λοιπον γατονια εχουμε και λεμε...
υπαρχουν 2 περιπτωσεις
η πρωτη ειναι να εισαι κοπανος
και η δευτερη να μην εισαι
ποιος ειναι τι το ξερουν μονο τα παρακατω ατομα
οι ανεξαρτητες κοπελες(γιαυτο και πολλοι εξυπνοι τυποι εχουν φαει μπαν απο τις ιδιες)
οι φιλοι τους
και το εργασιακο τους περιβαλον
εδω στο bou ολοι ειμαστε σκληροι γαμιαδες που γαμαμε τις κοπελες 10 ωρες εκαστος
ερωτηση προς αυτους που λενε ..αστην μωρε και τραβα στην επομενη...
γιατι ολη μερα κραζετε κοπελες απο εδω???
τι σας ενδιαφερει εσας το τι θα κανω εγω τα χρηματα μου και ποια πουτανα θα μου τα φαει???
μηπως απο τις μαλακιες που λετε ΕΣΕΙΣ στα κοριτσια με τα πολαπλα προφιλ σας σας εχου διωξει απο πελατες η δεν σας θελουν καν??
και ετσι στο τελος πατε παλι εκει που ολοι πηγαμε στην αρχη??? στα μπουρδελα του 20ρικου!!!
ισως πλεον αφου οι καλες βιζιτες δεν θελουν ουτε να σας βλεπουν τρωτε την μια φολα πισω απο την αλλη γιατι απλα νομιζατε ΕΣΕΙΣ οτι σας αγαπανε τα κοριτσια και τους πριζατε τα αρχιδια??
σε ολα αυτα υπαρχει και ο χαβαλες....που μαλλονν δεν εχετε ιδεα τι ειναι....
η μηπως να πουμε για στημενες κριτικες κλικες απο διαφορα προφιλ και προμο??? και τα ξερουμε ολοι αυτα τα πραγματα....
μπορω να γραφω μεχρι αυριο αλλα.....
αν εγω η ο αλφα η ο βητα γουσταρουμε να κανουμε ραντεβου ΜΟΝΟ με 2-3 κοπελες γιατι ξερουμε οτι δεν θα πανε τα χρηματα μας χαμενα ειναι δικο μας προβλημα
και να εισαστε σιγουροι οτι τα κοριτσια ξερουν πιο πολλα πραγματα απο οσα νομιζετε....
αν θελετε γραφω ακομα πιο πολλα πραγματα αλλα δεν εχω ορεξη.....τα φιλια μου σε ολους και ολες.....