ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σκαει οπου θελετε σε οποιο σημειο του πλανητη!!!!!!!!!!!!!!!
Υποθέτω ότι χρειάζεται gps για να βρεις την τρύπα.
σκαει οπου θελετε σε οποιο σημειο του πλανητη!!!!!!!!!!!!!!!
και πες ό,τι τη βρήκες..δε θα φοβάσαι μη σε ρουφήξει???για πολύ ειδικά γούστα..Υποθέτω ότι χρειάζεται gps για να βρεις την τρύπα.
μα ποιος εισαι.....ο μαιτρ του τζαμπα..............ρε κοψτε τις παπαρολογιεςΚαλησπερα φιλε μου.λογο δουλειας δεν μπαινω τοσο ταχτικα.λοιπον η κυρια ειναι η γνωστη ρανια εχω γραψει και πιο παλια για αυτην.ειναι 50 αρα ψηλο μιλφ ασχημη δεν θα την ελεγες αλλα για να δωσεις 80 σε αυτην δεν λεει.κοντο ψανθο μαλλι δεχεται μικρο εξευτελισμο οπως ξυλο στα κοκλομερια της την βαζεις στα 4 να κανει τον σκυλο και αν στο τελος του ραντεβου γουσταρεις πιες λιγο παραπανω νερο κατα την διαρκεια του ραντεβου αλλα και πιο πριν και φερτην στο μπανιο και κατουρησετην στο σωμα της...ολα αυτα μου στοιχησαν μονο 24 ευρω δηλαδη το δωματιο γιατι λευτα δεν εδωσα στο τελος αφου τησ ειπα οτι δεν μου αρεσε...απλα επιμενε να παμε ειχε λεει να γαμηθει 1 μηνα...οτι αλλο θες στην διαθεση σου για την θεια ρανια...
μα ποιος εισαι.....ο μαιτρ του τζαμπα..............ρε κοψτε τις παπαρολογιες
Καλησπερα φιλε μου.λογο δουλειας δεν μπαινω τοσο ταχτικα.λοιπον η κυρια ειναι η γνωστη ρανια εχω γραψει και πιο παλια για αυτην.ειναι 50 αρα ψηλο μιλφ ασχημη δεν θα την ελεγες αλλα για να δωσεις 80 σε αυτην δεν λεει.κοντο ψανθο μαλλι δεχεται μικρο εξευτελισμο οπως ξυλο στα κοκλομερια της την βαζεις στα 4 να κανει τον σκυλο και αν στο τελος του ραντεβου γουσταρεις πιες λιγο παραπανω νερο κατα την διαρκεια του ραντεβου αλλα και πιο πριν και φερτην στο μπανιο και κατουρησετην στο σωμα της...ολα αυτα μου στοιχησαν μονο 24 ευρω δηλαδη το δωματιο γιατι λευτα δεν εδωσα στο τελος αφου τησ ειπα οτι δεν μου αρεσε...απλα επιμενε να παμε ειχε λεει να γαμηθει 1 μηνα...οτι αλλο θες στην διαθεση σου για την θεια ρανια...
Αν ειναι αυτη δεν ειναι ασχημη παντως
ναταλι???για δωσε λινκ αδερφε γιατι εγω δεν το εχω τσεκάρει το τεμάχιο αυτο!!!Αυτη την Natali απο το μαμπα την εχει παρει κανενας αλλος;Μου εστειλε νεα φωτο μισογυμνη και φαινεται καλο κομματι.Αλλα οχι για 100+20 που ζηταει.Με εχει τρελανει στα μηνυματα ποτε θα την παρω.Εχουν πεσει κεσατια φαινεται
τι παίζει ρε παιδια μ αυτο το mamba ? ? ? πρωτη φορά το βλέπω...
είναι στυλ φάτσεμπουκ ? ? ή είναι τάνες όλες ? ? ?
αυτο ειναι απο γραφειο συναγωνιστή...ελπιζα σε καποιο τηλεφωνο προσωπικό καβάτζας.οποιος εχει και θέλει ας μου το στείλει με πμ.ευχαριστώ πάντως seminole!!!
Λοιπον μεγαλε παπαρολογιες δεν λεω σε καμια περιπτωση...δεν με ξερεις αλλα τοσα εδωσα αν δεν πιστευεις σου στελνω το τηλ τησ τυπισας να μαθεις ποσα πηρε και αν μετα απο αυτο με ξαναπηρε τηλ...δεν ειμαι ουτε κοροιδο να τα σκασω στην τρελη ουτε τιποτα ...πηδημα ηθεε και το πηρε με οτι λευτα ειχα επανω μου...οκ???μα ποιος εισαι.....ο μαιτρ του τζαμπα..............ρε κοψτε τις παπαρολογιες
για αυτιν λες ?