seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.661
- Πόντοι
- 736
Ακριβώς για αυτό λέω. Είναι δικά της υγρά, και αυτό θέλει να τονίσει, ότι είναι καυλιάρα.
Αυτό είδα, μπορεί να κάνω και λάθος...
Ακριβώς για αυτό λέω. Είναι δικά της υγρά, και αυτό θέλει να τονίσει, ότι είναι καυλιάρα.
Εγώ αυτό το μουνι και να με πλήρωνες δεν το έγλειφα
Βρωμόμουνο
εχει ξαναναφερθει αλλα που να το δειτε....Ξέρουμε κάτι για εδώ?Σε περιμένω μου τα δώσεις ολα
Είμαι η Αννα καυλιαρα και πολύ παιχνιδιάρα στο κρεβάτι κάνω φουλ πρόγραμμα χωρις ταμπου και πολύ ορεξατη για σεξ στειλε μηνυνα για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές στο χώρο που εσύ επιλέγεις θα σε τρελανω με τα κόλπα μου στο κρεβάτι σουkanesex.com
Φίλε Πάνο δυστυχως μέσα σε όλες αυτές τις σελίδες κάτι θα μας ξεφύγει... Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντωςεχει ξαναναφερθει αλλα που να το δειτε....
λοιπον το προφιλ ειναι ψευτικο δεν υπαρχει καν κοπελα πουστρακι κρος ειναι κ αν αποθηκευσετε το προφιλ κ το παρατηρησετε σε καμια βδομαδα δυο θα εχει αλλες αγγελιες διαφορετικες τελειως....
Ok Ευχαριστώ πολύΛό
λα
Να
Ένα
Μή
λο
Τι συμβουλές θέλεις ακριβώς φίλε μου ?
Διάβασε , υπάρχει άπειρο υλικό .
Κάτι που θα θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον ρωτάς συγκεκριμένα .
Οκ Ευχαριστώ πολύΛό
λα
Να
Ένα
Μή
λο
Κατεβαίνει σιγά σιγά το κορίτσι προς την Αθήνα.
Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κομοτηνή, Κέρκυρα, Ιωάννινα ... και πάει λέγοντας ...
Το Σεπτέμβριο αναμένεται ... στην Αθήνα.
Ότι δηλαδή έχει απομείνει από την αρχική Helen.
Υ Π Ο Μ Ο Ν Η . . .
Έχει απειρο υλικό για όλα τα γούστα. Θέλει μελέτη εδω . ΕυχαριστώΛό
λα
Να
Ένα
Μή
λο
Ισχύει φίλε...
Έτσι ακριβώς.Επικοινωνία μέσω instagram, συνάντηση στο bill. Πρόσωπο της αρεσκείας μου, ξανθό μαλλί, μπλε μάτια, ανοικτής απόχρωσης δέρμα. Σώμα, ότι στη φωτό. Μου άρεσε ιδιαίτερα ότι: είχε υγρανθεί και στους 2 γύρους από τα φιλιά (πριν καν αρχίσω να γλύφω), εκείνη γλύφει τα πάντα όλα, ο 2ος γύρος ξεκίνησε γρήγορα με δικές της ενέργειες (ευτυχώς, γιατί λόγω ηλικίας η 2η ολοκλήρωση απαιτεί και χρόνο). Δεν ρώτησα καν για πρωκτικό. 100 €. Θα ξαναδοκιμάσω
Κατρινα 6988675962, είμαι εδώ να σε κάνω να νιώσεις τέλεια ηδονή. | Etaires
Είμαι η Κατρινα, μια βελούδινη 23χρονη ξανθια συνοδός με ολόλευκο δέρμα και όμορφο λεπτο κορμάκι. Είμαι εδώ μόνο για παρτη σου, και έχω πολύ ωραία...www.etaires.gr
Έχει κανείς γνώμη για εδώ?
