eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.433
- Πόντοι
- 1.056
Στο checklist Δεν μου βγάζει κάτι, μάλλον θα είναι καμιά απ τα παλιά τι να σου πωΣε viber αλλά δείχνει μια καρδούλα
Στο checklist Δεν μου βγάζει κάτι, μάλλον θα είναι καμιά απ τα παλιά τι να σου πωΣε viber αλλά δείχνει μια καρδούλα
Μαγδα19Μάγκες θυμάμαι κανείς σε ποια ανήκει το τηλ 6944812219 γιατί το έχω αποθηκευμένο και δε το χρησιμοποίησα ποτέ το έβαλα και Google αλλά δε βγάζει κάτι;
Το παλιό ή το καινούριο;Μαγδα19
130??Liliana Πολωνέζα δυνατό προγραμμα και με Anal !
Ειμαι μια γυναικα 37 χρονων απο Πολωνια και ηρθα εδω για εσενα!!! Το ύψος μου είναι 1,65 53 κιλα με υπεροχο προσωπο κοντα ξανθα μαλλια φυσικο στηθος και απιστευτη κωλαρα! Το μουνακι μου ειναι ετοιμο να σε κανει να τελειωσεις και αν εισαι ωριμος και σοβαρος θα χαρεις και το στενο κωλαρακι μου...kanesex.com
Επιτέλους έγινε η συνάντηση μετά από καιρό που προσπαθώ.
Η κοπέλα είναι πιο αδύνατη από πρίν ένα χρόνο περίπου που δούλευε και την συναντούσα συχνά.
Πεντακάθαρη πραγματικά
Υπηρεσίες όπως και τότε που είχα γράψει κριτική.
Ωραίος σφιχτός κώλος με απίστευτη αίσθηση όταν τον γ@μας αλλά επειδή είναι αρκετά σφιχτός στην αρχή θέλει προσοχή και σιγά σιγά ώστε μετά από λίγο να τον πηδήξεις όπως θέλεις ακόμα και δυνατά αντέχει στην συνέχεια.
Συνάντηση στο Exis hotel με 17€ μια ώρα 2 φορές.
Για εμένα αρκετά καλό ραντεβού όπως και τότε.
Είχε βάλει για μια βδομάδα 80€ φουλ πρόγραμμα και επειδή είμουν παλιός συχνός πελάτης της μου το έδωσε στα 100 το ραντεβού
να ειχε και τηλ καλα θα ητανΚαλημέρα. Ξέρουμε τίποτα εδώ παιδιά?
Ναι δεν έχει κάτι δυστυχώς. Ελπίζω να απαντήσει σε μήνυμα που έστειλα, αλλά μέχρι τώρα τίποτα. Για αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος τίποτα και αν αξίζει να ασχοληθώ καθόλουνα ειχε και τηλ καλα θα ηταν
Ευχαριστώ πολύ, η magda19 φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον περίπτωση.......ελα μαγκα, καλημερα! Θα σου προτεινα την @Anna24 & Μαλβινα (@DiorPoison ) , κοριτσαροι και οι δυο, δοκιμασμενες κ απο υπηρεσιες κορυφη!!
Επισης αλλες δυο που ΔΕΝ εχω παρει ακομη, αλλα θα δοκιμασω σε μερικες ημερες που θα κατεβω Αθηνα, ειναι η @Amelie & @magda19 . Μου φαινονται τρελα καβλακια κ οι δυο!
Αυτα, ελπιζω να βρεις κατι που να γουσταρεις!
Η Νικολ η ψηλή είναι πολύ καλή σε υπηρεσίες αλλά αρκετά pse. Η άλλη (με μακριά μαλλιά) καλή αν και λίγο στημένη σε όλα. Η Αριάδνη μου άρεσε αλλά δύσκολα την βρίσκειςΜε τις άλλες που αναφέρεις δεν έμεινες ικανοποιημένος;
να ειχε και τηλ καλα θα ηταν
Troll είναι.Όπου δεν υπάρχει τηλέφωνο μακρυά
Δεν θα τη βρεις σε βάρδια. Η καταχώρηση είναι ως ανεξάρτητη call girl και από ότι λέει κάνει μόνο outcall.Δεν την έχει σε καμία βάρδια
Έχεις προσπαθήσει παιχτουρα? Τι παιχνίδι παίζει?Troll είναι.
Anna24 για ποιο άμεσο ραντεβού αλλά αν θες μια κοπέλα που της αρέσει το προκτικο πολύ Ιωάννα34 θα πρέπει να κάνεις υπομονή αλλά δεν θα το μετανιώσεις!!!Καλησπέρα σε όλους,
Είναι το πρώτο μου ποστ παρόλο που παρακολουθώ εδώ και καιρό το μπου.
Θέλω βοήθεια για το επόμενο ραντεβού
Έχω πάρει ως τώρα, Αριαδνακι, Μαρία Μολδαβη, και τις 2 Νικόλ. Η Αριαδνακι ήταν τοπ σε όλα αλλά το θέμα με το delay με κάνει να κοιτάω αλλού.
Συνήθως όταν μου αρέσει η κοπέλα γίνομαι θαμώνας για μερικούς μήνες γιατι μου αρέσει η οικειότητα και να μην έχει τόσο το pse
Κάτι σε petite θα ήταν ιδεατό...
Καπου εχει αναφερθει παλιοτεραΑλάνια έχει δοκιμάσει κανεις αυτή ;;είμαι η ίδια όπως με βλέπεις 100% 100 Ιωάννα 24 ετών
Έλα να κάνεις τη φαντασία σου πραγματική, μην το σκέφτεσαι δεν θα μετανιώσεις! κάλεσε με στο 6934302285 σε περιμένωkanesex.com
Εγγραφή εχθές μαι 2 posts. Good luckΠως κλείνουμε ραντεβού με Ιωάννα34;