Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.379
- Πόντοι
- 3.246
θα μπορούσα κι εγώ να έχω το τηλ της σε pm παρακαλώ;Μαρίνα 60, αλλά είναι δυσεύρετη η άτιμη!!
θα μπορούσα κι εγώ να έχω το τηλ της σε pm παρακαλώ;Μαρίνα 60, αλλά είναι δυσεύρετη η άτιμη!!
Πήγαινε στο νήμα που έχει εδώ ως Μαρίνα 60 και στην τελευταία ή προ τελευταία σελίδα το έχειθα μπορούσα κι εγώ να έχω το τηλ της σε pm παρακαλώ;
Τιμη δε θυμαμαι,φτηνη παντως.ηλικια 40+, υπηρεσιες ολα.Σωματοτυπος πολυ γυμνασμενη,τυπου μουσκουλα αντρικα με φλεβες ευδιακριτες να πετανεΕχεις καποιος τηλεφωνο απο νεραιδα;;;και πληροφοριες να μου πεις;;;ηλικια ;;υπηρεσιες;;τιμη;;
Την συνάντησα πριν μια εβδομάδα... Μια χαρά σε όλα της..... Και κωλο δίνει και δεν έχει μη αυτό όχι το άλλο.... 150 φουλ όλα τηλέφωνο μέσω InstagramΤιμη δε θυμαμαι,φτηνη παντως.ηλικια 40+, υπηρεσιες ολα.Σωματοτυπος πολυ γυμνασμενη,τυπου μουσκουλα αντρικα με φλεβες ευδιακριτες να πετανε
Η δευτερη εκτονωση +20+30 κλπΚαλημέρα σε όλους. Σημερινή συνάντηση με αυτή :
Ελληνίδα Ελπίδα 32 ετών (6986617512) - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
αγγελίες callgirl με νέες γυναίκες και milf, synodoi in Greece, aggelies sex για τρανσέξουαλ και gay στο χώρο τους.www.sexylist.gr
όπως στις φωτο λεία καθαρή επιδερμιδα, ωραία κωλάρα την οποία τίμησα, ωραίο στήσιμο, αντέχει στις ψηλές στροφές, ωραίες βυζάρες Νο 3 φυσικά, αλλά μόνο απαλά μου είπε, δηλαδή μόνο χάδια και γλυψιμο οχι ζούληγμα. Από πρόσωπο τίποτα το ιδαίτερο αλλά βλέπεται. Από Αρκαδία μου είπε οτι είναι, εμένα μου φάνηκε ψιλοαλβανίδα αλλά οκ. VFM στα 90 ευρώ με αναλ αλλά με μία εκτόνωση
Ιδιο νουμερο ομως?Ευχαριστούμε για τα φώτα συναγωνιστή , πάντως χθες η προχθές στην αγγελία ήταν με άλλο όνομα αλλά οκ ….!
Φιλε εχει περισσοτερα κιλα απο τις φωτο?Καλημέρα σε όλους. Σημερινή συνάντηση με αυτή :
Ελληνίδα Ελπίδα 32 ετών (6986617512) - SexyList Αγγελίες Σεξ Δωρεάν & VIP αγγελίες σεξ
αγγελίες callgirl με νέες γυναίκες και milf, synodoi in Greece, aggelies sex για τρανσέξουαλ και gay στο χώρο τους.www.sexylist.gr
όπως στις φωτο λεία καθαρή επιδερμιδα, ωραία κωλάρα την οποία τίμησα, ωραίο στήσιμο, αντέχει στις ψηλές στροφές, ωραίες βυζάρες Νο 3 φυσικά, αλλά μόνο απαλά μου είπε, δηλαδή μόνο χάδια και γλυψιμο οχι ζούληγμα. Από πρόσωπο τίποτα το ιδαίτερο αλλά βλέπεται. Από Αρκαδία μου είπε οτι είναι, εμένα μου φάνηκε ψιλοαλβανίδα αλλά οκ. VFM στα 90 ευρώ με αναλ αλλά με μία εκτόνωση
Τι τηλέφωνο ρε μαλακες ;Έχεις τηλ αδερφέ ; Δώσε σε pm αν θες
Ναι. Η δεύτερη εκτόνωση +30Η δευτερη εκτονωση +20+30 κλπ
Οχι. Όπως τη βλέπειςΦιλε εχει περισσοτερα κιλα απο τις φωτο?
μαλλον γραφειο,οι φωτο ειναι τυχαιες,παιζουν κ σε αλλες αγγελιες με αλλα τηλΚαλημέρα. Γνωρίζουμε τίποτα για την συγκεκριμένη;
ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΣΑ 6974139301 Ελενα
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ…. ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ..ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΗΔΟΝΗΣ Κ ΚΑΥΛΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩkanesex.com
Καλημέρα. Γνωρίζουμε τίποτα για την συγκεκριμένη;
ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΣΑ 6974139301 Ελενα
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ…. ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ..ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΗΔΟΝΗΣ Κ ΚΑΥΛΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ!ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩkanesex.com
Είμαι μελαχρινή...Καλημέρα σε όλους. Σημερινή συνάντηση με αυτή :
ιδιο κειμενο αγγελιας κ σε αλλες αγγελιες με αλλο τηλ,προφανως κανα γραφειακι η κανας μανατζερ αλβανος που δε ξερει να γραφει κ τα κανει ολα copy-paste χωρις να ξερει τι γραφει...Είμαι μελαχρινή...
Ρε τυπε πως ειναι οπως στις φωτο?
Οκ δεν φοραω τα γυαλια μου αλλα αυτη δεν ειναι μελαχρινη ειναι ξανθια στις φωτο.
Τι συναντησες τελικα?
Συνάντησα αυτή που είναι στη φωτο, καστανοξανθηΕίμαι μελαχρινή...
Ρε τυπε πως ειναι οπως στις φωτο?
Οκ δεν φοραω τα γυαλια μου αλλα αυτη δεν ειναι μελαχρινη ειναι ξανθια στις φωτο.
Τι συναντησες τελικα?
μαλλον επρεπε να πας για τζοκερ μετα...Συνάντησα αυτή που είναι στη φωτο, καστανοξανθη
Μάλλον. Πάντως ειλικρινά αυτή συνάντησα. Εχω κάνει περιγραφή πιο πρινμαλλον επρεπε να πας για τζοκερ μετα...