pervsexmate
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 285
- Like
- 4.644
- Πόντοι
- 10.756
Σωστα, ευχαριστω!ειναι ενεργο το προφιλ της κοπελας στο σαιτ φιλε μου
Σωστα, ευχαριστω!ειναι ενεργο το προφιλ της κοπελας στο σαιτ φιλε μου
36 χρονών (τουλάχιστον) φοιτήτρια; Μετεξεταστέα έμεινε;Λες και γαμάς καμία φοιτήτρια στο χώρο της τέτοια φάση.
Μια χαρά είναι και κωλάρα.
εκτός από το νήμα, μπορείς να δεις και το προφίλ της ως36 χρονών (τουλάχιστον) φοιτήτρια; Μετεξεταστέα έμεινε;
επίσης, αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει ήδη νήμα για την συγκεκριμένη
Ναι αιώνια φοιτήτρια, μάλλον δεν καθόταν στους καθηγητές της.36 χρονών (τουλάχιστον) φοιτήτρια; Μετεξεταστέα έμεινε;
επίσης, αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει ήδη νήμα για την συγκεκριμένη
Για την Ελευθερία που λεμε εχει άλλο πρόγραμμα αλλες τιμές και αλλο κινητό σε σχέση με το προφίλ της Katerina37.εκτός από το νήμα, μπορείς να δεις και το προφίλ της ως
Katerina37 και στην ενότητα "Σχετικά" γράφει πρόγραμμα και τιμές κι επίσης είναι σε δικό της χώρο- απ'ό,τι λέει.
Από κει και πέρα δεν έχω ιδέα.
Α οκ, είδα δύο κοκκινομάλλες με παρόμοιες φωτογραφίες σε δικό τους χώρο και φαντάστηκα ότι είναι η ίδια .Για την Ελευθερία που λεμε εχει άλλο πρόγραμμα αλλες τιμές και αλλο κινητό σε σχέση με το προφίλ της Katerina37.
Εννοείται αξίζει!αυτη αξιζει?
Θεσσαλονίκη..Lila.. 23 χρν Ελληνίδα
Λίλα 23.χρν Ελληνίδα με πολλές καύλες ανεξάρτητη.. Προσφέρω ερωτική συντροφιά πιπα ελεύθερο sex με προφυλακτικο....ισπανικο στης καυλωμενες μου ρωγες.. Είμαι όμορφη κοπέλα εμφανισημη θα σε απωγειωσω ερωτικά με διάφορους ερωτικούς τρόπους.. Έρχομαι στο χώρο σου ή ξενοδοχείο.. Εάν θέλεις να...kanesex.com
Και σωστά είδες. Παλιότερα που είχαν Viber και τα δύο τηλέφωνα, ( και της Κατερίνας και της Ελευθερίας δλδ), έδειχναν την ίδια κοπέλα ακριβώς!Α οκ, είδα δύο κοκκινομάλλες με παρόμοιες φωτογραφίες σε δικό τους χώρο και φαντάστηκα ότι είναι η ίδια .
Όντως η διαφορά από τα 50 στα 120 είναι μεγάλη.
Η συζήτηση αυτή πάντως είναι λίγο οφφ τόπικ, πάει στις ανεξάρτητες με δικό τους χώρο.
Ηλικία εμφάνιση περιγραφή, επικοινωνία,συμπεριφορά, μπορείς να πεις δυό λόγια;Εννοείται αξίζει!
Για πες από εμφάνιση κτλπ τι παίζει;
Η όλη φάση θυμίζει φοιτητικό σπίτι με τα βιβλία που έχει.Nα πω κι εγώ μήπως γλυτώσει κανείς την βόλτα;
Μιλάμε για την αγγελία των €50, την Ελευθερία:
Όχι φοιτήτρια δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση. Δείχνει πάνω από 40, μπορει και παραπάνω, με πολύ μέτριο πρόσωπο και μέτριο σώμα. Αλλά οκ πες αυτά είναι θέμα γούστου. Το να λέει ο μπρο πιο πίσω ότι είναι σαν να γαμάς φοιτήτρια, όχι σε καμία περίπτωση. Εκτός κι αν μιλάμε για φοιτήτρια που προσπαθεί να περάσει τα τελευταία μαθήματα που χρωστάει από το 2005. Επίσης, το δωμάτιο και το κρεβάτι είναι άθλια. Το κρεβάτι έχει πάνω φλόκια από τους προηγούμενους. Στον αγώνα δεν ξέρω πώς είναι γιατί δεν έκατσα, αλλά ούτε θέλω να μάθω, ξενέρωσα με την όλη ατμόσφαιρα. Από μένα είναι όχι
ΚλαιωωωωA και ξέχασα να πω ότι η μπρο έχει στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο
Κομπλέ με μπάλες και φωτάκια
Της έστειλα στο ινστα δεν απάντησε ποτέ και γω θα το ήθελα!Παίδες πήρε κανείς πρόσφατα την moupourou?
Αν έχει κάποιος το τηλεφωνο της θάνατο εκτιμούσα
Φιλαράκι χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο η ότι δεν συμφωνώ μαζί σου απλώς θέλω να ρωτήσω επειδή λες ότι το κρεβάτι είχε πάνω φλοκια από τους προηγούμενους αλλά δεν έκατσες!Πως γίνεται αυτό?Nα πω κι εγώ μήπως γλυτώσει κανείς την βόλτα;
Μιλάμε για την αγγελία των €50, την Ελευθερία:
Όχι φοιτήτρια δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση. Δείχνει πάνω από 40, μπορει και παραπάνω, με πολύ μέτριο πρόσωπο και μέτριο σώμα. Αλλά οκ πες αυτά είναι θέμα γούστου. Το να λέει ο μπρο πιο πίσω ότι είναι σαν να γαμάς φοιτήτρια, όχι σε καμία περίπτωση. Εκτός κι αν μιλάμε για φοιτήτρια που προσπαθεί να περάσει τα τελευταία μαθήματα που χρωστάει από το 2005. Επίσης, το δωμάτιο και το κρεβάτι είναι άθλια. Το κρεβάτι έχει πάνω φλόκια από τους προηγούμενους. Στον αγώνα δεν ξέρω πώς είναι γιατί δεν έκατσα, αλλά ούτε θέλω να μάθω, ξενέρωσα με την όλη ατμόσφαιρα. Από μένα είναι όχι
Την ξέσκισαν απ' ότι φαίνεται και άλλαξε επάγγελμα. Κάτω η αγγελία...Ελευθερία Ελληνίδα 1ώρα 50 ευρώ σε δικο μου χωρο 6998501049 - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Ξεσκίστε την, μια ώρα σχεδόν την γάμαγα δεν άντεξα άλλο.
Πρέπει να έχασα πολλές θερμίδες.