Chrispap25
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2021
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
ξερει κανεις την moupourou απο το instagram και αν εχουμε πληροφορίες?
Έχουν ειπωθεί πολλά φιλαράκι για την συγκεκριμένη.. Δεν έχω προσωπική άποψη αλλά φαίνεται ότι παίρνει ουσίες και γενικά δεν θεωρώ ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς σύμφωνα και με αυτά που βλέπω στο instaξερει κανεις την moupourou απο το instagram και αν εχουμε πληροφορίες?
Ότι πεις. Πάρε ένα bonus από το φιλέτο για τα καλά σου λόγια.τυπε μου αυτο λεγεται χιουμορ λες να το λεω σοβαρα αφου ο τυπος πουλαει τρελα προσπαθω να δω μεχρι που θα το φτασει αχαχαχαα
Δεν ξέρω τι λέτε όλοι, αλλά η γκόμενα έχει κωλαρα!!!Ότι πεις. Πάρε ένα bonus από το φιλέτο για τα καλά σου λόγια.
Έχει δοκιμάσει κανένας η μόνο άσκοπη κουβέντα γίνεται?Ότι πεις. Πάρε ένα bonus από το φιλέτο για τα καλά σου λόγια.
Ότι πεις. Πάρε ένα bonus από το φιλέτο για τα καλά σου λόγια.
ενταξει τυπε το πιασαμε ειναι αληθινη η τυπισσα δεν ειναι μουφα η αγγελια σε πιστευω σε αυτο. Τωρα αν εισπρατεις και αμοιβη για το consummation εκει λιγο κολλαωΌτι πεις. Πάρε ένα bonus από το φιλέτο για τα καλά σου λόγια.
Να λέμε την αλήθεια εχει κ@λάρα, αν εχει και σουπερ φατσα, ειναι καλη περιπτωσηΌτι πεις. Πάρε ένα bonus από το φιλέτο για τα καλά σου λόγια.
θα παρουν bonus και κονδυλωματα και σμν οπως περυσι που την πηρε καποιοςΌτι πεις. Πάρε ένα bonus από το φιλέτο για τα καλά σου λόγια.
Το τούμπανο που γράφει ο παραπάνω απο το γραφείο που ζητάνε 120 με 130 ευρώ το ραντεβού και οι κοπέλες παίρνουν δικά τους 50 ευρώ εκεί κολλάς??ενταξει τυπε το πιασαμε ειναι αληθινη η τυπισσα δεν ειναι μουφα η αγγελια σε πιστευω σε αυτο. Τωρα αν εισπρατεις και αμοιβη για το consummation εκει λιγο κολλαω
Εσύ που γράφεις fake news. Από που την ξέρει ο φίλος σου?θα παρουν bonus και κονδυλωματα και σμν οπως περυσι που την πηρε καποιος
χρονια στο κουρμπετι φιλος
τι φετος ρε φιλε?Εσύ που γράφεις fake news. Από που την ξέρει ο φίλος σου?
Αφού φέτος ξεκίνησε για πες μας. Επίσης αφού την έχει πάρει να μας πει αν έχει τατουάζ και που είναι χαρακτηριστικό άμα δεν απαντήσεις σημαίνει ότι είσαι μεγάλος ψεύτης.
Βλέπεις κανένα tattoo?
Πάρε και εσύ bonus φώτο από το φιλέτο.
ποια φακα ρε φιλος???Βλέπεις κανένα tattoo?
Πάρε και εσύ bonus φώτο από το φιλέτο.
Κορμι θανατηφορο!!Πάρε και εσύ bonus φώτο από το φιλέτο για τα καλά σου λόγια.
ποια φακα ρε φιλος???
θες να σου στειλω φωτο τις αληθινες και με προσωπο γτ προκαλεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μην βαζεις επεξεργασμενες
Θα κάνεις και διαφήμιση δωρεάν.ποια φακα ρε φιλος???
θες να σου στειλω φωτο τις αληθινες και με προσωπο γτ προκαλεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μην βαζεις επεξεργασμενες
δεν προμοταρω εγω φιλοςΘα κάνεις και διαφήμιση δωρεάν.
Αν τις έχεις βάλε της εσύ.δεν προμοταρω εγω φιλος
εσυ προμοταρεις οποτε βαλες αληθινες της φωτο
δεν την καιω την κοπελα φιλος να βαλω αληθινες τηςΑν τις έχεις βάλε της εσύ.