Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 12.920
- Πόντοι
- 4.496
Απο δευτερα που εμφανιστηκε δε ξαναεγραψε τιποτα.και ειναι και λυσσασμενη για σεξ.περιμενουμε.τελικα εστειλε το τηλεφωνο της σε κανεναν η Νινα?
Απο δευτερα που εμφανιστηκε δε ξαναεγραψε τιποτα.και ειναι και λυσσασμενη για σεξ.περιμενουμε.τελικα εστειλε το τηλεφωνο της σε κανεναν η Νινα?
Εννοείται και πήρε το αυτί μου ότι παίζει διπλό/τριπλό με Αννουλα Π. Φάληρο και Ήρα φοιτήτρια αρχιτεκτονικής.τελικα εστειλε το τηλεφωνο της σε κανεναν η Νινα?
μην τους βγει κανας Νινο μονο με τοση λυσσα να προσεξουν οι συναδελφοι.Απο δευτερα που εμφανιστηκε δε ξαναεγραψε τιποτα.και ειναι και λυσσασμενη για σεξ.περιμενουμε.
Λες να ναι ο νινο?μην τους βγει κανας Νινο μονο με τοση λυσσα να προσεξουν οι συναδελφοι.
Αν ειναι ο γνωστος Νινο θα "τραγουδησουν" ντουετο!μην τους βγει κανας Νινο μονο με τοση λυσσα να προσεξουν οι συναδελφοι.
Η καλύτερη στο σαητ όλο είναι...άλλη με 1700 μνμτ στο Viber δεν νομίζω να υπάρχει...άλλη που με το να της ακουμπάς την κλειτορίδα και να χύνει ποτάμια δεν νομίζω να υπάρχει και τόσο οικονομική....έχω κάνει 3 ραντεβού μαζί της....το τηλέφωνο δυστυχώς δεν μπορώ να στο δώσω...Καλησπέρα ομάδα αυτή η Ιωάννα 34 επειδή πήγα καμία 200αρια σελίδες πίσω κ διαβάζω μόνο γι αυτήν τόσο καλή είναι;;κ τόσο δύσκολη στην συνάντηση;;
Έχεις κανείς κάποιο λινκ ή φωτι να μου στειλει σε pm να την δω έστω η και τηλέφωνο μπας κ φανώ τυχερός στην συνάντηση μαζί της αφού προσπαθώ τόσες μέρες με την Paola UK κ δεν βρίσκω άκρη αλλιώς να μου προτείνετε κάποια άλλη τόσο δυνατή κ δοκιμασμένη από εμπειρίες
Σας ευχαριστώ
Δεύτερη λυσσάραμην τους βγει κανας Νινο μονο με τοση λυσσα να προσεξουν οι συναδελφοι.
Ήμουν γκέι και η Ιωάννα με έκανε άντρα με αρχίδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε τύποι, τι άλλο θα διαβάσω πια?
Καλησπέρα Έχεις τηλέφωνοκαλησπέρα σας είμαι η NinaKinky είμαι ανεξάρτητη ελληνίδα 21 ετών είμαι 1,77 και 90 κιλά φοιτήτρια στην Αθήνα από Αγρίνιο λυσσασμένη για σεχ γουστάρω να τα καταπίνω στείλε μου μηνύματακι
Γιατί αλλάξατε γνώμη καί θέτε τηλέφωνο;τελικα εστειλε το τηλεφωνο της σε κανεναν η Νινα?
εγω? ποτέ.Γιατί αλλάξατε γνώμη καί θέτε τηλέφωνο;
Δεν σάς τό δίνουμε κύριε νά πάτε αλλού.
Ρε παιδιά, μετά την Αννούλα από το παλαιό Φάληρο, τώρα αποκτήσαμε την Νίνα? Δεν το βλέπετε ότι κάποιο Τρολ παίζει πάλι? Μάλιστα το απολαμβάνει, βάζοντας στην εξίσωση μια υποτιθέμενη κοπέλα με αρκετά κιλά παραπάνω, μόνο και μόνο για να γελάει σε βάρος όσον τσιμπάνε!εγω? ποτέ.
πολλα τα κιλα γιε μου.
μα εγω ΔΕΝ το ζητησα.Ρε παιδιά, μετά την Αννούλα από το παλαιό Φάληρο, τώρα αποκτήσαμε την Νίνα? Δεν το βλέπετε ότι κάποιο Τρολ παίζει πάλι? Μάλιστα το απολαμβάνει, βάζοντας στην εξίσωση μια υποτιθέμενη κοπέλα με αρκετά κιλά παραπάνω, μόνο και μόνο για να γελάει σε βάρος όσον τσιμπάνε!
Περιμένετε να δείτε κάποια κίνηση από την υποτιθέμενη ενδιαφερόμενη πριν αρχίσετε να γεμίζετε το νήμα με παρακάλια για το τηλέφωνο.
Θα ντυθώ κυνηγός με την καραμπίνα και εσύ λαγουδάκι ; τι λες κρυφοπουτανακι;Θα έχεις πάει πρώτα για τρέξιμο?
Κάνεις dress code?
...εχει εξαρση η λυσσα αφου! Εχουν γαμ΄θει να κανουν ριψεις με εμβολιακα δολωματα για την λυσσα αλλα οπως φαινεται εδω στο Μπου εχουν ολες τους ομπρελεςΔεύτερη λυσσάρα
στο σαη
Θερμό χειμώνα προβλέπουν οι μετεωρολόγοι
Μου απαντησε οτι....... το μετανιωσεμα εγω ΔΕΝ το ζητησα.
απλως ρωτησα αν το ελαβε κανενας για να μας πει αν οντως ειναι υπαρκτη ή οχι.
Εντάξει πατέραεγω? ποτέ.
πολλα τα κιλα γιε μου.
Έχεις πληροφορίες εκ των έσω?Θα ντυθώ κυνηγός με την καραμπίνα και εσύ λαγουδάκι ; τι λες κρυφοπουτανακι;
Στείλε μήνυμακαλησπέρα σας είμαι η NinaKinky είμαι ανεξάρτητη ελληνίδα 21 ετών είμαι 1,77 και 90 κιλά φοιτήτρια στην Αθήνα από Αγρίνιο λυσσασμένη για σεχ γουστάρω να τα καταπίνω στείλε μου μηνύματακι