Για την δευτερη τη Ρωσιδαρα Hellinna νομιζω ειχε αναφερθει παλιοτερα οτι ειχε δικο της χωρο καπου στο Νεο κοσμο, ηΝεα Σμυρνη με καλες κριτικες, αν θυμαμαι καλα ειχα μιλησει και μαζι της!
Πάνο, γενικά πολλά προφίλ είναι έτσι εκεί... Μάλλον θα παίρνουν τίποτε λεφτά για να προμοτάρουν κοπέλες και για αυτό αλλάζουν. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν αποκλείω ή αμφισβητώ αυτό που λες, περί κάπου cross. Ακόμα και σε αυτό το κομμάτι δυσκόλεψε η φάση.εχει ξαναναφερθει αλλα που να το δειτε....
λοιπον το προφιλ ειναι ψευτικο δεν υπαρχει καν κοπελα πουστρακι κρος ειναι κ αν αποθηκευσετε το προφιλ κ το παρατηρησετε σε καμια βδομαδα δυο θα εχει αλλες αγγελιες διαφορετικες τελειως....
ειχα επικοινωνησει με την αγγελια κανα 2μηνο πριν κ επειδη δε μου τα λεγε καλα το εκοψα αλλα ειχα κρατησει το προφιλ σωσμενο στα αγαπημενα,το τσεκαρα λιγες μερες μετα κ ελεγε προφιλ για κρος με αγγελιες για κρος..λιγες μετα ξαναεγινε αννουλα κ σε καποια φαση εγινε παλι απλα παθητικος που εψαχνε πουτσα!..τωρα προφανως εγινε ξανα αννουλα..Πάνο, γενικά πολλά προφίλ είναι έτσι εκεί... Μάλλον θα παίρνουν τίποτε λεφτά για να προμοτάρουν κοπέλες και για αυτό αλλάζουν. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν αποκλείω ή αμφισβητώ αυτό που λες, περί κάπου cross. Ακόμα και σε αυτό το κομμάτι δυσκόλεψε η φάση.
Μεθοδικός.Μπράβο. Γενικά ναι, υπόπτα όλα αυτα.ειχα επικοινωνησει με την αγγελια κανα 2μηνο πριν κ επειδη δε μου τα λεγε καλα το εκοψα αλλα ειχα κρατησει το προφιλ σωσμενο στα αγαπημενα,το τσεκαρα λιγες μερες μετα κ ελεγε προφιλ για κρος με αγγελιες για κρος..λιγες μετα ξαναεγινε αννουλα κ σε καποια φαση εγινε παλι απλα παθητικος που εψαχνε πουτσα!..τωρα προφανως εγινε ξανα αννουλα..
αν προωθουσε καποια κ πολυ καλα θα εκανε αλλα σε αυτη την περιπτωση θα εκλεινε το ραντεβου δε θα ζητουσε φωτο ουτε ουτε θα εκανε σα ξελιγωμενη στερημενη νοικοκυρα..
περαιτερω τι να σου πω,οποιος θελει να χασει τον χρονο του ελευθερα..
Καλή επιτυχία!Σήμερα θα ξεκωλιασω πρώτη φορά Ιωαννα34, για να δούμε τι θα δούμε.Με ραντεβού κλεισμένο ένα μήνα πριν btw για όποιον έχει απορία.
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας!Σήμερα θα ξεκωλιασω πρώτη φορά Ιωαννα34, για να δούμε τι θα δούμε.Με ραντεβού κλεισμένο ένα μήνα πριν btw για όποιον έχει απορία.
Σωστά απορείς . αλλά δεν νομίζω να βρεις απάντησηΗ άχρηστη πληροφορία της ημέρας!
Αναρωτιέμαι τι προσφέρει στο "νήμα" αυτή η πληροφορία
πέρα από την προβολή του "εγώ" και την ικανοποίηση μιας υποτιθέμενης (ανύπαρκτης) "αντρίλας".
Πόσο μα πόσο χαμηλά!