Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Τα τατου κι ο σωματοτυπος παραπέμπουν σε alexandra27 ή κάπως έτσι.... Παλιά καραβάνα!!!Γνωρίζει κανείς αυτή εδώ
Τα τατου κι ο σωματοτυπος παραπέμπουν σε alexandra27 ή κάπως έτσι.... Παλιά καραβάνα!!!Γνωρίζει κανείς αυτή εδώ
νομίζω ναιΤα τατου κι ο σωματοτυπος παραπέμπουν σε alexandra27 ή κάπως έτσι.... Παλιά καραβάνα!!!
Θα ενηλικιωθει το κοριτσι!γενικα μην ασχολεισαι...απανταει κανονικα αλλα ειναι θεμα χρονου να μπλεξεις....παντως αν το ριψοκυνδινεψεις θα δεις οτι τελικα δεν αξιζε τον κοπο......κανε λιγη υπομονη....απο αυγουστο και μετα ειναι κομπλε
Κάνει η Ιωάννα Golden shower? Δέχεται δηλαδή?Έχει και άλλες αρετές που προσφέρει η Ιωάννα για να δοκιμάσεις. Διαφορετικά αν δεν σου αρέσει μην σε νοιάζει το τι κάνουν οι άλλοι και γιατί την επιλέγουν. Προφανώς κάτι βρίσκουν.
Alexandra 27Γνωρίζει κανείς αυτή εδώ
Αυτο κάνει
Alexandra27 (κάποτε) , τώρα 50 πρέπει να είναι. Εχει φουσκώσει και τα χείλια, δεν βλέπεται.Γνωρίζει κανείς αυτή εδώ
Δεν την ξέρω την κυρία , αλλά ένα γαμησι της το έριχναΓνωρίζει κανείς αυτή εδώ
Κεσκεσε ΑλεξάνδραAlexandra 27
Δεν το γνωρίζω αυτό. Ρώτησε την ίδια.Κάνει η Ιωάννα Golden shower? Δέχεται δηλαδή?
Κεσκεσε Αλεξάνδρα
Αμα αυτή είναι 34 όπως ισχύριζεται …………..Λία ανεξάρτητη συνοδός
ήΕιμα η λια σας περιμενω να περασουμε ομορφα μια ωρα με καβλα και σεξ ξεκιναω 10 το πρωι με 20.00 το βραδυ το δωρακι μου ειναι 50 ευρω την ωρα 2 φορες σεξ ελευθερο στοματικο δεν κανω πρωκτικο ραντεβου σε ξενοδοχειο μπιλ - πριβε και 60 ευρω την ωρα σε δικο μου χωρο ... πολλα πολλα φιλια 6984142582kanesex.com
Σταμάτα ρε συ και θέλουμε να ετοιμαστούμε για γερή μάσα απόψε που έχει τους αγώνες...Golden shower και μαλακίες!
Γιατί δε το λέτε κατούρημα δηλαδή;
Ρε τι ανωμαλία υπάρχει στο κόσμο, πόσα απωθημένα!
Γιατί δεν κατουράτε τα πόδια σας να έχετε διπλή ευχαρίστηση;
Ρε για πόσο Brown shower και με γαστρεντερίτιδα είστε μερικοί!
Κανένα άλλο βίντεο;;Γνωρίζει κανείς αυτή εδώ
54 μπορεί...Αμα αυτή είναι 34 όπως ισχύριζεται …………..
Φίλε δυστυχώς ζούμε στην εποχή του εξωραϊσμού των λέξεων και άμα μιλήσεις με το πραγματικό όνομα κάθε ανωμαλίας - ανισορροπίας, θα στην πέσουν όλοι. Έτσι το ξεκώλιασμα έγινε αυταρχικό, το κατούρημα Γκόλντεν σαουερ και ούτω καθεξής. Αλλά τι να πεις!!Δεν μπορώ όταν βλέπω τέτοιες μαλακίες!
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Άμα θες πες μας και τιμή για μια ώρα δύο εκτοντωσεις και αν είναι όμορφη στο πρόσωπο γιατί αναφερθηκες μόνο στο σώμα.Επειδή είχα μιλήσει για την κοπέλα πριν αρκετό καιρό, πολλοί μου στέλνετε μηνύματα, ακόμα(!) .Μωρό μου σε περιμένω στον διακριτικό μου χώρο
Με λένε Λάουρα, έχω ύψος 1,75 και 62 κιλά. Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες μου διαθέτω λεπτό σώμα σε συνδυασμό με καμπύλες και πεταχτό κώλο με μαύρα μακριά μαλλιά. Περιοχή Νέος Κόσμος Μου αρέσει το σεξ και στο κρεβάτι μου γίνονται όλα τα παιχνίδια που μπορείς να φανταστείς. Με ένα τηλεφώνημα...kanesex.com
Να πω λοιπόν:
Στην κοπέλα έχω πάει 6-7 φορές.
Ήταν στανταράκι για εμένα που δε ζητάω extreme καταστάσεις και οικονομική.
Είναι πάρα πολύ καθαρή!
Ψηλή, αδύνατη ,όχι skiny.
Περίπου 40 (τόσο μου είπε αλλά και τόσο μοιάζει), μικρό βυζί με ρώγα που βγάζει μάτι και γενικά καλό σώμα και εμφανίσιμη στο πρόσωπο. Όλα αυτά είναι υποκειμενικά βέβαια.
Μία ώρα, sex και μασάζ καλό .
Στην αρχή λίγο ψυχρή ή καλύτερα, επιφυλακτική θα έλεγα.
Μετά τα 2-3 ραντεβού αφέθηκε σε γλυψίματα, 69 και φιλιά με γλώσσα (δύσκολα τα δίνει!), προσέχει πολύ!
Χώρος πολύ καλός και καθαρός.
Είναι και μία φίλη της μαζί αλλά δεν τη βλέπεις ποτέ, αν δε θέλεις.
Οι φώτος καμία σχέση.
Ουκρανή αλλά πολλά χρόνια εδώ, μιλάει καλά ελληνικά και αυτή σηκώνει το τηλέφωνο (ήμουν παρών που απάντησε σε ένα-δύο τηλεφωνήματα και μάλιστα σε ένα από αυτά , μόλις το σήκωσε ο άλλος της είπε κατευθείαν "κώλο δίνεις;". Τον έβρισε, το έκλεισε και τον μπάναρε με τη μία.
Κοντά στο σταθμό Λαρίσης, αν δεν έφυγε από εκεί γιατί έχω καιρό να πάω.
Δεν την ξαναείδα γιατί κόλλησα αλλού, όχι για κάποιον άλλο λόγο.