Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.493
- Πόντοι
- 201
Έχω ύψος 1.68 με πολύ όμορφα κωλομέρια και στήθος. . Ρουμάνα callgirl - Love List
Ξέρουμε κάτι για αυτή?
Ξέρουμε κάτι για αυτή?
παιδια καποιος που να ξερει κατι? αξιζει?
Δυστυχώς πολλά....μια κοπελα πολυ γνωστη στον χωρο μου ειπε οτι τελειωσαν οι καποτες και οτι ειμαι τυχερος που θα την γαμησω χωρις!!!!!!!!!! φυσικα δεν απαντησα την εβαλα μου εκαανε 2 πιπαρες και γειασας!!!!!!!!.....υπαρχουν ατομα που θα λεγανε ναι??????
μαλακια ...πιστευω....Δυστυχώς πολλά....
60€ τα οποια δεν τα κλαις και τα ευχαριστιέσαιΝάντια40 αυτή εδώ είναι η γνωστή 50+ Νάντια που λέτε όλοι σε πιο πίσω αναρτήσεις??
Εγώ τα έκλαψα60€ τα οποια δεν τα κλαις και τα ευχαριστιέσαι
και εγω πριν μερικα χρονια.......απο τις τοπ ΦΟΛΕΣ !!!!!!!!!!Εγώ τα έκλαψα
Μακριά...Εγώ τα έκλαψα
Ειναι οντως αυτη?60€ τα οποια δεν τα κλαις και τα ευχαριστιέσαι
Ειναι αυτη?Εγώ τα έκλαψα
Ειναι η ιδια?και εγω πριν μερικα χρονια.......απο τις τοπ ΦΟΛΕΣ !!!!!!!!!!
πατσαβουρα και ασχημη...............κρατατε αποσταση!!!!!!!!!!Ειναι οντως αυτη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειναι αυτη?
Ειναι η ιδια?
ναι η ιδια φολα ειναι.........Ειναι οντως αυτη?
Ειναι αυτη?
Ειναι η ιδια?
Ομορφιά μου πως σε βρίσκουμε; Έχεις κάποιο ινστα;70 κλ, juicy, με real βυζαρες κωλαρα, γνήσιο μεσογειακό κορμί για δυνατό πονο στο κρεββάτι, όπως άλλωστε δίνω εδώ και 10 χρ. Για λιγο καιρο όμως,ακόμα .!! Όποιος προλάβει
Καλημεεραααα
Στο viber ειναι φωτο με 2 πολυ καλιγραμμες,κριμα!πατσαβουρα και ασχημη...............κρατατε αποσταση!!!!!!!!!!
ναι η ιδια φολα ειναι.........
Σου εχω στειλειμια κοπελα πολυ γνωστη στον χωρο μου ειπε οτι τελειωσαν οι καποτες και οτι ειμαι τυχερος που θα την γαμησω χωρις!!!!!!!!!! φυσικα δεν απαντησα την εβαλα μου εκαανε 2 πιπαρες και γειασας!!!!!!!!.....υπαρχουν ατομα που θα λεγανε ναι??????
Αν πατήσεις πάνω στη φωτογραφία της μπαίνεις στο προφίλ της εκεί θα βρεις τηλέφωνα.Ομορφιά μου πως σε βρίσκουμε; Έχεις κάποιο ινστα;