Ποια είναι η Νικόλ?
Έχεις pmΠοια είναι η Νικόλ?
Ποια είναι η Νικόλ?
Έχεις pmΠοια είναι η Νικόλ?
εδω εισαιΤώρα την πείρα τηλ πολύ απότομη
100€ λέει μια ώρα χωρίς πρωκτικό
Εσύ είσαι πολύ αδελφός μάγκα μου..άπειρο σεβας!Φίλε προφέσορα δεν μπερδεύτηκες θυμάμαι και εγώ ότι κάποιο παιδί εδώ μέσα είχε αναφερθεί ότι είχε αλλάξει το τηλέφωνο της (για την κατερινα Μαμπα ).Να είσαι καλά (προσπαθώ να το βρω που έχει γραφτεί αλλά δεν το βρίσκω ).Εν πασει περίπτωση έχω το τηλέφωνο (οποίος θέλει του λέω ).
Έχεις ίσως βυζάρεςΕμένα γτ με παραθέτεις βρε τύπε;
70 δεν ήταν η τιμή παλιά? Όπως και να έχει, η διαφορά του 10αρικου είναι μικρή, άσε που με τη συμπεριφορά της στο "επιστρέφει πίσω".δεν εχει αλλαξει τηλεφωνο φιλε,το ιδιο εχει.
εδω ειναι Αθηνα.
συναντηση προ ολιγων ημερων λοιπον με το Κατερινακι.
ειχαμε πολυ καιρο να βρεθουμε.
σαν να μην εχει περασει ο χρονος απο πανω της.
διαχρονικα καλο σερβις,ωραιο αδυνατο πετιτ κορμι,προθυμη στον αγωνα,δεν αρνειται τιποτα εκτος αναλ,φιλαει ομορφα και ζεστα,εχει καλο στοματικο με τελειωμα εντος στοματικης κοιλοτητας,που στην περιπτωση μου τα εφτυσε αμεσως λογω παραγωγικοτητας στο πρωτο βολι
ακολουθησε επειτα απο το διαλειμμα και ο δευτερος γυρος οπου και συμμετειχε ενεργα σε ολες τις στασεις που αλλαξαμε, μην κλεβοντας χρονο και θα ακολουθουσε και τριτος,αν δεν βιαζομουν να παω σε αλλη επαγγελματικη υποχρεωση που ειχα στην περιοχη.
η τιμη στα 80€/h την θεωρω πολυ τιμια για την εποχη μας και αρκετα vfm,συγκρινομενη με αλλες ανεξαρτητες κοπελλες, της ιδιας ηλικιας και προσφερομενου σερβις.
τοσες ερωτησεις εκανες και απο ενημερωση τελικα...μαντολες..ρε μπας και εισαι ..αυτη με τις βυζαρες?Μόλις γύρισα παιδια μου καλή είναι τίμια κ ωραίο κορμί..φάτσα μέτρια..σώμα ωραίο με βυζάρες τρομερές
σας είπα σώμα καλό με βυζάρες.. μέτρια φάτσα..στα 100 η ώρα καλή συμμετοχήτοσες ερωτησεις εκανες και απο ενημερωση τελικα...μαντολες..ρε μπας και εισαι ..αυτη με τις βυζαρες?
Καλη πιπα;Βαθια;σας είπα σώμα καλό με βυζάρες.. μέτρια φάτσα..στα 100 η ώρα καλή συμμετοχή
Καλη πιπα;Βαθια;
Τα παιρνει στο στο στομα;Τα καταπινει;
Φιλια δινει;
Γαμιεται διχως αυριο;
Αυτα πρεπει να μας πεις