Παρ' όλα αυτά επειδή προέχει πάντα η ασφάλεια των κοριτσιών και όλα τα άλλα έπονται
εγω μενω μονο σε αυτο, τα αλλα ειναι το ιδιο πραγμα σχεδον και απο την πλευρα μας και απο την πλευρα τους.
οπως εσυ "ανησυχεις" μηπως δεν περασεις καλα η' χασεις τα λεφτα σου με την ταδε και ρωτας, ετσι κανει και η αλλη για το δικο της σκοπο αντιστοιχα. κυριως οι ανεξαρτητες που παιζουν το παιχνιδι μονες τους.
αυτο μονο αρκει λοιπον.
επισης τα υπολοιπα ειναι ψιλοακυρα κιολας για μενα γιατι πολυ απλα, υπαρχει η "μαγικη" λεξη-δυνατοτητα ΚΛΩΝΟΣ με οτι συνεπαγεται και οσο του κοβει του καθενος και της καθεμιας, η οποια μπορει να ανατρεψει πολλα πραγματα που εσυ θεωρεις δεδομενα σωστα/λαθος η' το αντιθετο.
καταληγω λοιπον και τελειωνω.
αν εισαι σωστος εσυ, στα παπαρια σου αν θα κανει τσεκ προφιλ η αλλη, ποια θα ρωτησει να μαθει για σενα η' το οτιδηποτε.
το ραντεβου θα το κανεις συντομα η' οχι.
εγω π.χ. το εχω δημοσιο.
οτι απορια εχεις μπες και δες οτι θες και ρωτα κιολας.
σε οσες εχω στειλει, εχω κανει ραντεβου χωρις κανενα προβλημα και συντομα μαλιστα.
τωρα αν πεσεις σε καμια που θελει σκοπιμα να σε θαψει... ε οκ, πανε παρακατω απλα.
επιλογες υπαρχουν παρα πολλες, δεν τρεχει και κατι αν δε γαμησεις την μουνιτσα96 απο το κερατσινι (τυχαιο ονομα).