Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.287
- Πόντοι
- 201
Πάμε για αλλά για την ώρα το κρέμασε το στρινγκ … είναι και έγκυοςΕκτός από άρωμα και τσάντα.
Το έχει καμία σαν ψευδόνυμο. Τύπου insta ?
Πάμε για αλλά για την ώρα το κρέμασε το στρινγκ … είναι και έγκυοςΕκτός από άρωμα και τσάντα.
Το έχει καμία σαν ψευδόνυμο. Τύπου insta ?
Και ναι είναι γεγονός.Αν τις έχεις όλες αυτές τις αννουλες στο κινητό ρε αδερφέ πως τις ξεχωρίζεις από περιοχή,από ψευδονημα που δίνεις εσύ για να θυμάσαι,ηλικία η με κάποιο δικό σου σύστημα αρίθμησης;
Εγκρίνω!
Μόλις σε μάθει κανονίζεις σε χρόνο μηδέν.
Σου έστειλα το καινούριο τηλέφωνο.
Τσεκ πμ
Ε μα προκαλείς κ εσύ ..Και ναι είναι γεγονός.
Το πρώτο πμ ήρθε κιόλας εδώ και πέντε λεπτά για το τηλέφωνο της Αννούλας από Φάληρο.
Δεν υπάρχει σωτηρία λέμε.
Κάτσε να τους μοιραστούμε.
Σε τρώει να αρχίσουν πάλι τα πμ κατά ρυπάς
Ρε αδελφέ τα θέλει ο κωλος τους.Ε μα προκαλείς κ εσύ ..
Καλά χεστα από iq μόνο το τσιγάρο γτ περαιτέρω απελπισία η καταστασηΡε αδελφέ τα θέλει ο κωλος τους.
Άσε που καταλαβαίνουμε και το IQ του καθενός
Άντε πάλι ...Κάτσε να τους μοιραστούμε.
Παιδιά το καινούριο τηλέφωνο της Αννούλας από Φάληρο,το εχει και ο @dimigoall .
Μην στέλνετε μόνο σε μένα.
Όχι ρε συ κ αν θέλει να σου στείλει κάνα γκομενάκι να μη μπορεί...;;;Άντε πάλι ...
Κανονίστε να τα κλειδώσω τα πμ μπούστηδες
Χαχα οχι ως πορνοερευνητης των περιοχων αυτωνΑννούλα από Μενίδι γνωρίζει κάποιος κάτι ?
Ποιο γκομενάκι μωρέ και εσύ ?Όχι ρε συ κ αν θέλει να σου στείλει κάνα γκομενάκι να μη μπορεί...;;;
Προφανώς ητω ειρωνικό το σχόλιο...Ποιο γκομενάκι μωρέ και εσύ ?
Ο χαροχαρούλα ή ο χύσε μέσα ??
Σηκώνω τά χέρια δεν την παλεύω με εσάς είστε λαμόγια με δίπλωμαΣου έστειλα το καινούριο τηλέφωνο.
Τσεκ πμ
Ή...... κάποια ψυχή ονόματα δεν λέμεΠοιο γκομενάκι μωρέ και εσύ ?
Ο χαροχαρούλα ή ο χύσε μέσα ??
Μαζί σου. Απλά πληροφοριακά ρωτάω.Πάμε για αλλά για την ώρα το κρέμασε το στρινγκ … είναι και έγκυος
Έλα λίγο π.μΜπερδεύτηκα στα Μ! (Μαλβίνα Maleficent).
Dior poison ήταν το nick name τύπε μου και Μαλβίνα το όνομα του νήματος γιατί τότε είχε προλάβει άλλη Μαρία και είχε φτιάξει νήμα .
Μπέρδεμα
Και εγώ το έχω αυτό το swallow πως λέγεται τελοσπαντων........φετιχ με το swallow εχει ο αρχοντας @pastelios , αλλα κατα πως φαινεται το κολλησε και ο @Panos 1978
Και εγώ το έχω αυτό το swallow πως λέγεται τελοσπαντων.....
Το φετίχ εννοώ εεεεεεε
μη το πιείτε!