gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.789
- Πόντοι
- 1.206
Δηλαδη οι ορθοδοξοι τις ξαδερφες τους δεν τις γαμανε;Eπειδη εγω την ειχα ξεπατωσει
Πρώτη ξαδέρφη μιλάμε, ή τρίτη ξέρω γω...
Δηλαδη οι ορθοδοξοι τις ξαδερφες τους δεν τις γαμανε;Eπειδη εγω την ειχα ξεπατωσει
έχουμε καμιά ινφο?????
ωπ καλως τον!!
δεν ανοιγετε ενα topic και καινουργιο,θα ειστε πολλοι αλλωστε να συζητατε για τις θειες και τις ξαδελφες!!
Εσυ νομιζεις οτι ειναι λιγοι;Eνας στους τρεις το λιγοτερο.Μην κοιτας που δεν το λενε ;)ωπ καλως τον!!
δεν ανοιγετε ενα topic και καινουργιο,θα ειστε πολλοι αλλωστε να συζητατε για τις θειες και τις ξαδελφες!!
Θα με καψει ο θεοςδεν ντρεπεσαι? τι πραγματα ειναι αυτα....
Εσυ νομιζεις οτι ειναι λιγοι;Eνας στους τρεις το λιγοτερο.Μην κοιτας που δεν το λενε ;)
Πολύ παλαιομοδίτης και ηθικολόγος φαίνομαι;...
Ναι............και δεν φαινεσαι μονο............Ρε φίλε εγώ έχω πηδήσει 350-400 γυναίκες. Ξαδέρφη ΔΕΝ έχω πηδήσει, ούτε θεία, ούτε κουνιάδα, ούτε καν την κουμπάρα που μου την έπεφτε!!
Γι αυτό είναι οι ξένες, γκόμενες και πουτάνες, για να τις πηδάμε.
Οι συγγενείς μας είναι για να είναι έχουμε συγγενικές και οι γυναίκες των φίλων μας για να έχουμε φιλικές σχέσεις!
Θα με καψει ο θεος
Ναι............και δεν φαινεσαι μονο............
Ναι............και δεν φαινεσαι μονο............
Ρε φίλε εγώ έχω πηδήσει 350-400 γυναίκες. Ξαδέρφη ΔΕΝ έχω πηδήσει, ούτε θεία, ούτε κουνιάδα, ούτε καν την κουμπάρα που μου την έπεφτε!!
Οι συγγενείς μας είναι για να είναι έχουμε συγγενικές και οι γυναίκες των φίλων μας για να έχουμε φιλικές σχέσεις!
Τιποτα δεν φαινεσαι.Απλα δεν σου ετυχε.Για ρωτα ομως στην εφηβεια τους ποσοι εχουν παιξει τον¨γιατρο¨ με τις ξαδερφες τους.Για εφηβεια μιλαω για να μην παρεξηγουμαιΡε φίλε εγώ έχω πηδήσει 350-400 γυναίκες. Ξαδέρφη ΔΕΝ έχω πηδήσει, ούτε θεία, ούτε κουνιάδα, ούτε καν την κουμπάρα που μου την έπεφτε!!
Εξαπανεκαθεν...........τελικα εκτος απο λαμογια, αργοσχολοι, κλεφτες, γουρουνια, υποχόνδριοι και ρεμαλια ειμαστε και αιμομικτες ως λαός?
παιχνιδια του μυαλου ειναι αυτα. εγω ας πουμε παντα οραματιζομαι τις αδερφες απο τις γκομενες μου, ή τις πολυ κολλητες φιλες τους.
οι γυναικες φιλων ανηκουν στο κομματι φιλοτιμο της ζωης μας....στο αντρικιο που λεω εγω...εκτος φυσικα κι αν θελει πολυ ο φιλος...εκει αλλαζει η κατασταση!Εξαπανεκαθεν...........
Αν και απο οσο γνωριζω οι κουνιαδες και οι κουμπαρες δεν ανηκουν στην κατηγορια της αιμομιξιας,ουτε οι γυναικες φιλων.
Εκτος αν αλλαξατε τα δεδομενα περι αιματος
γιατι δε λες αυτο που σκεφτεσαι πραγματικα.ουτως η αλλως σαν κρυφοπουτανιτσα μπαινεις και ετσι μιλαςΞέρεις γιατί….γιατί οι καθολικοί γαμενε τις ξαδέρφες…αλλά δεν ήξερα ότι γαμανε και τις θειες
συναγωνιστές....σας εχω καλά νέα, τρέξτε να προλάβετε....
ρε ποσα γραμμαρια μυαλό έχει η γκόμενα και πόσους μαλακες βρίσκει να της τα σκάνε?
την αλίευσα στο craigslist/greece
ελα ρε μην αρχιζετε παλι...καθε μερα τα ιδια...και εγω με τον kaviro τα λεμε ετσι αλλα οχι καθε μερα!!γιατι δε λες αυτο που σκεφτεσαι πραγματικα.ουτως η αλλως σαν κρυφοπουτανιτσα μπαινεις και ετσι μιλας