Καλημέρα. Συμπλήρωσε 5 μηνύματα, για να μπορείς να ανοιξεις δικό σου νήμα.Καλησπέρα κι από εμένα!
Αν έχεις αγγελία βάλε το link και πες μας πληροφορίες για εσένα. Μπορείς βέβαια να τα βάλεις στο profile σου. Και καμιά photo, καλό θα ήταν.
Καλημέρα. Συμπλήρωσε 5 μηνύματα, για να μπορείς να ανοιξεις δικό σου νήμα.Καλησπέρα κι από εμένα!
Οτι εχει ψευτικες φωτογραφιες, ομως δεν μας ειπες.δεύτερη συνάντηση με την συγκεκριμένη κυρία. Είναι αρκετά φιλική αν και πιστεύω οτι με κάποιους θα ειναι Ξινή, έχει φοβερό σώμα αν υπολογίσεις ότι πρέπει να ειναι τουλάχιστον 50 αλλά πραγματικά το σώμα της θα το ζήλευαν και 20 Χρονες. Το πρόσωπο είναι κάπως σπασμένο αλλά εντάξει μια χαρά ειναι. Στα του αγώνα παίξαμε 2 γύρους με 100 ευρώ σύνολο. Κάναμε και ένα μασάζ αλλά οκ δεν πας για μασάζ, έχει τρομερό μουνακι καθαρό και ωραία βυζακια, στημένη στα 4 ειναι σούπερ και γουστάρει να περνάει καλά. Ίσως να την ξαναδώ …
Επειδή υπάρχει άλλη μια Μάρτα έβαλα και φωτό της αγγελίας.
Δεν ειναι πάντα Αθηνα
Έχει όντως;! Εεεε τότε ναι το πιο σημαντικό δεν ειπώθηκε!Οτι εχει ψευτικες φωτογραφιες, ομως δεν μας ειπες.
κανε αντιγραφη τις φωτογραφιες της στο tineye, και θα δεις αποτελεσματα πολλα. με ενοχλει οτι μας περνανε για χαζους.Έχει όντως;! Εεεε τότε ναι το πιο σημαντικό δεν ειπώθηκε!
Σωστός!!! Thanks!κανε αντιγραφη τις φωτογραφιες της στο tineye, και θα δεις αποτελεσματα πολλα. με ενοχλει οτι μας περνανε για χαζους.
Έχεις δίκαιο γιατι η φωτογραφια που εχει στο προφιλ της μουφιζει ....Καλημέρα. Συμπλήρωσε 5 μηνύματα, για να μπορείς να ανοιξεις δικό σου νήμα.
Αν έχεις αγγελία βάλε το link και πες μας πληροφορίες για εσένα. Μπορείς βέβαια να τα βάλεις στο profile σου. Και καμιά photo, καλό θα ήταν.
Μίλησα μαζί της μέσω Viber αλλά λέει θέλει κατάθεση για να κλείσουμε το ραντεβούΑνεξάρτητες σε Αθήνα - Συνοδοί και Πουτάνες | Etaires Για το Κατερινάκι με τις ωραίες φώτο στα 30ε ξέρουμε τίποτα?
Την κατάθεση που την θέλει? Ελβετία?Μίλησα μαζί της μέσω Viber αλλά λέει θέλει κατάθεση για να κλείσουμε το ραντεβού
Μάλλον την Αννούλα από το Π. Φάληρο λες!!!!Εγώ ξέρω μια 20χρονη, σούπερ κορμάκι, βυζάρες, κωλαράκι ποίημα, η οποία έρχεται και σε βρίσκει και στου βοδιού το κέρατο και κάθεται ολόκληρο το βράδυ και πρόγραμμα τα πάντα όλα. Ορθοκωλομπρούμητο και χτυπητό στα στήθια με λίγα λόγια. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι μόνο μία: 100€ στο λογαριασμό μου, 3 ώρες πριν την επιθυμητή ώρα συνάντησης. Μετά την φέρνω εγώ και άμα προκύψει κάθομαι και ρίχνω και εγώ ένα κεφαλάκι στο φούρνο... pm για λογαριασμό κτλ
Και με αληθινες φωτογραφιες ...Απατη ακουω! Παράξενο! φαίνεται τόσο λογικο ένα 24χρονο να έρχεται όπου θέλεις στην Αθήνα να γαμηθει για 30 ευρώ που είναι λιγότερα από το κόστος μετακίνησης.
Σωστός!!! Thanks!
Δεν το ήξερα ότι είναι ψεύτικες, γιατί οι φωτογραφίες της με την πραγματικότητα δεν θα έλεγα ότι έχουν ιδιαίτερες διάφορες. Ίσως το στήθος της είναι λίγο ποιο μικρό… ίσως.Οτι εχει ψευτικες φωτογραφιες, ομως δεν μας ειπες.
Ερχετε σε ξενοδοχείο μονο . Τη φέρνει ο αντρας της με το αμαξι και περιμένει στο παρκινγ. Δεν κάνει πολλά ραντεβού. Δεν θα ξαναπάρω. Δεν ήταν του γούστου μουΕχει δικο της χωρο?
Είναι Ελληνίδα. Πρέπει να είναι στα 40Την εχει συναντησει κανενας?μ δηλωσε ελληνιδα 35αραΚαυτή ξανθιά
Φλογερή αισθησιακή ανεξάρτητη Ελληνίδα για καθαρούς ευγενικούς άντρες στείλτε μήνυμα Viber 6907983751kanesex.com
Καλησπέρα Χρυσόστομος από ναξο μήπως έχεις κανένα τηλέφωνοΠαιδες υπαρχη μια irini απο ρωσια καπου καλλιθεα αν θυμαμαι καλα στο 40ρι χωρις κωλο χωρις να κοιταει ρολοι. Καθεται ανετα ενα 2ωρο αν δεν εχει ραντευου καπακι μετα απο εσενα. Ειδικα προς το τελος βαρδιας. Αλλα πρωσοχη καθως δεχεται και ακαποτα αβερτα απο το δευτερο ραντευου.
Το θεμα που θελω να ρωτησω επιδη δε μπορω ακομα να κανω thread δικο μου ειναι το εξης
Με ειχε γνωριση σε ενα κυκλο με ανεξαρτητες 50ρες ουκρανες και ρωσιδες του 40ευρου και 50ρικου επισης ακαποτα κλπ.
Θελω να μου πειτε τι παιζει με αυτες σαν ποιο εμπειροι απο εμενα.
Οι τυπισσες ειναι φαση σου δινω 40-50ευρω γαμιομαστε 1-2 ωρες και μετα πας και για φαι αν θες μαζι τους σε μπουζουκια κλπ.
Τι παιζει με αυτες? Ακαποτα ας πουμε με ανεση, και δευτερον να βγαινουν και μαζι σου? Και φυσικα απειρο κουτσομπολιο για τους πελατες τους. Αυτο το μοτιβο ισχυει για 4-5 που ειχα δοκιμαση και την εκανα ελαφρα λογω του οτι ολες κανανε ακαποτα.
Σε μια 55ρα μιλφ αδυνατη σαν την αννα-590 του 50ρικου χωρις καποτες μου ηρθε ευτυχως ειχα εγω. Κουβεντα απειρη, για κλαμπ φαγητα και ποτα κλπ κλπ.