Αναφέρω προσωπική άποψη, δε λέω, έχει ωραίο σώμα, αλλά προσωπικά θέλω όλο το πακέτο, ειδικά στα χρήματα που ζητά. Από κει και έπειτα, οκ, αν σουλουπωθεί λιγάκι, αφαιρέσει σκουλαρίκια στο πρόσωπο, φροντίσει λίγο το μαλλί να μην είναι λες και βγήκε από punk festival, κλπ. τρώγεται.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γενικότερα η γκόμενα έχει goth/punk/metal/techno στυλάκι έξω, ενώ το έπαιζε/παίζει και αφέντρα εδώ επάνω. Και οκ, για την ηλικία της και τα παιδιά που συναναστρέφεται μαγκιά της, για μένα π.χ. που θέλω κάτι εμφανίσιμο και γενικότερα να μη δίνει στόχο, είναι no go, μόνο και μόνο για το κεφάλι της.
Άρα εσυ θες max 4€, φθηνός είσαι. Το άλλο το γυφτάκι, γιατί αν δείτε καλά γυφτάκι είναι, θέλει 60 γαμω τον αντιχριστό της... Βέβαια σίγουρα ένας ανά δυο μέρες το λιγότερο να πέφτει θυμα το βγάζει το μεροκάματο.
Την έχω δει από κοντά, δεν την έχω πάρει, αν είσαι οκ με το να βάλεις σακούλα στο πρόσωπο, γιατί δε βλέπεται (για τα δικά μου γούστα πάντα), τότε όρμα, αλλά προσωπικά ούτε κι αν ήταν η τελευταία γυναίκα στη γη.
Τυπε δεν εχεις καταλαβει οτι η φωτο ειναι ψευτικη την εχει παρει απο αλλου .Δηλαδη αυτη στην φωτο μπορει να ειναι μουναρος σε αυτο που θα δεις απο κοντα Αυτα
Τυπε δεν εχεις καταλαβει οτι η φωτο ειναι ψευτικη την εχει παρει απο αλλου .Δηλαδη αυτη στην φωτο μπορει να ειναι μουναρος σε αυτο που θα δεις απο κοντα Αυτα