Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.977
- Πόντοι
- 2.846
καλησπέρα, υπάρχει άποψη?
ενδιαφέρον φαίνεται
το τηλ αυτο ειναι της αναμπελλ.Εγω λεω για την διπλα
Στείλε μήνυμα στην Άναμπελ να σου δώσει τον αριθμό της Άλεξτο τηλ αυτο ειναι της αναμπελλ.Εγω λεω για την διπλα
Αν πατησετε στο search το ονoμα θα βρειτε ενα σωρο posts....ενδιαφέρον φαίνεται
Εδω εισαι τυπε.
Έχουν γραφτεί τά πάντα λίγες σελίδες πίσω, ψάξε.
Κώλο δίνει ?Έχουν γραφτεί τά πάντα λίγες σελίδες πίσω, ψάξε.
Αν στείλεις μήνυμα την παρακάτω απάντηση θά λάβεις.
Μπορούμε να βρεθούμε στο ξενοδοχείο που σε βολεύει ,100 μια ώρα χωρίς κωλο Μέχρι 21 απόγευμα Όχι Σαββατοκύριακο Αθήνα Θα σε φιλήσω με την γλώσσα μου, θα σε γλύφω παντού καλά, θα σου κάνω βαθιά πίπα ελεύθερο χωρίς προφυλακτικό, θα με χύνεις στο στόμα η το πρόσωπο μου, 2 φορες
Είσαι τρελός πάει καί τελείωσεΚώλο δίνει ?
Από πότε ρε παιδιά??? Εγώ πριν κάνα μήνα μια χαρά τον πήραΕίσαι τρελός πάει καί τελείωσε
Στις φωτό με το μαγιό το έχουμε 1000 φορές ότι είναι άλλη κοπέλα δεν είναι δικές της οι φωτό κ αν ξεστραβωνοσοσταν λίγο μαστοριά θα το βλέπατε για τα τατου...Τι μου θυμησες τώρα.... Είχα κανονίσει συνάντηση σε χοτελ του κέντρου. Πριν καμια 4ετια + .Μόλις την ειδα την έδιωξα. Της έδωσα κάτι τις και την έστειλα στην ευχή του Θεου. Ζυμαρακι μπόλικο και το κυριότερο δόντια χάλια. Αλλα γεμάτα τερηδονα και άλλα να λείπουν. Που πας μωρη γαμω το κερατο μου; Πως έγινες από καθαρίστρια, call girl;
Μερικές δεν έχουν καθόλου αυτογνωσία των προσοντων τους... Ή είναι τεμπέλες. Ή και τα δυο!
Στις φωτογραφίες με το μαγιό κράτα μικρό καλάθι επίσης. Εμένα μου είχε έρθει με + 15 κιλά, αλλά περασαν και 4 χρόνια.
Όχι εντάξει τύπε , κάτι δικά μας λέμε εμείςΑπό πότε ρε παιδιά??? Εγώ πριν κάνα μήνα μια χαρά τον πήρα
επειδη ολοι θελουν να βρουν την "αβγαλτη" αρα και πιο φτηνη λογικαΓια ποιο λόγο να ασχολειθεις με μια αγγελία που δεν έχει καν φωτό η τηλ;αυτά γίνονταν προ ίντερνετ όταν έκλεινες από ΧΕ..προτάσεις θέλει λέει οπότε κτλβς οτι είναι τρελή μουφα κ μακρυά
Έχουν γραφτεί τά πάντα λίγες σελίδες πίσω, ψάξε.
Αν στείλεις μήνυμα την παρακάτω απάντηση θά λάβεις.
Μπορούμε να βρεθούμε στο ξενοδοχείο που σε βολεύει ,100 μια ώρα χωρίς κωλο Μέχρι 21 απόγευμα Όχι Σαββατοκύριακο Αθήνα Θα σε φιλήσω με την γλώσσα μου, θα σε γλύφω παντού καλά, θα σου κάνω βαθιά πίπα ελεύθερο χωρίς προφυλακτικό, θα με χύνεις στο στόμα η το πρόσωπο μου, 2 φορες
μια χαρα τον δινει τον κωλο της. ασε τι λεει αυτη,μαλακιες λεει. το μισο μπου τον εχει παρει.Κώλο δίνει ?
Αβγαλτη;ς;επειδη ολοι θελουν να βρουν την "αβγαλτη" αρα και πιο φτηνη λογικα
Καμία δεν μπορεί να σού αντισταθείμια χαρα τον δινει τον κωλο της. ασε τι λεει αυτη,μαλακιες λεει. το μισο μπου τον εχει παρει.
και στα 80€ μαλιστα,οχι στα 100.
το εχω ξαναγραψει παλιοτερα στο φορουμ. ειναι αναλογα ποιος σε συστηνει.
εμενα με ειχε συστησει παλια η φιλεναδα της η Μονικα και ειχαμε μιλησει μαζι με την Ελλη τοτε και μου ειπε 80.
δεν την πηρα ομως γιατι ο κωλος της τοτε ηταν σαν ελικοδρομιο σε φωτο που μου εστειλε και φυσικα δεν θα την επαιρνα ουτε τωρα που εχει γινει σαν γκαραζ για αεροπλανοφορα.
Τόν δίνει το έχουν αναφέρει καί άλλοι, τά μυνήματα είναι copy paste τά ίδια στέλνει παντού.Από πότε ρε παιδιά??? Εγώ πριν κάνα μήνα μια χαρά τον πήρα
Ξεκίνησε και εδώ η συζήτηση του κώλουΚαμία δεν μπορεί να σού αντισταθεί
Τά λέω εγώ αλλά ποιός με ακούει ;
Ρε αλήτες δεν δουλεύετε καί είστε εδώ;Ξεκίνησε και εδώ η συζήτηση του κώλου
ακριβως.Τόν δίνει το έχουν αναφέρει καί άλλοι, τά μυνήματα είναι copy paste τά ίδια στέλνει παντού.
εχουμε προετοιμασια για το τριημερο μεθαυριο ρε μανΡε αλήτες δεν δουλεύετε καί είστε εδώ;
Μήν δείτε συζήτηση για κωλο τά παρατάτε όλα
Τι καλύτερο από ένα φιλόξενο , ζεστό , στενό , τρυφερό , καθαρό , λευκασμένο , ροζουλί ,Ρε αλήτες δεν δουλεύετε καί είστε εδώ;
Μήν δείτε συζήτηση για κωλο τά παρατάτε όλα