Pipis1541
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 886
- Πόντοι
- 81
ΕγωΕχει κανεις πρόσφατη συνέδρια με νεράιδα ;
ΕγωΕχει κανεις πρόσφατη συνέδρια με νεράιδα ;
Και σε στουντιο ειχε παλιοτερα! Τωρα ομως φυγανε απο το Ελλαδισταν!παλια ειχε αρκετα πολωνεζακια στον χωρο
ναι ! εχεις δικιο !Και σε στουντιο ειχε παλιοτερα! Τωρα ομως φυγανε απο το Ελλαδισταν!
Και εγω φιλε τις ψαχνω! Ειναι πολυ ομορφες, και κανουν καλο γ@μησι! Οπως εγραψα σπανιζουν στο συγκεκριμενο σπορ! Ειναι αλλη μια η cynzia ανεξαρτητη milf με απιστευτα καλες κριτικες! Η συγκεκριμενη παντως στην αγγελια φαινεται δυνατο!
την πήρα πρόσφατα αδερφέ.Εχει κανεις πρόσφατη συνέδρια με νεράιδα ;
την έχει δοκιμάσει κάποιος? Γιατι φαίνεται απιστευτο μουνι! με τετοιο μουνι σε 30 λεπτα μπορώ να περάσω σούπερ! δεν έχω κανένα θεμα!Για μιση ωρα. Μολις κανεις ντους σου λεει αντε γεια !
Την έσκισε τελικά κανένας άλλος να πάρουμε καμία κριτική ακόμα?
Πρέπει να οργανωθούμε να το πηδήξουμε διπλό αυτό το τανακι!!!
Ελάχιστες δέχονται μουνί κώλο ταυτόχρονα αλλά λόγο περασμένης ηλικίας όλοι οι φίλοι μου δεν είναι για εξτριμ καταστάσεις.
Μήπως έχει κάνει πάρτυ κανένας?
Εγώ την έχω πάρει μια φορά και όπως έχω αναφέρει έχει την καλύτερη αίσθηση ο στενός της κώλος
εγώ που μίλησα μαζί της στο watchup μου είπε 100 δύο φορές αλλά άναλ δεν κάνει.Σοφία 6934783829, σέξι λατίνα για πολύ όμορφα γαμήσια απόψε. | Etaires
Είμαι μια σέξι κοπέλα 25 ετών, η καυτή Σοφία. Μια από τις καλύτερες πουτάνες με τατουάζ και υπέροχο σώμα, από την Κούβα. Το ύψος μου είναι μόλις 1,50...www.etaires.gr
Την συναντησα την περασμενη εβδομαδα στο χωρο της. Petit καυλακι, κανει οτι της ζητησεις, δεν παιρνει πρωτοβουλιες αλλα αντεχει στο γαμησι.
2 μπαλακια με αδειασμα και τις δυο φορες στο στομα (τα φτυνει και απλα ξεπλενει με νερο το στομα της). Κωλος δουλεμενος και προσφερομενος αλλα δεν πηρα γιατι κοστιζει +50. Συνομιλια στα αγγλικα 100 ευρω το συνολο, 2 παρα πεντε μπηκα στο διαμερισμα 3 και 4 βγηκα, δεν συναντησα αλλο ατομο αλλα σιγουρα υπηρχαν κι αλλα ατομα σε αλλα δωματια.
Αυτα και καλά γαμησια
Παρόλο τά άσχημα γεγονότα πού βιώνουμε τής τελευταίες ημέρες καί όλοι μάς έχουμε καταλάβει τι γίνεται πλέον σε αυτήν τήν χώρα, θά ήθελα εγώ προσωπικά από αυτό τό νημα καί οποίος άλλος θέλει νά πούμε ένα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τής Γυναίκες τού site από ανεξάρτητες, γραφεία, μασατζιδικα, οίκους, στούντιο, υποδοχή κλπ πού τής έχουμε γνωρίσει ή θά τής γνωρίσουμε στο μέλλον.
Χρονιά σας πολλά κυρίες μου!!!!!
Οχι, πολωνεζα ειναι, ας γραφει η αγγελια της ετσι, αρκετοι που την πηραν αναφερουν πολωνεζα, επισης στο instagram γραφει cyntzia.pl που σημαινει το pl=πολωνιατο καλό με τις πολωνέζες είναι ότι είναι έκφυλες και δεν μασάνε
η Cynzia είναι ουγγαρέζα νομίζω
Που την βρίσκουμε παρακαλώ;Οχι, πολωνεζα ειναι, ας γραφει η αγγελια της ετσι, αρκετοι που την πηραν αναφερουν πολωνεζα, επισης στο instagram γραφει cyntzia.pl που σημαινει το pl=πολωνια
κατα 99,99% σαυρα κυψέλης
κατα 99,99% σαυρα κυψέλης
αν πας
βάλε μάσκα, αντισηπτικά, ολόσωμη καπότα με γιακαδάκι, γάντια .....
η απλως ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ χαχαχαχκατα 99,99% σαυρα κυψέλης
αν πας
βάλε μάσκα, αντισηπτικά, ολόσωμη καπότα με γιακαδάκι, γάντια .....
Αρε Φαραώ πρέπει να σε κάνουν γενικό κουμανταδορο εδώ μέσα!Μικελε έχει αναφέρει την αγγελία της ο χρήστης skf στην σελίδα 6360 του νήματος .