεΜάλλον αποσύρθηκε δεν έχει αναφερθεί κάπου
τη διάβασα, κατατοπιστικός, αν και ήδη από φωτό δε με προδιαθέτει.Εχω πάρει. Δεν πέρασα καλά. εχω κριτική που μπορείτε να δείτε.
Ευχαριστώω...μαγκα μου το θεμα δεν ειναι ποσα ποστ εκανες, αλλα ποσα ποστ εγκριθηκαν απο τους διαχειριστες κ ανεβηκαν. Οταν φτασεις τα 5 δημοσιευμενα ποστ (4 εχεις τωρα) θα ξεκλειδωσουν ολα!
Από εμένα στα όχι...αχρωμο κ αγευστο
Είναι αληθινό δηλαδη και όπως στις φωτό? Έχεις δοκιμάσει?Από εμένα στα όχι...αχρωμο κ αγευστο
Πρώτα δοκιμάζω μετά γράφω...Είναι αληθινό δηλαδη και όπως στις φωτό? Έχεις δοκιμάσει?
thanks man!Πρώτα δοκιμάζω μετά γράφω...
Μίλησα για το αγώνα όχι την εμφάνιση.
Τι να την κάνω την κούκλα αν είναι αστεριας....
Όχι φίλε έχει πέσει αρκετό κόψε ραψε στις φωτογραφίες
Κλασσικό αλβανικο κορμί σχετικά κοντή με αλβανικο κωλο
Και πρόσωπο μέτριο
Καλησπέρα και από μένα κομοδίνο αδιάφορο και ξινίλαΑπό εμένα στα όχι...αχρωμο κ αγευστο
Η Ναταλι απο AGN σταματησε, ξερει κανεις αν θα συνεχισει σαν ανεξαρτητη;
Ποια απ' τις 2 η ξανθιά?Ναι, πέριξ της Μόσχας, ίσως και της Αγίας Πετρούπολης.
δυσευρετη ομως τελευταιο καιροΗ μόνη που αξίζει απο τα 60 και κάτω είναι η Μαρίνα . Όταν βλέπω αγγελίες με 60,50 τις προσπερνώ χωρίς να τις διαβάσω . Προσωπικά αποφεύγω τις διαθέσιμες αυτου του κόστους .
Την είχα δει πλατεία Βάθης (Μάρνης )μαστουρομενη πριν μερικές εβδομάδες με ..Παίδες πήρε κανείς πρόσφατα την moupourou?
Αν έχει κάποιος το τηλεφωνο της θάνατο εκτιμούσα
Κοίταξε αν πέρναγε από Μάρνης συχνά με όχημα ή με τα πόδια θα την βλέπανε κ αυτή και τις υπόλοιπες τελειωμενες απορώ τ διάλο τις κανουνε αυτές είναι για λυπησηΤόσα πρεζακια έχει στην Ομόνοια κ πιο οικονομικά